Alıntı:
nunni5858 Nickli Üyeden Alıntı
o zaman ilk yarı ikinci yarı olarak değerlendirelim.ilk yarı fenerin gol pozisyonu çok golde olabilirdi penaltıyıda katabiliriz.ilk yarıda sivasın gol pozisyonu hiç yok.ikinci yarıda sivasın iki net pozisyonu var fener ceza sahası dışında oynadı ama net bi pozisyon olmadı gol dışında golde yanlış eşleşmeden geldi.kardeş gelecek haftalar gösterecek adem bu takımda kolay forma giyemez.birde enaramonun şut çekmeden önce hakanın defansı üzerine çekmesine hucuma destek çıkması çok iyiydi ademi böyle hiç görmedim....(2.şutumuzda).trab zon maçında inşallah galip geleceğiz adem sakat hakan oynarsa daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum....
|
Hakandaki düşümcem bu maçla beraber oynadığı bütün maçları kapsayan görüşümdü..Mevkisinden dolayı ümit vaat edebilir ama banko oynayacak durumda olduğunu düşünmüyorum..Çünkü tecrübe eksikliğinden dolayı ne kadar iyi niyetli olsa da çok faullu oynadığı maçlar oldu..İyi niyetli hakemler sayesinde kırmızı kart görmediğine dua etmesi lazım..Bu maçta da hakemin negatif tavrından dolayı endişem bu yüzdendi..Rölantıda geçen maçlarda iyi bir oyun sergileyebiliyormuş gibi gözükebilir ancak gerginliği,stresi yüksek maçlarda orta sahada daha da fazlasını yapmak zorunda..Mesela Erman ön liberonun önünde durduğu için Ademin çıkması onu da etkiledi..Erman ileriye katkıda bulunabiliyorken Ademin çıkmasından sonra baskıdan ötürü defansa yardım etmeye başladı..Yani orta sahanın tavrı maçın durumunu belirler..Orta saha aksarsa diğer bölgeler daha fazla çalışmak zorunda kalır..İnşallah daha iyi oyunlar sergileyeceğini umuyorum..Trabzon maçından da inşallah galip geleceğiz..