Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
Alt 11.06.2011, 04:38   #111
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Yiğidolar hak etti stadyum yapılacak.
Secim çalışmaları kapsamında bugün ilimizde bulunan sayın başbakan Stadyum için şunları söyledi ;

25-30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim.

Başbakanın bu açıklamalarından sonra Sivassporlu taraftarlar bu sözlerin seçim yatırımı olarak kalmamasını en kısa sürede gerçekleşmesini ve kapasitenin mutlaka artırılması görüşünde birleşti.

SivasSpor.Com Özel
BU KACINCI TALİMAT VERİŞİN SEN KİMİ KANDIRIYORSUN BU 4 OLDU 25-30 KİŞİLİK NETRAKAM BİLİ SÖLEYEMİYORSUN
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ayazoğlu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 13:31   #112
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maşALLAH hiç siyaset yapmamışşın tebrikler
SİZİN YAPTIĞINIZ YAĞCILIĞIN YALAKALIĞIN YANINDA HİÇ KALIR ,DAHA BİRŞEY YAZMADIM ASLINDAİ KİMSEYLE POLEMİKDE YAPMAK İSTEMEM.YAZDIKLARIMIN İÇİNDE YALAN YADA YANLIŞ OLAN TEK 1 ŞEY VARSA ONU YAZIN GERÇEKLER HERZAMAN ACIDIR.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 13:49   #113
elbeylili
Yeni Yiğido

elbeylili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.#

Aynen katiliyorum! Ellerine saglik..
elbeylili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylili'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2011, 14:08   #114
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

stad mi daha yapilmadimi ya ,,
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 14:59   #115
emin kara
Yiğido

emin kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 emin kara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YALNIZ BİZİM SİVASA 9 YILDIR BİR ÇİVİ ÇAKILMADI SİVAS KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ SİVASLI AŞAĞILANDI SADECE BİZİM CANIMIZI SIKAN NOKTA SEÇİMDEN SEÇİME GELİYOLAR BOŞ VAATLERDE BULUNUP GİDİLİYOR BİZİM DAHA ÖNCE 13 MİLLET VEKİLİ VARDI O KADAR KÜÇÜLDÜKÜ ŞEHRİMİZ KÖY GİBİ OLDU ŞİMDİ 5 MİLLETVEKİLİ ZOR ÇIKARIYORUZ DÜNYADA 7 MİLYON SİVASLI VAR DİYORUZ AMA BİZİM SİVASLILARDA BİRAZCIK MİLLİYETÇİ DUYGUSU OLSA ERDOĞAN BAYRAKTARIN HADDİNİ BİLDİRİRDİ SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ DEDİ SONRADA KIVIRDI AMA KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORUZ AŞAĞILANIYORUZ YERDEN YERE VURULUYORUZ SONRA SEÇİM GÜNÜ GELİNCEDE HEPSİ UNUTUP GİDİYOR[/QUOTE]

bravo gardaş aynen katılıyorum dogrusu erdogan bayraktarın sözlerine sesiz kalmamız agırıma gidiyor hiç olmasa trabzon luların trabzonspora karşı hakemlere ders vermek için yaptıgı gösteri kadar küçük bir gösteri bile secim öncesi yapamadık yigidolumuz sözden ibaraet nerde 7milyon sivaslı
emin kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı emin kara'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 15:14   #116
elbeylili
Yeni Yiğido

elbeylili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Burda Ak Parti aleyhine yorumlara lütfen son verelim. Secime bir gün kala bu tür oyunlardan uzak duralim. Secimler sivasimizada hayirli ugurlu olsun! Burdan iyi niyetli tüm partililere basarilar dilerim..
elbeylili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 16:36   #117
mystro
Yeni Yiğido

8 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mystro FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN GURBETTE YAŞAYAN BİR SİVASLIYIM SİYASETE BULAŞMADAN YORUM YAZMAK İSTERDİM AMA MECBUREN BULAŞIYOR İNSAN. SİVAS FORUMLARINA BAKIYORUM KİMSENİN BİR HEDEFİ YOK FORUMDAKİLER BİRBİRİYLE TARTIŞIYOR. BİRİLERİ AKPARTİYİ KARALAMAK İÇİN YAZIYORSUNUZ DİYOR ARKADAŞIM AKPARDİ AKTA BİZMİ KARALADIK. BAŞBAKAN 4 SENE ÖNCE STADYUM SÖZÜ VERMEDİMİ NERDE STAD YAPILDIDA BENMİ GÖREMİYORUM YOKSA. SİVAS BİR BÜTÜNDÜR SADECE STADYUMLA ELE ALINMAZ AYNI ZAMANDA SİVASTA YAŞAYAN HEMŞERİLERİDE BÖYLE DEVAM EDERSE SİVASTANDA BİR HALT OLMAZ NERDE DİKİMEVİ NERDE O GÜZELİM DEMİRYOLU FABRİKASI NEREDE DEMİRÇELİK. SİVASIN GÜNDEMİ KÜLHANBEYLİK SEN BANA YAN BAKTIN KİMİN VUKAATI VE DOSYASI KABARIKSA ONUN SÖZÜ GEÇEN BİR YER İNSANLARLA KAVGA ETMEK YARALAMAK İNSANLARIN ÇEKİNDİĞİ BİRİ OLMAK NE KÖTÜ BİRŞEY AYRICA BUNLAR SUÇTUR SUÇLU İNSANLARIN HAVALARA GİRMESİDE YÜZSÜZLÜĞÜN ARSIZLIĞIN ALASIDIR. ŞU FORUMDA BİLE ADAM GİBİ SOHBET ETMEYİ BİLE BİLMİYORUZ TARTIŞMAK İÇİN MAZERET ARIYORUZ SİZ BİRBİRİNİZİ YEMEYE DEVAM EDİN ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇİYOR ADAM SİZE 4 SENE ÖNCE SATAD SÖZÜ VERMİŞ YAPMAMIŞ ÜSTELİK DİKİMEVİNİ KAPATMIŞ DEMİRÇELİĞİ SATMIŞ VE HALA BEN İNANIYORUM DİYORSUNUZ. BEN ŞUCU BUCU DEYİLİM ABDULLATİF ZAMANINDA SİVASSPORUN DURUMUNU VE SİVASTAKİ DİKİMEVİ VE DİĞER YATIRIMLARIN HİZMETLERİN DURUMUNU DEĞERLENDİRİN SİVASA KİM HİZMET ETTİYSE İSİM ÖNEMLİ DEYİL GÖRÜŞÜDE ÖNEMLİ DEYİL SİVASA HİZMET EDENİN ARKASINDA DURALIM. YİĞİĞDO OLMAK NANKÖRLÜK YAPMAMAKTIR.TRABZONDA AKPARTİYİ PROTESTO ETTİLER BAK STADYUM TEMELİ ATILIYOR 45 KİŞİLİK TRABZON SİVASTAN BÜYÜK BİR YER DEYİL İNSANLAR TEK YUMRUK OLUNCA BÜYÜYORLAR. STADYUMDA TARAFTAR BİLE KAÇ GRUBA BÖLÜNMÜŞ BE SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA MORELİM BOZULDU BURADA KESMEK İSTİYORUM.
mystro isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mystro'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 17:24   #118
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Mahmut5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buradaki butun yorumlari okumaya calistim kimi mantikli kimi supheci kimide sadece ak partiye dusmanca bir uslupla yorum yazmis yani stat falan umurunda degil sadece ak partiye saldiracak bir yer bulmus atip tutuyor, sanki 80 yildir sivasa yatirim yapiliyordu da 8 yildir yapilmiyor, boyle at gozluguyle baktigimiz surece birseyde yapilmaz eger sucu basbakanlarda degilde icimizden cikardigimiz milletvekillerimizin tembelliginden ve umursamazligindan ileri geldigini goremeyiz. neyse fazla siyesete girmeden bu sefer toki veya bir baskasi dahi engellemeye calissa dahi stadimizin yapilacagini umut ediyorum.
öncelikle yaşınız benden büyük ve daha iyi bilirsiniz.
80 yıl demeye hiç bir şekilde hakkınız yok. neden derseniz en basiti bu 80 yılın içerisinde atölye var. 5.000 sivaslının çalıştığı yer. yapılanlardan bir tanesi bu.

