Bu arada Karabükspor'un gündeminde olun Sapara için, Slovak futbolcunun menajeri Mithat Halis, Özgür Sancar'a, "Bahsetttiğimiz takımlar, Sivaspor, Gaziantepspor, Karabükspor ve Orduspor Spara'ya talip, ama henüz yaptığımız bir anlaşma yok. Sapara'nın pek çok opsiyonu var. En iyisini seçmek için temkinli hareket ediyoruz. Kısa sürede her şey netlik kazanır" dedi.
Rıza hocanın yabancı sınırı uygulamasından haberi yok galiba iyi oyuncu fakat bu kadar yabancıyla seneye ne yapıcaz merak ediyorum
PEDRİEL,ENERAMO,GROSİCKİ,ATIF, BORJAN,SENECKY,NARATİL,RAJNOCH ,CERNY olmak üzere toplam 9 yabancı oyuncu var...kurala göre 6+2+2 yani toplam 10 yabancı olabilir maksimum....eğer CERNYi sakat diye anlaşma fesh edilirse 2 tane yabancı oyuncu alabilriz...bunların 2 side forvet olucak..diher ortasahaya alınacak oyuncular türk olucakk
PEDRİEL,ENERAMO,GROSİCKİ,ATIF, BORJAN,SENECKY,NARATİL,RAJNOCH ,CERNY olmak üzere toplam 9 yabancı oyuncu var...kurala göre 6+2+2 yani toplam 10 yabancı olabilir maksimum....eğer CERNYi sakat diye anlaşma fesh edilirse 2 tane yabancı oyuncu alabilriz...bunların 2 side forvet olucak..diher ortasahaya alınacak oyuncular türk olucakk
Onu biliyorum fakat sonucta 6 yabancı oynuyabiliyor bu kadar yabancı almamın manası yok şuan ENERAMO,GROSİCKİ,ATIF,BORJAN,N AVRATİL,RAJNOCH ilk 11 de oynuyor 2 forvet daha geliyor ve seneye yabancı sınırı düşecek
1 Türk Forvet ile (Büyük ihtimal Burhan EŞER) anlaşılmak üzere,Senecky gönderilecek sanırım rajnoch hakkındada karabüğe gidecek deniyor yabancı konusunda problem yok cerny 2.yarıdada oynama şansı neredeyse yok sözleşme dondurulabilir.
Cerny dondurulur ; Pedriel ,Senecky ve Rajnoch da gönderilebilir diye duydum...Allahtan hayırlısı...
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE