Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)
Alt 31.03.2013, 14:29   #1
arkia
YASAKLI ÜYE

16 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arkia FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)

Murat gardas sen nasil guzel bir yigit gardasimizsin. Hayretler icindeyim senin yani bizim sesimizde bir baslik acilmasina nasil musade etti site yonetimi.yuregine saglik.dun aksam il yonetici bir arkadasimiz bir baslik acip neredeyse hizini alamyip ana avrat kufretmeye yeltenmisti.bu platformda politika bu oldugu icin senin basligina actigin konunun yayinlanmasini saskinlikla okudum.isin gucun rast gelsin.allah senin gibi yigitleri tribunlerden gonullerimizden eksik etmesin.agzine yuregine saglik.
Yarin riza hoca sivastan ayrilsa gitse bizim icin el olmustur gorevin basinda kim varsa ismi mezhebi dini ne olursa olsun.biz bu kente hizmet etmeye adanmislara gonul vermekle gorevlendirilmisiz.kimliklerim izde yazan dogum yeri sivas bolumunde bu gorev sabitlenmistir.kentin kentlinin menfaatleri onemlidir asil olan. Bir sivasli bir koltuga yandaslari oturacak diye gorevini layikiyle yapanlarinaltini oymaz.bunlar ancak satilmis ne oldugu belli olmayan kisiliksizlerdir vatansizlardir. Sivas yillar boyunca hic bir kurumunu bir yerlere yaranmak icin peskes cekmemistir.bu belediyesi olur valiligi olur spor kulubu olur.kayseri gibi cok buyumek ugruna,guc neredeyse oraya egilelim ele etek opelim yapmamistir.hep yigit kalmistir ve hep dik durmustur.dunyada baska bir sehir yokturki o sehrin neferi oldugu icin allaha sukreden bir bireye sahip olsun.bu ahval ve seraitde dahi sivasli sehrine sahip cikmis icinden mecnun baskan gibi bir yigit cikarmis butun iktidar yalakalarinin karsisina dikmis sivassporumuzu aslanlar gibi carpisiyor.ancak boyle yigitlerimizi arkadan vurmak icin satilmislari bulup kullanan guclere karsi uyanik olmak dusuyor bize.bu sehir bir yigidini boyle kahbelikle kurban etti, dun o vefali sivasspor kahramanlari macta unutmadi onu koca reisi.sahip cikamadik koca reise bari mecnun baskanimiza sahip cikalim..destek olan tum yigitlere selam olsun allah islerini rast getirsin.......
arkia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı arkia'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)
Alt 31.03.2013, 14:34   #2
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)

Güzel kardesim eline diline saglık cok güzel özetlemişsin olayları. Ancak yapılan işlerden ders cıkartmamak. Taraftarı görmezden gelmek. Herkesle münakaşa halinde olmak. Belli baslı seyleri takıma yansıtamamakta Rıza hocanın yapmıs oldugu yanlıslardır. Taraftar neden küfretti veya neye küfretti bunu sorgulayalım önce. Taraftar Rıza hocayı trübüne cagırıp bagrına basmak ister Rıza hoca trübüne gelmeyi bırakın eliyle selam bile vermez veya alkısla karsılık vermez. Takım gider deplasmanlara taraftar karsılama yapar ne bir foto cektirir nede uzatılan cicegi kabul eder. Sözlesme yapar su takım teklif ederse giderim der. Daha yazılacak bir cok unusur ama kısaca söylemek istiyorum. Taraftarın tepkisi sadece dünkü oyananan oyun için degildi. Sezon basından belli yapılan hataların vurdumduymazlıkların kendini herseyin üstünde görmenin bir cezası gibiydi adeta. Ama Rıza hocamız bu tavırlarını degiştirmedigi sürece baska bir takıma gitsede bu gibi olaylar yaşar. Bizler SİVASSPORUMUZUN iyligini isteyen kişiler olarak Rıza hocayı artık takımın basında görmek istemiyoruz. Buda görmek isteyenler gibi en dogal hakkımız. Son olarak Doga olayında profosyonellikten söz eden Rıza Calımbay dünde kendi profosyonellik göstermeliydi. İnsallah hersey SİVASSPORUMUZ için daha hayırlı olur.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Hem Şiş Yandı, Hem Kebap.. (!)
Alt 31.03.2013, 14:47   #3
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Hem Şiş Yandı, Hem Kebap.. (!)

