Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda cok hassas ve hatta yapilan bu haksizligi kabul etmeyen biri olarak bügüne kadar cesitli vesilelerle bu stadyum hususunda yazilarini okuyorum ve taktirle karsiliyorum.Bugüne kadar Sivas yazili ve görsel basindan ,Sivas´a yapilmasi düsünülen 25000 kisilik sayiya karsi cikan birine ben rastlamadim .Sanayi ve ticaret odasi sessiz ,valilik sessiz ve hatta SIVASSPOR yönetimi sessiz.Öyleki Mecnun baskan kapasiteye itiraz etmedigi gibi öngörülen miktardan memnun.Durum böyle oluncada siyasilerin ekmeklerine yag sürüyorlar.Bu stadyum isinin sadece siyasi boyutu var.Bir iktidar degisikligi stadyum islerini zaten her sehirde sona erdirir,Mersin disinda.Imza kampanyasi dahi göstermistirki Sivas´li bu ise nedense yeterli ilgiyi göstermedi,suandaki altin degerindeki stadyum alanini ve kapali spor salonunu bedavaya alip,bu isten resmen kar eldeetmek istiyorlar.Yogurdun kaymagi meselesi.
|
ne validen, ne belediye başkanından, ne ticaret sanayi odasından, ne de sivasspor yönetiminden, ne de vekillerden, vekil adaylarından bu konuda sivas'ın hakkını cesurca savunup isteyecek, adam gibi bir ses çıkmıyor!!!!
anlamakta zorluk çekiyorum, bu kadar pasif, bu kadar pısırık, bu kadar vizyonsuz, bu kadar dünyaya kapalı bir şehir yönetimi başka nerede var???
hepsi düşman başına!
ayrıca mecnun başkanımızı da 25 bine mum olan açıklamalarından dolayı kınıyorum! kendisi sivas için bir şans iken, mevcut vekillerden, validen, belediye başkanından vs vs bir sürü faydasızdan çok çok daha sivas'a hayırlı bir evlat iken bu konuda bir malatya, bir mersin kadar ufkunun olmamasını yadırgadığımı belirtmek istiyorum!