Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 28.03.2016, 23:44   #1
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Eleştirince eleştirdi oluyor. Dördüncü resimden bakınca yeşil saha ile kale arkası tribün arası uzaklık hiç olmuş mu? Yap şunu yakınca İngiltere stadyumları gibi. Şu Toki Mimarları da bir projeyi diğerine uygulamaya yemin etmiş gibiler, kırmızı pist olayının çirkinliğine bakın. Yapılan stadların hepsi birbirinin aynısı, hepsinde aynı çirkinlik mevcut. Merdivenlerı de sarıya boyarlar, hiç şaşırmam.
Alt 29.03.2016, 10:19   #2
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
anilcan213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eleştirince eleştirdi oluyor. Dördüncü resimden bakınca yeşil saha ile kale arkası tribün arası uzaklık hiç olmuş mu? Yap şunu yakınca İngiltere stadyumları gibi. Şu Toki Mimarları da bir projeyi diğerine uygulamaya yemin etmiş gibiler, kırmızı pist olayının çirkinliğine bakın. Yapılan stadların hepsi birbirinin aynısı, hepsinde aynı çirkinlik mevcut. Merdivenlerı de sarıya boyarlar, hiç şaşırmam.
Dogru kardes mesafe cok uzak ayrici kirmizi pist de cok cirkin buda acilen yesil cim olmasi gerekir
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2016, 12:59   #3
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Bende daha önce o uzaklıktan bahsetmiştim arkadaşlardan birisi o uzaklığın ileride kapasite artırılacağı zaman işe yarayacağını kafasına göre herkes yorum yapmasın tarzında birşey yazmıştı. Saolsunlar toki ileriye dönük stat yapmış çok mutluyuz meğer bizi ne kadar düşünüyorlarmışta biz haklarını yemişiz...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda antik58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.03.2016, 14:33   #4
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Merdivenlerı de sarıya boyarlar, hiç şaşırmam.
Stadyum ve güvenlik talimati geregince merdivenler sariya ya da benzeri renge boyanmak zorunda..

107 - İzleyici bölümlerindeki tüm koridorlar ve merdivenler , izleyici bölümünden oyun
alanına açılan tüm kapılar ve stadyum dışına açılan tüm çıkış kapıları ve tahliye koridorları
açık parlak renge ( sarı vb.) boyanacaktır.
Alt 29.03.2016, 14:53   #5
HASANFİDAN
Yeni Yiğido

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HASANFİDAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
HASANFİDAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2016, 16:08   #6
midfielder7
Acemi Yiğido

46 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 midfielder7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şuanda bizim stad tokinin yaptığı stadlar arasında dış dizaynıyle en çok beğenilen iç dizaynıyla en beğenilmeyen stad maalesef üst katın kırpılması stadın görüntüsüne çok büyük darbe vurdu beni en çok üzen 2. kat ve çatıdaki çelik yığınları evet koltuklar,kırmızı pist,merdiven renkleri de istenmeyen şeyler oldu ama en azından bunlar her zaman tolere edilebilecek şeylerdi
midfielder7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda midfielder7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.03.2016, 22:34   #7
