Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 02.07.2011, 14:48   #1711
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Aldiklari Adamlar: Hakan Arikan, Andre Moritz, Mert Nobre, Cristian Zurita, Kamanan, (Önder Turaci), (Delgado?), Erhan Güven, Wissem Ben Yahia

Bence Süper Lig'e yeni cikmis bir takim icin cok iyi kadro kuruyorlar. Tebrik etmek lazim.
Alt 02.07.2011, 15:47   #1712
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Wissem Ben Yahia çok iyi adam. İyi frikik falan atıyor. Ama diğer oyuncular için aynı şeyi söyleyemem. Bir araya gelip uyum sağlamaları kolay görünmüyor.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.07.2011, 16:23   #1713
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Mersin dogru isler yapiyor.
Lige yeni cikmis bir takima Süper Lig tecrübesi olan futbolcular almazsan ilk sezonda Ligde tutunman zor olacaktir.
Yoksa Konya,Buca vs. gibi geldigin gibi geri gidersin.
Ben gecen senenin Karabük'ü bu sene Mersin olacaktir diye düsünüyorum.
Tabi belki mental olarak haklı olabilirsiniz. Karabük ve Mersin teşbihlerinde de belki.. Ama tam tersini düşünürsek Buca ve Konya örnekleri var. Ben futbol yönetimi üzerine bir tez hazırlasam en çok Konyasporun yönetim şekli üzerine çalışma yapardım. En basiti ile kötü bir yönetim anlayışı, yapılan bol transferler, kalitesiz yada menajer kakalamaları ile alınan oyuncuların, küme düştükden sonra uğradığı maddi kayıplar belkide o külübü dipsiz bir kuyuya sürüklenmesine neden olacak. Bunun örnekleri futbol tarihimizin ön belleğinde var... (Erzurumspor, Diyarbakırspor, Siirtspor vs) Önemli olan her zaman iskeletini bozmaman, ve bir çark üzerinde futbol işlevini sürdürmen. Siz bunu bonservisi elinde olan ve kafa yapısı olarak size uyum sağlayacağını düşündüğünüz oyuncuları alarak, tesislerinizden veya rezerve takımlarınızdan yetişen oyuncularınızı bünyenize katarak, oluşan oyuncu sirkülasyonunu aza indirgeyebilirsiniz. Yani herkesin alabileceği oyuncu sayısı 8-10 arasında iken siz bu oyuncu sayısını bu saydığım etkenlerle 5-7 arasına indirebiliyorsanız size hem maddi anlamda getirisi olacak, hemde profesyonel yöneticilik anlayışınızdan ödün vermeyeceğinizin göstergesi olacağı kanısındayım. Belki iyi oyuncularımız kağıt üzerinde görünmeyebilir, ama yönetimsel açıdan unutmayınki yıllarca aynı çizgideyiz. Borçlu olmak var, borçsuz olmak var... Tabikide taraftar ve basın bu işin anti cephesindeler. Belki düşüncelerinde çok haklı taraflarıda var ama buda maalesef düşünce olarak yönetim safhasını taşımıyor. Çok kalemler var. Nerede bu paralar diyen var, fakat unutmayalımki futbol takımı sadece oyunculardan ve teknik yönetimden oluşmuyor. Bu bütün içinde eğitim giderleri, kulüp giderleri, alt yapı gideleri ve tesis giderleri gibi aklıma gelmeyen bir sürü kalemlerede harcama yapmanız söz konusu... Ayrıca ben bir iki mesaj öncesinde bir 5 günlük İstanbul kampı örneği vermiştim. (bu sene Gs-Sivas maçında) çok büyük paralar harcanıyor bu kamplarda. Unutmayınki herşey küçük bir kısır döngüden ibaret değil.. Bizim, yapılanları bekleyip yapıldıkdan sonra onların bu düşüncelerine saygı duyup, avuçlarımız patlayana kadar ve sesimiz kısılana kadar destek vermek asli görevimiz olmalıdır. Eleştirileride dozunda yapmalı ve doğruyu bulmak adına söylemlerimizi ifade etmeliyiz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2011, 16:32   #1714
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

