Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.12.2005, 18:31   #321
Nalcaci
Yeni Yiğido

Nalcaci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Nalcaci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
BU SİTEDEN BİR ALLAH'IN KULU KONYA NIN SİTESİNE YAZMAYACAK...50 TANE ADAM KOLTUKLARI KIRDI KÜFÜR ETTİ EMNİYET İZLEDİ...BUNLARIN DOSTLUĞUNA BAŞLARIM...GİDİPTE KONYANIN SİTESİNE YAZMAYIN YALAKA OLMAYIN..HARBİ SİVASLI OLUN..

olaylari germe kardesim germem sabah bizimkiler sivasa geldiklerinde neler oldugunu biliyormusun bak oleylari germeyin bir iki kisi yuzunden oilaylar buyumesin sen bu sitenin demir baslarindan birisin seni herkezi sakinlestirmen lazimken sen galyana getiriyorsun herkezi olmaz yanlis .
Nalcaci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:34   #322
Nalcaci
Yeni Yiğido

Alıntı:
1967_DERNEK_NAİL Nickli Üyeden Alıntı
VALLA GARDAŞ DOSLUKTAN BAHSEDİYORSUNUZ AMA BEN BÖLE BİŞİYİ HİÇ GÖRMEDİM KONYA TARAFTARINA HİÇ YAKIŞMADI
sabah kavaltidan basedeiyordunuz kardes sonra bize diyorsunuz boylemi dosluk olur diye neyse sakin olalim sakin kimse kufur etmesin bende sitemizi devamli soyluyorum kufur olmasin sakin diye sizler burayida sakinlige davet edein
lutfen .
Alt 11.12.2005, 18:36   #323
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse

Alıntı:
Nalcaci Nickli Üyeden Alıntı
olaylari germe kardesim germem sabah bizimkiler sivasa geldiklerinde neler oldugunu biliyormusun bak oleylari germeyin bir iki kisi yuzunden oilaylar buyumesin sen bu sitenin demir baslarindan birisin seni herkezi sakinlestirmen lazimken sen galyana getiriyorsun herkezi olmaz yanlis .
kardeşim kimseyi galayena getirdiğim yok..sizin yaptığınız büyük terbiyesizlikti..koltuklardan ne istendiniz sizi efendi gib karşıladık maraton tribünde biz vardık kale arkasında ki gruplar bizim değildi..çok büyük yalnış yaptınız..emniyette sizi izledi müdahale etmedi..50 kişilik bir gruba bu kadar müsamaha gösterilmemeliydi..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:37   #324
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Walla burda dosluktan, tribün kültüründen bahsedenleri gördük...5 otobüs geleceklermişte. yok 10 otobüste ama Helal olsun adamlara İyi reklam yaptırdınız...Statta ne koltuk bıraktılar ne bişey...Ama bizim emniyette hikaye gittiğimiz her deplasmanda içeriye davulumuzu pankartımızı bile almazken adamlar içeri Bıçak sokuyor ve bi polisi yaralıyolar..ondanda burda bol keseden atıyolar!!!!2 .ligdeykende Konya yla çok mevzumuz oldu!!!!bikere şunu aklınıza sokun !!!!

SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK!!!!!!
Sende eski 2.lig mevzularineden neden gündeme getiriyorsun.
Eskiden olan olmus ve bitmis. Bir kac kendini bilmez manyaklik yaptiysa, tüm Konyalilarimi suclamakmi gerek?
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:38   #325
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Nalcaci Nickli Üyeden Alıntı
YAW BIRAK GİT!!!MAÇTAN ÖNCE BEN GİTTİM YANLARINA ;MAÇA DÜZGÜN ADAM BİLE GETİRMEMİŞSİNİZ NERDE KOLPACI SİNYALCİ MAÇTAYDI.EDİK KÜFÜR OLMASIN OK GARDAŞ ZATEN BİZ KÜFÜR ETMİYOZ DEDİLER...1.DAKKADAN İTİBAREN BAŞLADILAR KÜFRE NEYİNİ TAHRİK EDECEKMİŞİZ HEM !!!ALLAHTAN KÜFÜR ETMİYOZ DEDİLER Bİ DE ETSELERDİ NE OLURDU???WALLA ŞUNU GÖRDÜK BİZİMDE SLOGANIMIZ ZATEN..GİT KENDİ SİTENDE YAP ARTİSLİĞİNİ SÖKMEZ BURDA!!!!

SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:39   #326
Hüseyin_58
Yiğido

Alıntı:

haklısın gardaş...maça onlar gitmiyo biz gidiyoz!!!!klawyeden sallar dururlar..ondanda adamlar burda gövde gösterisi yapar tabi...ama şunu iyi bilsinler artık!!!

