Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
stadyumda acilen yapılacak birkaç düzeltme ile görüntü ve estetik algı büyük oranda düzeltilebilir:
1) kiremit kırmızısı ve elli yıldır kullanılıyormuş gibi eski görünen tartan pist yeşile çevrilmeli, hem de hemen!
2) sarı merdiven basamakları geri eski rengine çevrilerek sarı/beyaz şeritlerle bu iş halledilmeli, hem de hemen!
3) birkaç yıl içerisinde beyaz renkli koltukları tamamen sökülerek, yerine kırmızı koltuklar monte edilmeli.
yukarıdaki mevzularda düzeltme yapmak yeni yönetimin boynunun borcudur. en kısa sürede aksiyon alınmasını temenni ederim.
eğer şehir olarak iyi bir hava yakalamayıp stadı doldurmazsak yeni stad bizim için kabus olur ....her ne kadar stad için kötü yorumları yapılsada ben bizzat içini gezdiğimde stadın içindeki ambians hoşuma gitti...görüntü olarak iyi durmayan şeyse çatı bu da bir gerçek..her ne denilirse denilsin önemli olan içinde oynadığımız futbol eğer bu futbolla süper lige çıkarsak bütün sayılan eksiklikler erir gider..
Şehrimize atılmış en sukseli kaziklardan birisi, her kim bu stadyumu bu hale getirdi ise buna göz yumdu ise devletin parasını caldiysa buna müsade ettiyse ahirette iki elimiz iki yakasında olsun
stadın eksiklikleri sorunları olabilir .asıl sorun bundan sonra çıkıyor. biz stadı hatırı sayılır bir taraftarla doldurabilecekmiyiz veya doldurmak için şimdiden bir organizasyon hazırlığı yapıyormuyuz bunlar şuanda çok daha önemli olmaya başladı.
Gözümle görmesem inanmam tabiri bu olsa gerek. yeni stadımız eksiklere rağmen harika. içini gezme fırsatı buldum tek kelimeyle muhteşem. bırak ptt ligini iki mahalle takımı maç yapsa izlemek keyf verir. fotolar var da nasıl yükleniyor çözemedim.
Bu Konuda anadolu5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
her sezon olduğu gibi gelecek sezonda 18 yaşlarında bir genç kardeşime 1 sezonluk V.İ.P. kombine hediye edeceğim. malum sivasta ikamet edemediğimden beni temsilen maçlara gitsin. kombine satışları başlayınca bana mesajla ulaşan ilk kişiye alabilirim
Yeni Stadyumda İlk maç bugün Saat 17.00'da protokol arasında oynanacak ve bu maçı Kanal 58 canlı yayınlayacak... Yeni stadyum ilk maç , ilk heyecan Yine Memleketin Televizyonunda, daha ne yapalım bilemedik?(kaynak tv58 -facebook)
Facebooka yüklenen son resimler;artık tamamen iç mekan olarak hazır gözüküyor........................Kaynak:Facebook-Yeni Sivas 4 Eylül Statyumu Sayfası..Resimleri yükleyen ve paylaşanlara teşekkürler.....
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...