sTİLİC İSMİ GELDİ GEÇTİ GÜNDEMDE BİLE YOKTU SANIRIM HÜRDOĞAN DA UYUYR BİR HABER BİLE ABDULLAH YİĞİT DENEME YAZACAĞINA HAYALKAFE GİBİ BİR GÖREV ÜSTLENMELİ
Alt 02.07.2011, 16:43   #1715
settar58
Acemi Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 settar58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Beşiktaş, Avusturya kampına katılacak futbolcu kadrosunu açıklarken, bir süredir takımdan gönderilmesi gündemde olan Matteo Ferrari ve Michael Fink 28 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi. Siyah-beyazlı kafilede ayrıca Mertcan Demirer, Cumali Bişi, Rıdvan Şimşek ve Onur Bayramoğlu da kamp kadrosunda yer almadı.

Radanın yerine fink daha faydalı olmazmı ? rıdvanında sağ beke ilaç olacağı kanaatindeyim ne dersiniz arkadaşlar.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.07.2011, 16:53   #1716
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten diyoruz Uefa Kriterleri falan var diye ama çoğu kişinin haberi yok. Artık herşey daha ciddi. Eskisi gibi paraları har vurup harman savurmak kolay değil. Olabildiğince temkinli olmak lazım.

Ben takımımızın dengeli ve kontrollü transfer yapmasını beğeniyorum açıkçası. Bu sene biraz daha genç oyuncular aldık.

Yalnız benim eksik gördüğüm tek bir nokta var. Oyuncuları elden çıkarırken hep ücretsiz olarak para kazanmadan bırakıyoruz. Bana kalırsa oyuncularla sözleşme feshetmek yerine bazen kiralamayı, bazen satmayı ve bazen de takasta kullanmayı yapabilmeliyiz. Yani kısaca benim transferde gördüğüm en büyük eksiklik oyuncu verirken kazanç sağlayamamak. Satışlardan yapılacak gelirler oyuncu alınırken takımın elini güçlendirecektir.
Kardes kusura bakma ama bundan 5 sene once uefa kriterimi vardi?Biz süper lige cıktıgımızdan beri erman haric hicbir oyuncuya adam akilli bonservis vermedik...Ayrıca uefa kriteri avrupa kupalarına katılacak takimlari ilgilendirir sen boyle transferler ile uefa veya sampiyonlar ligine katilacagimizi mı zannediyorsun?
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.07.2011, 17:02   #1717
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
settar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaş, Avusturya kampına katılacak futbolcu kadrosunu açıklarken, bir süredir takımdan gönderilmesi gündemde olan Matteo Ferrari ve Michael Fink 28 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi. Siyah-beyazlı kafilede ayrıca Mertcan Demirer, Cumali Bişi, Rıdvan Şimşek ve Onur Bayramoğlu da kamp kadrosunda yer almadı.

Radanın yerine fink daha faydalı olmazmı ? rıdvanında sağ beke ilaç olacağı kanaatindeyim ne dersiniz arkadaşlar.
Fink adam mac ayırt etmeksizin oynayan biri...Bana gore ligdeki en iyi 5 tane önlibenordan biridir..Tek dejavantajı yerinde Ernst olmasidir..Bence bu adami almak demek kadir ile birlikte orta sahayi dinamik tutmak demektir..Tabi bu benim kendi görüşüm..Ayrıca gelelim rıdvan'a...Ondan bir cacık olmaz...Topu sürmeyi bilmiyor...Bir ara Rıza Hoca ilgileniyordu ama insallah vazgecmistir....
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2011, 18:27   #1718
emreOKOCHA
Acemi Yiğido

emreOKOCHA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 emreOKOCHA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maşşalah geçen sezondan baya ders alınmış transfer komitesi tıkır tıkır çalışıyor....Bu takımda scout yok mu ya valla göndersinler beni gidip izlicem futbolcu
emreOKOCHA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda emreOKOCHA'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.07.2011, 18:55   #1719
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Samsun'da 2 imza birden

2 Temmuz 2011

Samsunspor, Kayserisporlu Armağan Kuş ve Fransa 1'inci Ligi takımlarından Sochaux'dan 1 yıllığına kiraladığı 19 yaşındaki Serdar Güler'le sözleşme imzaladı.
Alt 02.07.2011, 18:57   #1720
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

almanya 3.ligden alınan oyuncu hangı mevkıde oynuyodu?
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan

Seçenekler Arama
Stil