Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi? > Köşe Yazarları

Köşe Yazarları Köşe Yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Devam Kararı Doğruydu
Alt 21.03.2012, 09:23   #1
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Devam Kararı Doğruydu

Sivasspor bileğinin hakkıyla

.............................. ....

İşte dün akşam G.Saray böylesine zorlu bir mücadeleden sonra, mücadele eden, koşan, futbolu da iyi oynayanlardan kurulu Sivasspor karşısında son on dakikaya kadar yok oldu gitti.

G.Saray, bakti ki son dakikalarda eleniyor, tüm futbolcularıyla rakip kalede gol aradı ama boşuna. Bir kere Sivasspor defansı çok iyiydi. Hele Murat, gecenin yıldızıydı.

Sivasspor'un çok iyi oyuncuları var. Kadir, Pedriel, Navratil, hele maçın golünü atan Erman Kılıç, bitmek tükenmez bilmeyen bir enerjiye sahip. İlk dakikadan son dakikaya kadar her topun peşinde koşan Erman Kılıç'tı. Ben kaleci Atilla'yı da beğendim. Kardeşim Rıza, elinde Atilla gibi bir kaleci varken yabancı kaleci peşinde koşma. Benden sana ağabey tavsiyesi.

Eneramo'yu dikkatle izlediniz mi? Topu ayağına aldığı zaman direk kaleye doğru gidiyor. Fazla top kontrolü yok. Bir de onu yapabilse güçlü fiziği ve süratiyle her maçta gol yapar ve lig sonunda da gol kralı olur.

G.Saray herhalde nasıl olsa bu maçı kazanırım dedi. Özellikle Fatih, futbolda bu sözün anlamını çok iyi bilen teknik adamdır. İki hafta evvel rakibini kendi sahasında 4-0 yen, hatta bir sürü de gol kaçır, Ziraat Türkiye Kupası'nda yine aynı rakiple oyna, maçı 1-0 kaybet ve elen... İşte futbolun anlaşılmaz tarafı bu.
.................

Turgay Şeren

Her ne kadar, son dakika pozisyonunda hakemi eleştirse de genel yorumu ve attığı başlıkla hakkımızı teslim etmesinden dolayı tebrik ederim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.03.2012, 11:09   #2
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor bileğinin hakkıyla

.............................. ....

Ben kaleci Atilla'yı da beğendim. Kardeşim Rıza, elinde Atilla gibi bir kaleci varken yabancı kaleci peşinde koşma. Benden sana ağabey tavsiyesi.

[/B]
bu yorumuna zorunlu olarak katılıyorum turgay şerenin
atilla nihat ve formunu yakalarsa korcan bize seneye yeter bu 3 kaleci
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 11:21   #3
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

eski hakemlerden selçuk derelinin sivassporun yüzde yüzlük gol pozizyonunun ofsaytla kesilmesine değinmezken son dakikada ele çarpmaya penaltı yorumu yazmış ali aydın selçuk dereli ikiside eski hakem ...
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 12:32   #4
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eski hakemlerden selçuk derelinin sivassporun yüzde yüzlük gol pozizyonunun ofsaytla kesilmesine değinmezken son dakikada ele çarpmaya penaltı yorumu yazmış ali aydın selçuk dereli ikiside eski hakem ...
Kıymetli kardeşim;
Ne bekliyordun? Bu iki isimde koyu denilebilecek kadar galatasaraylıdır. Yaşım gereği bu iki adamın bir çok maçını izledim. Bir çok maçında nasılda flu pozizyonları müspet yönde değilde menfi yönde değerlendirdiklerine bizzatihi şahidim. Bu nedenle bu iki ismin tüm söyledikleri benim için çelik çomaktan ibarettir. Ayrıca ben onlarada kızmıyorum, ben onlara zamanında kokart verenlerin gözlerinden öpüyorum
Alt 21.03.2012, 21:06   #5
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ardahanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıymetli kardeşim;
Ne bekliyordun? Bu iki isimde koyu denilebilecek kadar galatasaraylıdır. Yaşım gereği bu iki adamın bir çok maçını izledim. Bir çok maçında nasılda flu pozizyonları müspet yönde değilde menfi yönde değerlendirdiklerine bizzatihi şahidim. Bu nedenle bu iki ismin tüm söyledikleri benim için çelik çomaktan ibarettir. Ayrıca ben onlarada kızmıyorum, ben onlara zamanında kokart verenlerin gözlerinden öpüyorum
Bence Ali Aydın da,Selçuk Dereli de gerçekten dürüst,gördüğünü çalan hakemlerdi.Keşke şimdiki hakemler onlra gibi gördüklerini çalma cesaretine sahip olsalar,eyyamcılık yapmasalar
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 14:56   #6
ydurdag
Acemi Yiğido