Bizler SAhipisiz SİVASIN SAHİPLERİYİZ
Ya birak artik bu klavye kelimesini.Burdan yazilmasinda nerden yazilsin.Elbetteki klavyeden yazilacak, cizilacak.
Alt 11.12.2005, 18:39   #327
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1339 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse

burdaki yazdıklarınızın hiç biri gerçekleşmedi ..biz yine maraton tribünde millete hakımıyetimizi kurduk en ufak bir laf gelmedi size ama sizin reisleriniz 50 tane adama sahip olamadı..bu kadar boşunamı yazıştık nerde centilmenlik fair-play ruhu ..bu olaylar fazla büyümediyse bizim çabalarımızdan oldu..aman arkadaşlar karşılık vermeyin aman sakın olun ...ama siz aynı karşılığı vermediniz..

Konu 1967_DERNEK_10UR tarafından (11.12.2005 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:40   #328
Hüseyin_58
Yiğido

Alıntı:
YAW BIRAK GİT!!!MAÇTAN ÖNCE BEN GİTTİM YANLARINA ;MAÇA DÜZGÜN ADAM BİLE GETİRMEMİŞSİNİZ NERDE KOLPACI SİNYALCİ MAÇTAYDI.EDİK KÜFÜR OLMASIN OK GARDAŞ ZATEN BİZ KÜFÜR ETMİYOZ DEDİLER...1.DAKKADAN İTİBAREN BAŞLADILAR KÜFRE NEYİNİ TAHRİK EDECEKMİŞİZ HEM !!!ALLAHTAN KÜFÜR ETMİYOZ DEDİLER Bİ DE ETSELERDİ NE OLURDU???WALLA ŞUNU GÖRDÜK BİZİMDE SLOGANIMIZ ZATEN..GİT KENDİ SİTENDE YAP ARTİSLİĞİNİ SÖKMEZ BURDA!!!!

SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK!!!
Ya birakta adam kendini savunma hakkini kullansin.Bize misafiri kovmak yakismaz.
Alt 11.12.2005, 18:42   #329
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sivas5858 Nickli Üyeden Alıntı
Sende eski 2.lig mevzularineden neden gündeme getiriyorsun.
Eskiden olan olmus ve bitmis. Bir kac kendini bilmez manyaklik yaptiysa, tüm Konyalilarimi suclamakmi gerek?

gETTİĞİN ANTEP YEDİĞİN COR COR!!!YAWRUM 2.LİGEDE BÖYLE YAPTI BUNLAR ZATEN BEN KONYAYA MAL ETMEDİM NALÇACLARA DİYORRUM..BAŞTAN BURDA GİRİP DOSTLUK YAPTILAR ..HOŞ YA BİZDE DEDİK İŞTE DOSTLUK FELAN AMA Bİ YERE KADAR!!!!BEN DERNEKTEKİ ARKADAŞLARADA SÖYLEMİŞTİM ZATEN DEDİM Kİ NETTEKİ OLAYI MİLLET ABARTTI BİRAZ DİYE ..HARBİDENDE ÖYLE OLDU KIRMADIK KOLTUK BIRAKMADILAR HELE KONYALI BASIN MENSUPLARINA NE DYECEN AYNI BELÇİKALILAR GİBİ DAWRANDILAR!!!!

MAÇA GEL GÖR ONDAN SONRA YORUM YAp!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2005, 18:44   #330
Nalcaci
Yeni Yiğido

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim kimseyi galayena getirdiğim yok..sizin yaptığınız büyük terbiyesizlikti..koltuklardan ne istendiniz sizi efendi gib karşıladık maraton tribünde biz vardık kale arkasında ki gruplar bizim değildi..çok büyük yalnış yaptınız..emniyette sizi izledi müdahale etmedi..50 kişilik bir gruba bu kadar müsamaha gösterilmemeliydi..

iste kendin soylemisisni kale arkasindaki gurup biz deyildik diye ilk once sisinkiler atmislar koltuklari siseleri su an iki arkadasimiz hastanede tedavi oluyor kafalari yarildi bak kardes terbiyesizlik diye bas etmem yanlis sozler bunlar simdi oraya giden arkadaslarimizla gorusutum hepsi kan kusuyor o uzden burda boyle seyler yazmayin olayi buyutmeyin bakin bizi hafife almayin gunay kardesimizlke iyi doslugumuz var onla ikimiz bu olaylari yumusatmaya calsisyoz sizde oyle yapin sakin ha kotu laf konusmayin cunki bende sitemde olaylari kotu konuamalari engelliyorum bu guzel duygulari dusmanliga cevirmeyin ama sunu inanin biz hic bir deplasmanda boyle kotu bir olayla karsi lasmadik simdi kardeslerim bi gelsin olaylara pazertesiden sonra elel alacagiz zeten kardes olayi filanda yoktu sadece dosluk ona gore kardes .bu olaylar boyle galyana gelirse olaylar konyada daha buyugu yasar o yuzden burda bu olayllari hafifletmek ve unutturmak lazim .
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil