Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı
Başımızda Rıza hoca belası kadar Yönetim belasıda var.
Biz kimseye gidin barcelonadan-realmadridden topçu getirin demiyoruz.
Hani hep diyorsunuz ya Sivasa futbolcu gelmek istemiyor çok para istiyor.
Karabüğü görmüş biri olarak diyorum ki Karabüğe Elazığa gelen her futbolcu koşa koşa sizede gelebilrdi ama BECERİKSİZLİĞİNİZ nedeniyle getiremiyorsunuz...
1. Lua Lua karabüklümüdür sizce
2. Shelton kimdir milliyeti nedir?
3. Manisa düşünce Ahmet İlhan - Güven - Akaminko - Isaac sağa sola kaçacak yer arıyorken uyuyormuydunuz? Karabük Büyükşehir Belediyesimidir? Yoksa siz 3'ün 5in hesabını yaparken Karabük-Antalya-Eskişehir olayı bitirmiş şimdi meyvelerini mi yiyor.
4. Hiç borcu olmayan klubün ikinci ligden yeniden yükselmesi için ne kadar paraya ihtiyacı olur, hesap yapabileniniz var mı?
5. Sercan transferi gibi gidip Messi yi bile getirseniz kıymeti yok. 2 yıldır top oynamayn adamı getiriyorsanız en az bir bucuk yıllık kiralayacaksınız ki yarım sezon form tutsun sonraki bir sene size faydalı olsun. Adam tam hazır hale gelecek ben yiyemedim sen ye deyip cincona verilecek.
6. Takımın bir B planı olmadığı gibi yönetiminde bir B planı yok. Yarın Rıza hocayı gönderseler kimi getireceklerini bilmediklerine eminim...
Daha bir sürü yazılabilir.
ALLAH HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN...
|
aynen katılıyorum. Bizimkiler sadece transfer yaptık hesabındalar. adem doğa sercan ve yeni aldıkları polonyalı forvet bedava gelen adamlar hepsi. adem ve doğayı gördük sırada sercan ve yeni forvetimiz kaldi onlar gibi olmazlar umarım.