28.01.2013, 10:59
|
|
|
Yiğido
91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 
|
Cevap: İstifa Mevsimi !..
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yönetimde suç var diyen arkadaşlarım, bunu derken ben bu konuda Mecnun Otyakmaz'ın ayrı tutulmasını düşünüyorum. Zira onun kadar "elini taşın altına sokan" yöneticiler olsaydı bunları konuşmazdınız diye düşünüyorum.
Kaldı ki, Mecnun başkan çok büyük fedakarlıklar ve billinçli bir kulüp başkanlığı politikası izlediğine inananlardanım. Kulübümüzü her platformda başarıyla temsil ediyor, saygın bir çizgiye getiriyor ve savunuyor.
Takımın başarısızlığı yönetim kaynaklı değil bence hoca kaynaklı. Rıza hocamız takıma yeteri kadar ilgisini ve sevgisini vermiyor. Futbolcularla abi-patron ilişkisini ayarlayamıyor. Futbolculara teknik birşey veremiyor. Futbolcularımızı bireysel olarak değerlendirdiğin zaman bile %80'i çok iyi futbolcular. Ama bunlardan bir takım yapamamak, bir başarı çıkartamamak yönetimin değil, teknik kadronun hatası olsa gerek.
.
|
Bu konuda sana katılmıyorum oldum olası bizim bi transfer politikamız olmadı şampiyonluğa oynadığımız sezon bile kadro kırıntılarıyla başarılı olduk mesela Rıza Hoca geldikten sonra bi istikrar geldi takıma adamın hep listesindeki son adamlar alıntı mesela transferler hep geç yapıldı transferde üçün beşin hesabı yapıldı daha neler neler sağlam bi yönetim olsa kesinlikle bu takım kafaya oynardı sözüm meclisten dışarı...
|
|
|