Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kayserispor-Sivasspor
Alt 14.10.2010, 16:01   #71
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayserispor-Sivasspor

fikret ünsal zamanlama konusunda cok dogru bı acıklama yaptı bu sefer.herkez herseyın farkında,lig başından beri üzerimize oynandığı kesin.yeter artık denmeli artık.bunu kaybedılen mactan sonra soyleyınce taraftardanda tepkı goruyo basın sozcusu cunku takımda ısık yok,bu tarz bı acıklamanın mactan once yapılması guzel. bız bızı kayırın ıstemıyoruz adil olun ulan demeye hakkımız var. aksı halde bu paragöz-tff, mhk bızı bank asyaya yollama adına elınden gelenı yapacak.
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2010, 16:34   #72
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

klubumuz baskanı mecnun otyakmaz dan gorus beklıyoruz .sayın basın sozcumuz sızın goruşlerıniz amator kalıyor.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda karyola'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2010, 16:58   #73
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eksiklere 2 futblcu daha eklendi mehmet ve keita yok

Ramoviç

Apo-Ivanovs-Diallo-Hayrettin

Zita-Kadir-Saidou-Cihan

Ceyhun

Ricardo

Akın
Uğur
Sedat
Mehmet Nas
Erman
İbrahim
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2010, 17:00   #74
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Haftalar öncesinden hazırlanmıştık aç için 2 araba 11 kişi gidecektik maça ama iş bu gün değişti. Kendi basiretsizliğini Mehmet YILDIZ'a fatura eden aciz yönetimi ve kendini Hoca zanneden göçebe Mesut'u PROTESTO EDİYORUZ
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2010, 17:30   #75
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Sivas’tan Geldik Gardaş-Mustafa Cenk İlhan

Memleketimiz yakın illerden yıllardır göç alır. Bu illerin başında da Sivas ve Yozgat gelir. Göçle Kayseri’ye gelmiş insanlar zamanla içimizden biri olur ve yadırganmaz. Sınır komşularımızın bayramlar da ve tatil günlerinde yoğunlukları artar. Çünkü o illere nazaran daha gelişmiştir Kayseri, gezilecek yerleri, sosyal imkanları, yazın fuarı, kışın Erciyes’i , alış veriş merkezleri….Bu sırayı daha da uzatabiliriz.
12 Ekim 2010 günü Kayseri Park’ta oyuncak arabalarla uğraşan ve fiyatını bulmakta zorlanan iki kişi’ye üstüme vazife olmadan fiyat kısımlarını gösterdim. Teşekkür faslına geçmişlerdeki tanıdık simaları dikkatimi çekti daha dikkatli bakınca Onların Sivasspor’lu Erman Kılıç Ve Kadir Bekmezci olduklarını anladım( Aslında Kadir Bekmezci’nin adını daha sonra net’ten öğrendim) Hafta sonu oynanacak Anadolu Derbisinden önce acaba kentin nabzını mı tutmaya geldiler diye komplo teorisi geliştirmem fazla sürmedi fakat bu teorimde “gezmeye mi geldiniz” soruma aldığım “evet kardeşim” cevabıyla suya düştü. Ezeli rakibimiz olan Sivasspor’lu futbolcuları ayak üstü sorguya çeker gibi konuşmaya devam ettikçe anladım ki Kayserispor’lu futbolcular çoğu anadolu takımından daha iyi imkanlarda ve şehirlerde futbol oynamaktalar.
Elektronik mağazasından hafta sonu maçta görüşmek üzere deyip ayrıldığım sırada daha evvelki yazılarımda bahsettiğim Ferhat Bıkmaz’la karşılaştım. Yanımdan geçerken “adın Ferhat mı?” diyince yüzündeki ifade “lan daha beni Sivas’ta tanımıyorlar kim bu dengesiz” der gibiydi. Adım Ferhat,merhaba, nasılsın, iyiyim, kısmı da hızla tükenince tokalaşıp ayrıldık.
202 km yolu sırf alışveriş için gelen Sivasspor’lu futbolcuların bu hali içten içe hoşuma gitti, çünkü ne kadar “kardeş şehir” “dost ve komşu iller” denilse de aramızda her zaman bir çekişme olmuştur ve olacaktır. Umarım bu şehir’e yolu düşen, ihtiyaçlarını karşılamak yada tatil için gelen kitlenin yanına birde Kayserispor’u izlemeye gelen insanlar eklenir.
Mustafa Cenk İlhan