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BUstadın yapılış aşamasından bugüne kadar naçizane düşüncelerimi yazdım,maalesef birçok kişiyle papaz oldum,33 bin kişilik stad sözü verilmesine rağmen,25 bin kişiye düşürüldü,takımları 2.liglerde,3 liglerde ,hatta bal liglerinde olan şehirlere 33 bin kişilik yapılırken ,bu ligde şampiyonluk kovalamış ,nüfus potansiyeli bu ülkede ençok olan sivasa 25 bin uygun görülmüş,üstelik 6 yıldır stad yapıyoruz denilerek sivasa başka bir gözle görülür bir yatırım yapılmaması pahasına ,bu stadla sivas halkı 6 yıl avunmuştur,projede 33 bin olan ,gerçekte 25 bin küsur olan stad ,dışardan güzel görünmesine rağmen,içerdeki görüntülerde çokda iyi durduğunu düşünmüyorum,bikere o çatı ayakları 33 bin kişilik stada göre yapılıp ,üst taraf kırpılınca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor,alt trübün ile üst trübün orantısızlık eminim göz zevki olan herkesi rahatsız ediyordur,çimlerin döşenmesinin üstünden kaçhafta geçmesine rağmen ,çimler zeminle tam kaynamamış YAMALIK GİBİ BELLİ OLUYOR,çimin renkleride başka bir çirkinlik,öyle halı gibi zemin olur inşallah,buşekilde çok berbat görünüyor,trübünle saha arasındaki boşluktaki pist rengide ayrı bir çirkinlik,koltuk renkleri desen ,şahsen benim çokda hoşuma giden bir dizayn değil,az daha para harcanıp yada herhangi 1 boya şirketinin sponsorluğuyla beton basamaklar boyanabilirdi,koltuklar kan kırmızı tek renk şeklinde döşenebilirdi,MARATON TÜRÜBÜNLERDE SİVASSPOR YAZAN RENKLİ KOLTUKLAR YAZILABİLİRDİ,çevre düzenlemesini henüz görmedim ,umarım hiçdeğilse stadın etrafı güzel olur,bu kadar olumsuz yönlerini belirttikten sonra şükretmemiz gereken ,sevinmemiz gereken hususlarda var,türkiyede birçok şehirde olmAyan , öyle yada böyle bir yeni stadımız var,yeni yapılan stadların çoğu dağ başlarına yapılırken ,sivasdaki stad merkeze çok uzak değil
,eski stadla arada taşçatlasa 3 -5km fark var,seyirci konusuna gelince,sivas bir konya olamaz,bugün kayseride 33 bin kişilik stad var içinde 1000 kişi anca var,eğer bu stadda 3 5 bin kişiyle oynarsak ,bukadar tantanaya yazık olur,pasolig kalkarsa 15 bin kişiden aşşağı maç oynanmaz ,paso lig devam ederse 5 bini bile bulacağımızı sanmıyorum,ne olursa olsun,emek verilip güzel 1 yapı meydana gelmiş,yapanlardanda ,yaptıranlardanda,bu stada emeği geçen herkesdente,ALLAH razı olsun,emeklerine sağlık,umarım şu lanet olası paso lig kaldırılırda,şimdiki gibi maça gidenlerden park cez<ası,otopark parası alınmazda,millete potansiyel terörist muamelesi yapılmazda,3 5 zırtapoz küfretti diye kombineler filan bloke edilmezde,şöyle avrupadaki trübünler gibi ,kalabalık seyirci önünde maçlar oynarız,bu lanet pasolig yüzünden sivasspor 2 yıldır can çekişiyor,sivassporun ilacı taraftarıdır .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.04.2016, 14:22   #8
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BUstadın yapılış aşamasından bugüne kadar naçizane düşüncelerimi yazdım,maalesef birçok kişiyle papaz oldum,33 bin kişilik stad sözü verilmesine rağmen,25 bin kişiye düşürüldü,takımları 2.liglerde,3 liglerde ,hatta bal liglerinde olan şehirlere 33 bin kişilik yapılırken ,bu ligde şampiyonluk kovalamış ,nüfus potansiyeli bu ülkede ençok olan sivasa 25 bin uygun görülmüş,üstelik 6 yıldır stad yapıyoruz denilerek sivasa başka bir gözle görülür bir yatırım yapılmaması pahasına ,bu stadla sivas halkı 6 yıl avunmuştur,projede 33 bin olan ,gerçekte 25 bin küsur olan stad ,dışardan güzel görünmesine rağmen,içerdeki görüntülerde çokda iyi durduğunu düşünmüyorum,bikere o çatı ayakları 33 bin kişilik stada göre yapılıp ,üst taraf kırpılınca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor,alt trübün ile üst trübün orantısızlık eminim göz zevki olan herkesi rahatsız ediyordur,çimlerin döşenmesinin üstünden kaçhafta geçmesine rağmen ,çimler zeminle tam kaynamamış YAMALIK GİBİ BELLİ OLUYOR,çimin renkleride başka bir çirkinlik,öyle halı gibi zemin olur inşallah,buşekilde çok berbat görünüyor,trübünle saha arasındaki boşluktaki pist rengide ayrı bir çirkinlik,koltuk renkleri desen ,şahsen benim çokda hoşuma giden bir dizayn değil,az daha para harcanıp yada herhangi 1 boya şirketinin sponsorluğuyla beton basamaklar boyanabilirdi,koltuklar kan kırmızı tek renk şeklinde döşenebilirdi,MARATON TÜRÜBÜNLERDE SİVASSPOR YAZAN RENKLİ KOLTUKLAR YAZILABİLİRDİ,çevre düzenlemesini henüz görmedim ,umarım hiçdeğilse stadın etrafı güzel olur,bu kadar olumsuz yönlerini belirttikten sonra şükretmemiz gereken ,sevinmemiz gereken hususlarda var,türkiyede birçok şehirde olmAyan , öyle yada böyle bir yeni stadımız var,yeni yapılan stadların çoğu dağ başlarına yapılırken ,sivasdaki stad merkeze çok uzak değil
,eski stadla arada taşçatlasa 3 -5km fark var,seyirci konusuna gelince,sivas bir konya olamaz,bugün kayseride 33 bin kişilik stad var içinde 1000 kişi anca var,eğer bu stadda 3 5 bin kişiyle oynarsak ,bukadar tantanaya yazık olur,pasolig kalkarsa 15 bin kişiden aşşağı maç oynanmaz ,paso lig devam ederse 5 bini bile bulacağımızı sanmıyorum,ne olursa olsun,emek verilip güzel 1 yapı meydana gelmiş,yapanlardanda ,yaptıranlardanda,bu stada emeği geçen herkesdente,ALLAH razı olsun,emeklerine sağlık,umarım şu lanet olası paso lig kaldırılırda,şimdiki gibi maça gidenlerden park cez<ası,otopark parası alınmazda,millete potansiyel terörist muamelesi yapılmazda,3 5 zırtapoz küfretti diye kombineler filan bloke edilmezde,şöyle avrupadaki trübünler gibi ,kalabalık seyirci önünde maçlar oynarız,bu lanet pasolig yüzünden sivasspor 2 yıldır can çekişiyor,sivassporun ilacı taraftarıdır .
Ben Yurt disinda yasiyorum ve merak ettigim taraftari stadtlardan uzaklastiran passolig uygulamasinda ne gibi bir sikinti varki millet bu kadar karsi??
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2016, 16:30   #9
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Yurt disinda yasiyorum ve merak ettigim taraftari stadtlardan uzaklastiran passolig uygulamasinda ne gibi bir sikinti varki millet bu kadar karsi??
Alıntıyı benden yaptığınız için ,bu sorunuza ben cvp vermek istedim,Öncelikle türk futbolunun gelmiş olduğu durumu ,pasoligden önce ,pasoligden sonra diye ayırıp incelemek lazım,trübünlerin durumuna bakarken ,PASO ligden önce ,pasoligden sonra diye inceleyip bakmak lazım,sivassporumuzun bugünki durumundada pasoligin etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum,öncelikle sadece pasolige değil ,e -biletede karşıyım,pasolig ,e bilet belki kulağa hoş gelen ,gelişimi,modernliği ifade eden kelimeler gibi görünebilir,sizler yurtdışında stadlara nasıl giriyorsunuz?bilmiyorum önce e bilete niye karşıyım,paso lige niye karşıyım ,kendi açımdan değerlendirip açıklarsam neden milletinde, karşı olduğunuda azçok anlarsınız ,ben sivassporu 1975 yılından beri seven ,tutan ,istanbuldaki her 10 maçın enaz 7 tanesine gitmiş,ankaraya enaz 8 defa deplasmana gitmiş biri olarak söylüyorum,neden e-bilete ve pasolige karşı olduğumuda şöyle söylersem ,milletin neden pasolige karşı olduğunuda anlarsınız, önce e biletten başlıyalım E - BİLET=İLK çıktığında ne için, hangi akla hizmet ettiğini bilmeden,sadece internetten bilet alınan sistem olarak biliyorum,istanbuldaki fb maçına gitmek istedim 5-3 yenildiğimiz maç ,Urfalı arkadaşımla,bana bilet vermediler,şifre istediler,ne