Alıntı:
SAYGIN58 Nickli Üyeden Alıntı
BEN ŞAHSEN 1461 MAÇINDA HOCAYA YAPTIĞI HAREKETİ GÖRÜNCE RAJNOCH NE YAPIYOR DEDİM CEZAYA GELİNCE,BİLEREK KIRMIZI KART YESE,KAMPA KATILMASA,İDMANA GİTMESE,KLÜP PRENSİPLERİNİN DIŞINA ÇIKSA PARA CEZASI VEYA HERHANGİ BİR CEZA KABÜL,AMA SEN BU HAREKETİ SİVASSPORUN HOCASINA YAPIYORSAN SÜRESİZ KADRO DIŞI KALACAĞINA SOKAKTAKİ ÇOCUKTA BİLİR,ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ALTARNATİFİ OLSUN OLMASIN Kİ VAR MUTLAKA CEZASINI ÇEKMELİ BAŞARILI BİR TAKIMIN TEMELİ MUHAKKAK DİSİPLİNLİ BİR KADRODAN GEÇER,BUGÜN RAJNOCH BUNU YAPARSA YARIN ENERAMODA GİDER HOCAYA PARMAK ATAR.RAJNOCH KİM BEŞİKTAŞ QERASMA DAN FENER ALEX TEN VAZGEÇMİŞ!
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
|
Arkadaşım bende aynı görüşteyim ama o zaman söylemlerinde bir tutarsızlık var sn çalımbayın böyle olmaz klubün içerisinde neler olduğunu bilemeyiz ne olduğunuda bilmem bu olayın öncesi illa ki vardır rajnoch kolay kolay bu tip hareketleri yapan bir futbolcu değil yanlış hatırlamıyorsam vardır bir sebebi peki alternatifi kim olacak bu futbolcunun a.kadiri küstürdü adam doğru düzgün top oynamadan gitti cihan ( kiralık olarak giden ) keza yine öyle bilmem anlatabildim mi acaba o zaman kadro darlığından yakınmıyacaksın sen elindeki futbolcuları oynatamıyorsun vazgeçemedikleri oyuncuları bir türlü atamadı kafasından allahtan uğur 15 gün yokta rahat nefes alacaz.Yoksa fener maçında yine banko oynayacaktı.