Sivas'ı küçük gören bir yazı gibi geldi bana!Sizcede öyle mi?
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2010, 21:18   #76
yiğidokazım58
Yiğido

31 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 yiğidokazım58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yenilirsek istifa!!
Alt 14.10.2010, 21:22   #77
yiğidokazım58
Yiğido

31 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 yiğidokazım58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yahu yürü git işine
Alt 14.10.2010, 22:12   #78
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1177 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas’tan Geldik Gardaş-Mustafa Cenk İlhan

Memleketimiz yakın illerden yıllardır göç alır. Bu illerin başında da Sivas ve Yozgat gelir. Göçle Kayseri’ye gelmiş insanlar zamanla içimizden biri olur ve yadırganmaz. Sınır komşularımızın bayramlar da ve tatil günlerinde yoğunlukları artar. Çünkü o illere nazaran daha gelişmiştir Kayseri, gezilecek yerleri, sosyal imkanları, yazın fuarı, kışın Erciyes’i , alış veriş merkezleri….Bu sırayı daha da uzatabiliriz.
12 Ekim 2010 günü Kayseri Park’ta oyuncak arabalarla uğraşan ve fiyatını bulmakta zorlanan iki kişi’ye üstüme vazife olmadan fiyat kısımlarını gösterdim. Teşekkür faslına geçmişlerdeki tanıdık simaları dikkatimi çekti daha dikkatli bakınca Onların Sivasspor’lu Erman Kılıç Ve Kadir Bekmezci olduklarını anladım( Aslında Kadir Bekmezci’nin adını daha sonra net’ten öğrendim) Hafta sonu oynanacak Anadolu Derbisinden önce acaba kentin nabzını mı tutmaya geldiler diye komplo teorisi geliştirmem fazla sürmedi fakat bu teorimde “gezmeye mi geldiniz” soruma aldığım “evet kardeşim” cevabıyla suya düştü. Ezeli rakibimiz olan Sivasspor’lu futbolcuları ayak üstü sorguya çeker gibi konuşmaya devam ettikçe anladım ki Kayserispor’lu futbolcular çoğu anadolu takımından daha iyi imkanlarda ve şehirlerde futbol oynamaktalar.
Elektronik mağazasından hafta sonu maçta görüşmek üzere deyip ayrıldığım sırada daha evvelki yazılarımda bahsettiğim Ferhat Bıkmaz’la karşılaştım. Yanımdan geçerken “adın Ferhat mı?” diyince yüzündeki ifade “lan daha beni Sivas’ta tanımıyorlar kim bu dengesiz” der gibiydi. Adım Ferhat,merhaba, nasılsın, iyiyim, kısmı da hızla tükenince tokalaşıp ayrıldık.
202 km yolu sırf alışveriş için gelen Sivasspor’lu futbolcuların bu hali içten içe hoşuma gitti, çünkü ne kadar “kardeş şehir” “dost ve komşu iller” denilse de aramızda her zaman bir çekişme olmuştur ve olacaktır. Umarım bu şehir’e yolu düşen, ihtiyaçlarını karşılamak yada tatil için gelen kitlenin yanına birde Kayserispor’u izlemeye gelen insanlar eklenir.
Mustafa Cenk İlhan

Sivas'ı küçük gören bir yazı gibi geldi bana!Sizcede öyle mi?
Kayseri'nin Türkiye'nin maddi olarak en gelişmiş kentlerinden olduğu gerçek.Ancak medeniyet olarak,kültür olarak,misafirperverlik namına insani değerler namına Sivas'la yarışamazlar bile! Takmaya değmez!
Alt 15.10.2010, 10:51   #79
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hadi hayırlısı mesut bakkal ve diğerlerine inat şeytanın bacağını kır be SİVAS'ım
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.10.2010, 15:59   #80
gurbetciler
Acemi Yiğido

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 gurbetciler Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

insallah gülen taraf biz oluruz ama cok zor gözüküyor
gurbetciler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
eksik, kayseride, kayserisporsivasspor, puanın, sivassporkayserispor, sırası, tam

Seçenekler Arama
Stil