ydurdag - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ydurdag ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Rotes Gesicht Cevap: Devam Kararı Doğruydu

ARKADAŞLAR NEDEN BUKADAR SİNİRLENİYIORSUNUZ HİÇ GEREK YOK RAHAT OLUN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN DESTEKLENEN PİSLİKLERİ YALAKALARIYLA ÇÖKERTTİK EN GÜZEL OLANIDA BU DEGİLMİ ONLAR TABİKİ KUDURMUŞLARCASINA BİZE SALDIRACAKLAR AMA NETİCE NE OLUR SİVASIMIN ONLARA YAPTIGI OLUR YALAKALARINDA SUÇU YOK NEDEN KORKARLARKİ AZIKLARI KESİLECEK ODA BİR ŞEREF MESELESİ HERKEZ DE ŞEREFLİ OLAMAZ OKADARGEZEN İT VARKİ ŞEREFİ SORARSANIZ O ŞEREF YİGİDODUR DER DİGERLERİ NE DESEN ONLARŞEREFSİZİN ŞEREFLİSİ DER HERHALDE
ydurdag isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2012, 12:09   #7
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaş zaten maçın son dakikalara kadar bizim lehimize kopmamasının nedeni de hakemler. Takımımızın 1-0 önde olduğu dakikalarda , hakem Ujfaluji'yi ikinci sarı karttan atması gerekirken atamadı. Yan hakem 1-2 metre geriden çıkıp, kaleci ile karşı karşıya kalacak Cerny'e yanlış bir ofsayt kararı verip, maçın gidişatına etki etti. Yine Eneramo'nun aleyhine yan hakem pozisyona yakın olup, devam derken 4.hakem faul diye , orta hakemi yanlış karar vermesine teşvik etti. Pozisyonun devamında da gs'li Aykut, Eneramo'yu ceza sahası içinde düşürdü. Ayrıca son dakikada ki pozisyonda da Ziya topa kafasını uzatıyor ve kolunu toptan çekmeye çalışıyor yani kol topa değil, top kola çarpıyor. Lafın kısası hakemler bizim aleyhimize çok fazla hata yaptılar. Bu aldığımız galibiyetin oyuncularımızın, analarının ak sütü gibi helal olduğunu düşünüyorum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fatih585858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2012, 00:51   #8
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş zaten maçın son dakikalara kadar bizim lehimize kopmamasının nedeni de hakemler. Takımımızın 1-0 önde olduğu dakikalarda , hakem Ujfaluji'yi ikinci sarı karttan atması gerekirken atamadı. Yan hakem 1-2 metre geriden çıkıp, kaleci ile karşı karşıya kalacak Cerny'e yanlış bir ofsayt kararı verip, maçın gidişatına etki etti. Yine Eneramo'nun aleyhine yan hakem pozisyona yakın olup, devam derken 4.hakem faul diye , orta hakemi yanlış karar vermesine teşvik etti. Pozisyonun devamında da gs'li Aykut, Eneramo'yu ceza sahası içinde düşürdü. Ayrıca son dakikada ki pozisyonda da Ziya topa kafasını uzatıyor ve kolunu toptan çekmeye çalışıyor yani kol topa değil, top kola çarpıyor. Lafın kısası hakemler bizim aleyhimize çok fazla hata yaptılar. Bu aldığımız galibiyetin oyuncularımızın, analarının ak sütü gibi helal olduğunu düşünüyorum.
Eneramo'ya faulü yapan gs'li Semih'ti. Yanlışlıkla Aykut yazmışım.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
devam, doğruydu, kararı

Seçenekler Arama
Stil