Cevap: Çözümü Tartışalım!
Dk 3 Soldan Cerny gidiyor,cezaalanına girmiş, eskişehirli Koray önüne atlıyor faulle ilgisi yok, faul çalıyor Trabzonlu Barış Şimşek, %100 gol pozisyonu
Dk 8 Eneramo çizgi halindeki eskişehir defansının arkasına sarkıyor, ikinci yarıda ofsayttan golü veren hakem ne hikmetse görmüyor, %100 gol pozisyonu
Dk 20 ler Eneramo sağdan cezalına girmek üzere eskişehirli Diego kendini yere atıyor müdahale yok, Trabzonlu Barış yine faul diye kesiyor, belki de %100 gol pozisyonu olacak
Verilmeyen penaltımızı, Hayrettine gösterilen ve asla başka takımlara verilmeyecek 2. sarıdan kırmızı kartı, kaleciyi atmak için özel gayretini, olmayan pozisyonda penaltı çalmasını, Rıza Hocayı basitçe oyundan atmasını saymıyorum bile
Dün Trabzonlu bir hakem gelmişti Sivasa, duruşundan bakışından ilk 10 dk daki yaptıklarından ben maçı izlerken Vallahi de Billahi de bunda bir gariplik var,bir amacı var demiştim, hissettiklerim boşuna değilmiş, gerçek oldu.
Trabzondan Colmanı, Celustkayı atamayanlar, GS den Meloyu Barosu atamayanlar her ne hikmetse bize kabadayı kesilmiş
İstediğiniz kadar Hocayı, oyuncuları eleştirin...
Yönetimin basiretsizliğini eleştirin....
Şehrin ileri gel(meyen)lerini eleştirin....
Ama yıllar önce yazmıştım daha iyi günlerimizdeyken CAMİA OLMALIYIZ diye
olamadık, olmak için kimse kılını kıpırdatmadı, fikir ve proje üretmedi
Ağustos böceği gibi yedik içtik gezdik
Bugün bu hakeme karşı her yeri inletimiyorsak, tepkimizi doğru şekilde ortaya koyamıyorsak....
Suç hepimizde
O ismi barış denen ama kendisi sadece trabzonun hıncını almaya gelen o hakemin düdüğünü astıramıyorsak
YAZIK BİZE........
|