Cevap: Maçı değerlendirelim ...
Maç öncekilerden çok ama çok farklıydı, uzun aradan sonra ta GS maçından beri staddan hep üzüntü ve tedirginlik ile ayrılmanın vermiş olduğu ruh hali ile çıkıyorduk ama bu maçta gördük ki, bu takım dirilmiş, birlik sağlanmış ve en önemlisi öz güven geri gelmiş.oyuncular gibi biz taraftarın da takıma karşı olan öz güveni iyiden iyiye arttı.takımı kutluyorum, Rıza hocayı tebrik ediyorum, göreve geleli 1 ay olmadan takımı değiştirdi, bizlere yeni yüzler yeni oyun anlayışı gösterdi.ben inanıyorum ki haftaya oynanacak G.Birliği maçını da farklı kazanacağız, takımdaki olumlu gelişme yiğidoyu hak ettiği yerlere getirecektir.Burada taraftarı da kutluyorum, takımlarını desteklediler.ama bazı kişilere akıl erdirmek zor, takım kaybettiğinde de maç bitmeden sahayı terk ediyorlardı, bu maçta da takım fark yapmış 80. dakikadan sonra stadı boşaltmaya başladılar, bunlar ne taraftar değil, bunlar seyirci de olamaz.kardeşim yoksa 5-1 lik skor sizin hoşunuza mı gitmedi de stadı maç bitmeden terk ediyorsunuz.ben şahsen bu tür kalabalığın maça gelmesi taraftarı değilim.eğer taraftar iseniz sonuna kadar takımın yanında olmalısınız.bize bilinçli taraftar gerek, kuru kalabalık lazım değil...