şifresi dedim,internetten bu maç için bilet alacakmışım,kredi kartından ödeme yapıp,şifre alacakmışım,o şifreyide bilet satış noktasındaki görevliye verip biletimi alacakmışım,çaresiz geri dönüp bi kafede izlemeyi düşünürken,stadın etrafındaki bir lokantanın çalışanı ,abi maçamı gireceksiniz dedi,evet dedim biletler 45 tldi,adam kişi başına 100 tl istedi,dedim 2 mizde içeri girersek 100 tl yi verrim,adam kombinesini okuttu öyle girdik maça, fb lilerle izlemek zorunda kaldık,böyle saçma sapan bir sistem olmaz bu yüzden e bilete hayır.PASOLİG=Çıkış amacı sözde sporda şiddet yasası kapasamında,stadlardaki ,ırkçı tezahüratları önlemek,küfürden dolayı kulüplerin cezalandırılması yerine ,kişisel olarak cezalandırmak için çıkarıldığı söylensede gerçekte böyle olmadığını hep beraber görüyoruz,değişen bir şey yok,yine kulüpler cezalandırılıyor,yine 3 5 kişi yüzünden trübünler bloke ediliyor,ayrıca kiçkimse takımını sevdiği için ne idüğü bellisiz bankanın doğal müşteri olmak zorunda değil,takımını sevdiği için hersene pasolige 25 tl bayılmak zorunda değil,hermaça girişte pasoligi basan bankaya 2 tl bayılmak zorunda değil,pasolig doğal fişlenmektir,trübünlerde olurda bir yaralama,bıçaklama ,güvenlik güçlerine fiili saldırı,sahaya girme,toplu olarak küfür,tomlumsal bir muhalif tezahürat halinde ,ogün stadda bulunan herkes doğal şüpheli oluyor ,bunun adı fişlenmektir,zaten pasoligin asıl amacı ,insanları toplu halde biraraya getirmemektir,özellikle bjk taraftarının ,fb taraftarının ,gs taraftarının 40 50 bin kişi toplu halde ,hükümet aleyhinde tezahürat yapmasının ,ardından bu pasoligin icad edilmesi manidardır,neticede bu pasolig tff tarafından alınmış siyasi karardır,insanları biraraya getirmemek,toplu gösteri ve tezahürat yaptırtmamak,futbolseverleri kaz gibi yolmak için icad edilmiştir,hem milleti kekliyorsun ,takımlarının sevgisinden kart parası ve ayak bastı parası alarak yoluyorsun,hemde olası toplumsal muhalefet oluşumunu engelliyorsun,1 taşla 2 kuş vuruyorsun,sorun bakalım ,türkiye ,de hangi taraftar grubu, pasoligden hoşnut?,yada referandum yapalım,pasolig kalksınmı ,dursunmu diye ,bakalım yüzde kaç pasolige destek çıkacak?neticede tüm bu nedenlerden dolayı karşıyım, hem e bilete -hemde pasolige ,şurda senede hiçdeğilse istanbulda 3 4 maçına gidiyorduk sivassporumuzu destekliyorduk,hiçdeğilse Kasımpaşa ve ibb maçlarına gidiyorduk,2 3 maç için ,pasoligle ,masoligle kimse uğraşmıyor,enkısa zamanda ,bu türk futboluna hiçbir getirisi olmayan ucube sistemin kaldırılmasını diliyorum ,umarım biraz olsun neden pasolige karşı olunduğunu anlamışşınızdır.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.04.2016, 10:19   #10
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Gangstayigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sezonda sadece 1 maça bile gitsen 25 tl kart parası var. 4 çocuk bir eş birde kendisi toplam 150 tl passo lig parası verecek. maç ücreti 2 tl. passoligin kontrolü için görevlendirilen kişilerde çok kaba. 20 tl yevmiye ile çalıştırılan sokaktan, kahveden toplanan özel güvenlikçiler senin tüm bilgine ulaşabiliyor. karşılığında hiçbir kalite yok. futbolun gelişimine yatırım yok. hala yabancı topçulara trilyon akıyor. yerliye elde var sıfır. passo kartı olan kişi her istediği maçada gidemiyor. hasılı kelam SOYGUN desen yeridir.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58svs58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni

Seçenekler Arama
Stil