Murad gardasimizin yazısı cok guzel olmuş aynen katılıyorum taraftarımızın belli kısmı seyirciden öte geçemiyor , küfür olmamalıydı cok yanlış tamam,
Olayi savunmak adına konusmuyorum ama bu sitede en az %65 %85 arasi bi kesim

Uğur Hayrettin basta olmak üzere bazı futbolculardan memnun degil, futboldan anlayan biri bunları ilk 18 e almaz, piech Sercan kadroya neden giremiyor, Kadir bekmezci Rıza hocanin akrabasimi ki kötü oynadığı koca sezon 11in değişmez ismiydi? Ve daha nice binlerce cevap ariyor.

Yapmayın etmeyin guzel futbol oynadigimiz sezonlar istanbulda bile 15bin taraftara oynamisligimiz var, kendi adıma ben şampiyonluk istemiyorum, sabah 7 de ise başlayacağım bigunde gecenin 4unde sivasimin maci var diye kalkıp ana avrat soverek ise gitmekten biktim, kanser olacam.
Allah askina biri soylesin 4-2 yendigimiz Kayseri maci dahil bala, kornerden vs gol atip yatmadığımız mac var mı?

Evet böyle olmamalıydı, ayıp ettik amma velakin bu taraftarın istediği oldu.
Bana göre Rıza hoca iyi bi insan, hemşerimiz ama t.direktor olarak olmamalı bu takımın basinda.

Hakkımızda hayırlısı Yiğidolar, Allah'a emanet
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mucahit_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 14:52   #4
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Orada bağıranlar burada sallayanlar değilmiydi.Resmen yalvardık yapmayın etmeyin az susun dedikçe yalak olmadık mı? Bak burada sallayanlar hem kendilerini hem başkalrını burada doldurmadı mı? Tamam hocanın suçu var bence de var ama zamanı mı ? sıra mı ? demedik mi? Rıza hoca yalakası demedikleri kalmadı mı? ben hala diyorum ve hep de diyeceğim az susun nolur içinize atın takımınız başı için az susun 7 maç sonra salla sallaya bildiğin kadar ... Şi mdi haftaya noacak dün bağıranlardan 50 -60 tanesini Eskişehire götürüp orada kötü giderse aynı taktiğimi uygulacaz bu defa hedefte kim var ? Doğa gittii Uğur sakat Hayrettin bir daha yüzünüze bakmaz sırda kim var Kadir mi ?Adem mi? Ümit mi ? ......... Yapmayın etmeyin az susun Murat kardeşimin yazdıklarını okudum hem sevindim hem üzüldüm sevindik Akil adamlarımızda varmış? Üzüldüm neden bu durumdayız ? Allah yolumuzu açık etsin yine diyoruz .....ALLAH AŞKINA AZ SUSUN ...
Alt 31.03.2013, 15:58   #5
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Benim anlamadığım neden durduk yere küfür edilir.Rakip takım taraftarı gelmiş takımını destekliyor gayet doğal ve normal.Birden gruplardan toplu halde ağza alınmayacak küfürler.Ne gereği var bunun nede mantığı.Aynı küfürler bize edilse?Gruplar küfür edeceğine kışkırtma yapacağına takıma destek olsunlar yeter.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MySouL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 16:00   #6
58MySouL
Yiğido

Tecrübe Puanı: 738 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Bu arada kimse küfür etmedi hayrettin e ve hocaya
Alt 31.03.2013, 16:01   #7
58MySouL
Yiğido

hayrettin oynadığı maçları otursun bir seyretsin kendisi hoca olsa inan kendinini 18 e bile almaz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MySouL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 17:40   #8
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
58MySouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayrettin oynadığı maçları otursun bir seyretsin kendisi hoca olsa inan kendinini 18 e bile almaz
O zamanda söze benim zamanimda diye baslardi garibim....