çimento fabrikası var. travers var. DMO var. dikimevi var. demir çelik var.
DMO ve dikimevi bu iktidar zamanında gitti. abdullatif şener varken birşeyler yapıulıyordu. yollar ve havaalanı gibi. oda gidince tamamen bırakıldı. şimdi çıkmış 80 yıl diyorsunuz.

4 yıl öncede aynı başbakan tokiye talimat vermişti stad için. şimdi de verdim diyor. içimizden çıkarttığımız vekiller diyorsunuz. geçen seçimde kim vardı ki aynı partiden meclise gönderdiniz aynı adamları. şimdi de o partiden kalkmış orduma kıbrısta işgalci dyen, gökçe ve bozca adalara yunanca isim verilmeli diyen, güneydoğuda ülkeme katliamcı diyen bir bildirgeye imza atan kişi 2.sırda aday. ve sizin bu düşüncenizde olanlar o kişiyi meclise taşıyacak ve yine aynı kelimeleri kullanacaklar. "bizim vekillerimizde iş yok". yeter artık asıl siz çıkartın at gözlüklerini.
Alt 11.06.2011, 17:32   #119
berduh
Yiğido

berduh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 235 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 berduh ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
58Sivaslilar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Secilen vekiller muhakkak hükümette yer almali muhalefette kalirsa sivasa hic faydasi olmaz zarari dahi olur SIZLERDE Sizi ve haklariniz mecliste aslanlar gibi Konusan ve svunan aktif vekilleri mclise hükümete sokun görün faydasini :sizleri kayseri ,Erzurum ,urfa yada öbür millet vekillerimi savunup haklarinizi takip edecek

sen galiba akp teşkilatındansın. bakıyorumda tüm yorumlarında onları savunmakla meşgulsün. vekilleri biz değil sizin başkanınız seçip koyuyor önünüze sizde seçiyorsunuz. kalkıpta vekiller baksalardı deme. şimdiki adaylardan hangileri sivas ta yaşıyor bi açıklasana. yarın birgün yine diyeceksin vekiller baksalardı diye.
Alt 11.06.2011, 19:17   #120
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben de bugün öğrendiğim bir haberi sizlerşe paylaşayayım..Yeni statayumun projesi yapılmış;eğer temel eatma işi srçimden sonra kesinlik kazanırsa bu proje uygulanacakmış...Projeye gelince eğer sonradan birisi değiştirmezse;G.Spor G. Müd. tarafından b,ir mimarlık firmasına yapatırılan proje yapılacakmış..Arkadaşa proje B. UYGUN döneminde Kayseri deki Mimarlık firmasına yaptırılıp her tarafta adı geçen projelerden birsi mi diye sordum;Arkadaş Hayır bu proje o stat projelerinden birisi değil;G.Spor G. müd. başka bir proje yaptırmış dedi..Bilgi aldığım kişi ayrıca Kapalı Spor Salonunun da kapasitesinin 4000 kişiden 5000 kişiye çıkarıldığını;yalnız her şeyin seçim sonrasında belli olacağını da ekledi..Yani bizim temelin atılmasının başbakana bağlı olduğunu özellikle de söyledi..Kaynak sağlam arkadaşlar ;beni tanıyanlar boş haber yazmayacağımı iyi bilirler...Bakalım seçim sonrasında denildiği gibi verilen sözler tutulacak mı;hep birlikte göreceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
“teğet”, başbakan, geçti, stadyum, yapılacak

Seçenekler Arama
Stil