Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Arkadaşlar yapılacak en güzel şey, ligler bittiktan sonra ki ilk hafta sonu taraftarlar stadın önünde toplansın, "35.000 kişilik stad istiyoruz", "Stadıma dokunma", "Rant fırsatçılığına hayır" vb pankartlarla gövde gösterisi yapsın, ayrıca bilgisayar yazıcısının sayfaları olan sürekli form sayfalarından 1 top getirip imza kampanyası pankartı altına bir masa koyup İMZA KAMPANYASI başlatılsın.
Bunları yapalım ki, sesimizi duyan olsun. Bizi koyun zannetmesinler. İktidarın ve Toki'nin oyunlarını bozalım. Ahh, ahh ben Sivas'ta olacaktım ki vallahi neler yapardım. Valilikten ve Emniyetten yazılı izin alıp, taraftar grupları liderleri ile toplantı yapıp bu organizasyonu yapardım ben. Yok mu Sivas'ta bir babayiğit ??
Önemli olan 33.000'ü doldurup dolduramayacağımız değil önemli olan bize verilen değeri ve bakış açısını değiştirmek, yükseltmektir istediğimiz rakam. Dolu gözükmesi için de stad balkonlu yapılır (Ş.Saracoğlu gibi, Kadir Has stadı gibi, Alsancak gibi) o zaman yoğun taraftar olmayan maçlarda sadece alt katlar açılır ve taraftarlar bir yerde yoğunluk yapmış olur.
.
|