Demezdi Akhisar macinin son dakikasinda ,rakip benim solumdan atti sagimdan gecti ortaladi ve Gekas´in kafa golü ile yenildik demez herhalde....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2013, 17:35   #9
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür
Yorumları okudum Rıza Hocayı dinledim başkanı dinledim herkesin haklılık payı var.
Bilindik Nasreddin Hoca fıkrası gibi sende haklısın, o da haklı, bende haklıyım, herkes haklı.
Maça bir saat önce gittik.
Orduspor sahaya çıkmamıştı.
Sivasspor ilk onbiri ısınıyor yedeklerde top çeviriyordu.
Baktık hayrettin ilk onbirde. Hemen beyin fırtınası yaptık. Gözümüzün önüne Bursa, Akhisar maçları geldi en taze maçlar onlar olduğu için. Dedik belki daha iyi oynar Hayrettin.. hem Ziya cezalı… Seyirci gelip yerlerine oturdu ve maç öncesi yorumlar ve yavaş yavaş homurdanmalar kulağımıza gelmeye başladı. “Hayro mu oynuyor? Navratil neden yok? Adem sakat mı?” vs. vs. Tabi herkes kafasında takım kuruyor, konuşuyor, tartışıyor.. Çok doğal değil mi bu? Ve maç başlıyor. 5. Dakikada 1-0 öne geçiyor takım.. Hayrettin yine aynı dağınık oyununu sergiliyor. Birde önünde Kamil olunca yardımlaşma yok. Hoca bu zaafı görüyor Atıf’la Kamil’i yer değiştirip açığı kapatmaya çalışıyor. Ama yok… Orduspor Hayrettin’in kanadından atakları yoğunlaştırıyor. Golü yiyorsun çok kısa sürede. Seyirci daha da homurdanmaya başlıyor. Teknik heyet aynı Doğa da olduğu gibi bu maçta da sadece izliyor. Belki bilinmez eldeki kadro bu, yerine adam yok.. Kim bilir! Hayrettin kötü oyuncu değil ama gününde de değil. Değişmesi lazım diye sesler yükselmeye başlıyor. Her şeye rağmen seyirci 1-1'e de razı. En azından yaklaşmamış olur rakip. Yenemiyorsan yenilme. Ki ordu daha derli toplu görünüyor ilk yarıda..

İkinci yarı başlıyor ve seyirci oyuncu değişkiliği olmuştur diye düşünüyor. En azından Hayrettin değişir. Ya da Kamil değişir? Ama yok… Saatli bomba gibi her an her şey olabilir. İlk geri pas Ordu golü kaçırıyor. Çok gerksiz bir ikinci geri pas Kadir topa yetişemiyor. David Barral 60 metre top sürerek golü atıyor. İşte o anda film kopuyor. Beraberliğe bile razı olan seyirci 75. dakikada gelen gol ile çıldırıyor. deplasman galibiyeti olmayan takıma yenilmek üzere olmak kabul edilebilir değil diye sesleniyor tribünler...

Burada mutlaka itidalli davranmak gerekebilir diye düşünebilirsiniz. Herkesten aynı olgunluğu bekleme şansınız yok. Mutlaka bir kısım seyirci aleyhte tezahürat edecektir. Keşke yaşanmasaydı ama siz seyircinin kendi arasında yaptığı konuşmaları duysanız bu patlamanın normal olduğunu anlayacaksınız. Hem kitleler çok kolay yönlendirilebilir. Hayrettin zamanında oyundan alınmayarak kariyerinde yaşamaması gereken bir olayı yaşamıştır. Eğer seyirci o tepkiyi vermese belki oyuncu değişiklikleri yine isabetli olmayacaktı. Belki maç dönmeyecekti. Kim bilir beklide seyircinin bu tepkisi Orduspor oyuncuklarında motivasyon kaybı yaptı.. Seyirci tepkisi demişken herkes, yayıncı kuruluş bile seyirciye yüklendi. Belki atmosferden duymadım ama ben gerçektende ne hocaya ne hayretine küfür duymadım. Sadece çok küçük bir gurubun (grupta değil aralarda maçın heyecanıyla bağıran kişilerin haricinde) Rıza istifa sesleri vardı. Bırakın bu kadarcıkta hakları olsun. Bu seyirciyi eleştirenler -ki bizde çok eleştiriyoruz- şunu da bilmeliler ki hep aynı insanlar geliyor maça. Bir bakın etrafınıza hep aynı yüzler. Sivas sevdalısı insanlar.. Traftar kültürü oluşturamadık. kulüp ve Tv58 yeni yetişen gençler için uğraşıyor işte ama olmuyoz zaman lazım.. Bırakın azıcıkta sitem etmeye hakları olsun seyircinin. Seyirci amatör ama pröfosyoneller onlara uymasın. Belki yanlış yaptılar ama hiç mi hakları yok. Onlarda biliyor hakem hataları ile hak etmediğimiz yerlerde olduğumuzu. Keşke Rıza Hoca zamanında değişseydi oyuncuyu. Ne hayrettin ne Rıza hoca böyle olmasını istemezdi. kader deyip geçelim artık.

Fazla uzatmaya gerek yok. Galibiyeti doyasıya yaşayamadık. Önümüzde çok önemli kupa maçları ve çok önemli bir 7 hafta var.
Gün birlik ve beraberlik günüdür.
Gelin Yiğidolar El Ele Gönül Gönüle Verelim.
Bu Sene Avrupaya Gidelim.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 20:16   #10
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu yorumun ustune yorum yapmam daha
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hem, kebap, yandi, yandı, Şiş, ŞİŞ

Seçenekler Arama
Stil