Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı
Yanlis hatirlamiyorsam Ümit Özat Bursaspor'da 58 numarayi tasiyordu.
Vallah ben Bursa'li diye Okan Yilmaz'a derim futbolcu olarak. 2.ligte bile birakmamisti takimini. Helal olsun.
Yanliz Konfederasyon kupasinda Fransa'ya karsi penalti kaçirmisti milli takim 3-2 gerideyken. Ne top oynamistik, onu atsaydi Fransizlara soracaktim ama olmadi.
|
Ümit Ozat Bursadan gittikten sonra fb de 16 yı giydi.. Bursada değil...Okan Yılmaz mecburen devam etti mukavelesi devam ediyordu..Kaldıki biz ilk sezon süper lige çıkamadık ikinci sezon taktı güneş gözlüklerini oturdu masaya o zamanın parası ile tam bir buçuk trilyon (milyon) verirseniz oynarım dedi..Verilmedi Bursayı oracıkta terketti gitti..Okan Yılmaz ekmeğini yediği yeri hiçe saydı onu oraya getirenleri çabuk unuttu..Kendi sonunu kendi hazırladı...geçen bizim yaklasık 20 yıldır devam ettiğimiz halı saha maçlarının birinde bizim maçı izlemeye gelmişti..İnanın o karşımdakinin bir zamanlar Brezilyaya gol atan Okan yılmaz olduğuna inanamadım...Nerden nereye...Ne yaparsan yap ama ekmeğini yediğin yere ihanet etme..Okan Yılmaz Burda pek sevilmez...