Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.10.2011, 19:57   #1
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı izlemedim radyodan dinleyebildim.Ortasahada Kadir-Kıvanç ikilisi oynadığı için ortasahamızın direnci yüksekti ve ortasahayı rakibe kaptırmadık bu sayedede pozisyonlar bulduk.Gaziantep ve Kayseri maçlarına baktığımızda ortasahanın kontrolü rakiplerdeydi ve istediğimizi alamadık.Aksi bir durum olmazsa bu ikilinin olması bizim için daha iyi.

Grosickinin aynı penaltıyı iki defa kaçırması akıl alır bir olay değil.

Hayrettin ve Rasmussenin 18 dahi alınmamasının nedeni ne acaba.Kayseri maçında Hayrettinin kanadının otobana dönmesi hocayı kızdırmış olabilir ancak Rasmussen neden kesik yedi anlamadım.Sakat mı acaba ?

Sonuç olarak 3 puan almak güzel ancak önemli olan oyun olarak tatmin etmesi.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.10.2011, 20:37   #2
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı kazandık, mutlu muyuz? Eh, 3 puan aldığımız için mutluyuz. Ama ben galipken yine söyleyeceklerimi söyleyeyim de, sonra takım mağlupken söyleyince "bir maç kaybettik, yine felaket tellallığına başladınız" deniyor. Eğer Rıza hoca bu takımı beğendiyse, bu maçı kazandığına seviniyorsa hemen bavulunu toplayıp gitsin.

Takım da son 3 maçtır değişen olağanüstü birşey söyleyin bana. Solda Ziya'nın çabası, ileride ENERAMO'nun istekli oyunu olmasaydı ve hepsinden önemlisi Mersin İ.Yurdu'nun isteksiz ve kötü futbolu olmasaydı az daha bu maçta da puan kaybedecektik.

Erman'ın, Pedriel'in bu takımda ne işi var? Halen bunlarda neden ısrar ediliyor. Allah'tan Mehmet Nas'tan kurtulduk bu maçta. Orta saha da bir tane pasör oyuncu bulamadık gitti MUSA AYDIN gibi..

Grosicki'de ki anlamsız düşüş devam ediyor, neden ?????. Hoca buna çare bulamıyor neden ?? Rıza hoca oyuncu değiştirmekte neden geç kalıyor, oyuna neden müdahele etmiyor. "Ulan koşun, paslaşın bakın Kayseri 9 kere geldi 6 attı sizde basın atın, vurduğunuz gol olsun" niye demiyor? Takımı neden ateşlemiyor?

Ben bu takımdan hiçbir şey anlamıyorum. Kendimi kasarak maç seyretmekten mideme ağrılar giriyor. Geriliyorum, daralıyorum sonra da evdekilere çatıyorum. Allah seni ne yapsın bilmiyorum RIZA HOCA !.. Saç-baş yolduruyorsun bize..

Zor maçlar kapıda. Sen bu vurdumduymazlıkta direnirsen takıma bu şekilde maç oynatırsan, Beşiktaş'ta, Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği'de, Galatasaray'da, Trabzonspor'da kevgire çevirirler. Sen bu cehennemden nasıl çıkmayı hesapladın bilemiyorum hocam ama buradan alacağın sadece 1 puan gözüküyor, o da helalinden !..

Rıza hoca, şapkayı önüne koy şimdiden bu 5 maçı düşün. Takıma futbol oynat, futbol. Mersin İY maçında oynadığımız futbol senin eserin değil Mersin İY'nun isteksizliği, Eneramo'nun çabasıydı. Ben iyi günde söyleyeyimde kötü dost olayım. Çünkü iyi bir takım o kadar gol kaçırmaz. Durum vahim.

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil