Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Alt 11.05.2012, 20:07   #81
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

ya yazıyorum her seferinde başka bir sorun çıkıyor bi türlü gönderemedim.isim ve tc numaran uyuşmuyor diyor.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2012, 23:24   #82
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

tayyip bey ve onun kulu ismet yılmaz, verdiğiniz ve sonra döndüğünüz 33-35 binlik stadyum sözü sizin peşinizden gelecek sürekli.

sivas'ın geleceğini çaldınız, yalan söylediniz. zehir zıkkım olsun!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2012, 01:24   #83
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

dikkatinizi çekti mi bilmiyorum önceden 33 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi olarak geçiyordu ihale adı şimdi sadece 25 bin kişilik stadyum olarak geçiyor.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mühendisburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2012, 01:36   #84
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yine yazıyorum.stadı ya belediye yapsın kaysredide ki gibi yada sivasspor yönetimi pisti kaldırıp büyütsün stadı. burası bize yeter.25 bin olacaksa değmez oralara taşımaya stadyumu.
kardeş ben onuda yaptım.buyur yazımı.şu vekiller veya bakan benim kadar uğraşsaydı şu konularda eminim şuan 33 bin kişil stadyumda maç yapıyorduk.ama onlar memleket sevdalısı değiller ki onlar anca koltuk sevdalısı.http://www.facebook.com/note.php?note_id=3777531885262

Başbakan Recep Tayyib Erdoğan tarafından bundan tam 4,5 yıl önce (2008) Sivas'a 33 bin kişilik stadyum kompleksi sözü verildi ve aradan 2 genel seçim 1 yerel seçim 1 de referandum geçmesine rağmen ortada hiç bir çalışma yapılmadı.Bizden sonra kaç şehire daha stadyum yapılması sözü verildi ve hepsin de inşaatları başladı.Bizim ki ise 4.5 sene geçmesine rağmen daha stadyumun nasıl olacağı bile belirlenemedi.Şimdi ise stadyumun 25 bin kişilik olacağı kesinleştirilmiş deniyor.Sebebi de “Malatya ve Mersin'e 25'er bin kişilik stadyum yapıyoruz.Sivas'a 33 bin kişilik stadyum yaparsak bunu kimseye anlatamayız".Biz o şehirlere yapılmasın demiyoruz ki onlara da daha güzellerini yapın.Biz Sivaslılar hiçbir zaman bize 33 bin kişilik stat yapın lafını etmedik,siyasiler bize gelip meydanlarda bu sözleri verdiler,bu sözler her seçimde sürekli tekrarlandı.Bu stat 25000 kişilik yapılırsa Başbakan sözünün eri olamamanın nasıl birşey olduğunu Sivas halkına anlatması Malatya ve Mersin'e anlatmaktan çok daha zor olacak.Şehrin en değerli yerinde ki Stadyum arsası alınıp birileri zengin edilirken diğer taraftan "Sivas'a söz verdik bari iyi kötü bir stadyum yapalım" mantığını istemiyoruz.Sizden stat filanda istemiyoruz.YAPMAYIN KARDEŞİM İSTEEMİİYOORUZZZZ.Biz kendi stadyumumuzu istediğimiz büyüklükte ve modernlikte istediğimiz bölgeye yapalım stadyumun arazisi de Sivas'a kalsın.Oraya da Sivas'ın en büyük ihtiyacı olan 5 Yıldızlı Otel ve Avm yapalım.Sivas Belediyesi bu görev artık size düşüyor.Olaya ağırlığınızı koymanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Saygılarımla.Teşek kürler...
Burak KAYA
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mühendisburak58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2012, 07:17   #85
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

sivasın geleceğini çaldılar hep pasif adamları gönderdik meclise nasıl olsa orası garanti misaliyle hareket ediyorlar yazıklar olsun o sessiz vekilllere
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2012, 07:39   #86
izmirliyigido
Gast

Arkadaşlar yapılacak en güzel şey, ligler bittiktan sonra ki ilk hafta sonu taraftarlar stadın önünde toplansın, "35.000 kişilik stad istiyoruz", "Stadıma dokunma", "Rant fırsatçılığına hayır" vb pankartlarla gövde gösterisi yapsın, ayrıca bilgisayar yazıcısının sayfaları olan sürekli form sayfalarından 1 top getirip imza kampanyası pankartı altına bir masa koyup İMZA KAMPANYASI başlatılsın.

Bunları yapalım ki, sesimizi duyan olsun. Bizi koyun zannetmesinler. İktidarın ve Toki'nin oyunlarını bozalım. Ahh, ahh ben Sivas'ta olacaktım ki vallahi neler yapardım. Valilikten ve Emniyetten yazılı izin alıp, taraftar grupları liderleri ile toplantı yapıp bu organizasyonu yapardım ben. Yok mu Sivas'ta bir babayiğit ??

Önemli olan 33.000'ü doldurup dolduramayacağımız değil önemli olan bize verilen değeri ve bakış açısını değiştirmek, yükseltmektir istediğimiz rakam. Dolu gözükmesi için de stad balkonlu yapılır (Ş.Saracoğlu gibi, Kadir Has stadı gibi, Alsancak gibi) o zaman yoğun taraftar olmayan maçlarda sadece alt katlar açılır ve taraftarlar bir yerde yoğunluk yapmış olur.

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2012, 09:00   #87
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İktidarın rantçıları Toki kanalı ile Sivas'a ve Sivasspor'umuza öyle bir kazık atacakki Şehrin en kıymetli yerinde ve herkesin rahat ulaşım ile maça gidebildiği kıymetli bir yeri alıp onun yerine neredeyse şehir dışına herkesin zorlukla gideceği bir yere (üstelikde 33.000 sözü verip 25.000 yaparak ) stad yapılmasından büyük bir kazık olamaz. Bu durumda mevcut stadın büyütülmesi en mantıklısı ... Sivasspor lu arkadaşlarım eski stadı çok arayacaklar gibime geliyor ama iş işten geçecek..
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2012, 11:31   #88
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya yazıyorum her seferinde başka bir sorun çıkıyor bi türlü gönderemedim.isim ve tc numaran uyuşmuyor diyor.
büyük harfle yaz kardeşim ondandır
kkemal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kkemal58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2012, 11:33   #89
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yapılacak tek şey kaldı ya ihale günü yada temel atma günü toplanıp büyük bir pretesto gösterisi yapalım yada temel atılmasını engelleyelim başka çare kalmadı.
büyük bir pankartada BAŞBAKANIM SÖZÜNÜ TUT. Yazalım.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2012, 11:56   #90
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Eskişehirspor maçına pankart yaptırıp götürme planım vardı ama. Kapıdaki muhafızlar içeri almazlar büyük ihtimalle diye vazgeçtim. Stadyum konusunda yönetim taraftarın arkasında durmazsa hiçbir şey kazanamayız.

Etiketler
açıklandı, Çik, gözünü, kapasite, kesinleşti, sahİp, siki, stadina, stadyum, stadyumma, sİvasli, tokİ, tutuyor, uyuma, İhalesi, İŞİ

Seçenekler Arama
Stil