Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 11:17   #121
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Yaşanan olaylar hoş değil ama tepkide taraftar biraz daha haklı rıza hocaya saygımız var ama taraftar ugurun oynamasına piech in oynatılmamasına tepki gösteriyor ve rıza hoca ısrarla tersini yapıyorda şimdi istifa diyince mi taraftarı ciddiye aldı enteresan doğrusu rıza hoca kadar futbol bilgimiz yoktur ama futbolda bizim bildiğimiz forma hak edene verilir antremanlarda kimin kondisyonu iyiyse kim hırslıysa maça o çıkar deneyim ayrı ama oynatılmayan oyuncularda bu şekilde deneyim kazanamaz zaten SİVASSPORumuz için her şeyin hayırlısı olsun İNŞALLAH böyle günleri ne taraftar nede oyuncular ve yönetim bir daha yaşamaz saygılar...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda antik58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 11:25   #122
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hazreti Muhammed peygamberimizin bir hadisini senle paylasmak isterim:
'Bir kere düsünmek, bin kere ibadet etmek ile esittir.'

Hocaya ve oyunculara karsi gösterilen kin ve tehditleri dogru ve hakli buluyorsan, o zaman kendinize yöneltilen tepkilere karsi yanamazsin, ve benim gibi size karsitepki gösteren kisilerin taraftarligini sorgulayamazsin. ki bunu yaparsan serefinizden süpheliyim. aynen baslangictan beri dedigim gibi.

ilk tokati atarsan, sen vurulunca sikayet edemezsin. bu karaktersizlik. aynen baslangictan beri dedigim gibi. birseyi baslatirsan sonunu görmen lazim. benim tepkim haklimi tartisabiliriz, ama hocanin tepkisi hakli, hayrettinin ve takimin tepkisi hakli.

ilk önce elestirmeyi ögrenin ondan önce agizinizi acmayin!
Suç bende ki idrak edemeyeceğini bile bile sana cevap yazıyorum. Hadisi bile uydurma yerlerden alan birisinden ne beklenirdi ki?

Almanya'da durum nedir bilmem, ama burada "şeref" o kadar ucuz değil ve hepimiz en az senin kadar şerefliyiz!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:27   #123
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

ey rıza hoca ve yönetim.siz bizim ne durumda oldugumuzu biliyomusunuz.yenik duruma düşünce yanımdaki adam kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırıldı.sen 5 haftadır takımı yakan ve 5 haftadır yenilmemize sebep olan adama gösterdigimiz tepkiyi bahane edip istifa ediyon.çek git kardeşim.maç gitse düşme potasındayız ama sizin pek umrunuzda degil bu galiba.taraftar tepki gösterdi doga kaya gitti şimdide hayrettin.bi seferde sen hatanı gör ve seyirci müdahelesi olmadan düzelt hatanı.umarım gidersin artık.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:34   #124
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu arada taraftarımızın durumu nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 11:50   #125
yol58
Acemi Yiğido

yol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu memlekete degerlerine vede takımına sahip çıkmayanlar kına yaksın
yol58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yol58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 11:51   #126
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Akhisar Mersin Gaziantep Ordu Gencler İ.B.B maclarındaki oyunu puan kayıplarını dogal karsılıyorsan ben bişey demiyorum demiyorum kardesim. Cıkıpta rakibi ezerek taktik ve teknik oynayarak kazandıgımız 3 veya 5 tane mac söylersen ben söylediklerimden dolayı Rıza hocadan özür dileyecegim. Ortada olan gercek sudurki sansla kazandıgımız maclar olmasaydı simdiden kümenin yolunu tutmustuk. Sivassporun iyligini isteyen hic bir kimse Rıza devam etsin demez. Katkısından cok zararı oluyor.
Sen 3 - 5 tane diyorsun kardeşim. En rahat maçımız Kayserispor'a 4 gol atmışken, tarihi hezimete uğratacakken 60. dakikaya kadar süper oynayan takımı geriye yaslayarak ve bozarak Aatıf'ın yerine Pedriel, Grosicki'nin yerine Hayrettin'i alarak maçı zar zor 4-2 bitirdik.

Bu mudur taktik anlayışı.?

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:52   #127
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Rıza Hoca'ya emekleri için teşekkür edip,gönderilmeli.İnatla ve ısrarla onbinlerin gördüğü hataya diretiyor.Sivas'lı olmak hatalara tahammül noktasında bir avantaj olamaz..Hayrettin'in kaçıncı maçıdır bizi yaktı..Bunu onbinler görüyor,bir tek yönetim ve Rıza Hoca göremiyor.Başka hesapalr varsa o zaman da taraftarın tepkisini göze alacaksın!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:53   #128
zeki58
Yeni Yiğido

zeki58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zeki58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben şunu diyebilirim sana takım kümede düşse rıza çalımbay derdim arkadaş sen sivas'ı istanbul mu sandın adamlar futbolcu getiremiyorlar şehre ama bazı arkadaşlar giden gider diyor hala giden giderse bizde tekrar gidelim o zaman tekrar 2 yada 3. liğe çıkar sahaya biz oynarız.
zeki58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 11:58   #129
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Efendim Rıza bey istifa etmiş.Başkan çıkmış onu istifaya davet edenleri şuursuzlukla suçlamış.Şimdi duygusal olmadan sezon başına gidiyorum ve sezon başlamasına 1 hafta kalmasına rağmen onun iki dudağının arasına nasıl baktığınızı hatırlatıyorum size bay başkan.Rıza bey o ara son derece şuurlu şekilde bana ne Sivasspordan, Beşiktaş isterse giderim haa dedi size, siz asıl o zaman şuursuz bir şekilde onun ağzına baktınız,BJK istemedi onu ve takım nerdeyse 0 transferle sezona başlamak zorunda kaldı.O zamanlarda taraftarla duygusal bağlarını koparttı arkasında durduğunuz bu adam.Sonra da bu bağı hiç kurmak istemedi.Deplasmanlarda durup onlarla bi resim bile çektirmedi bu beşiktaşlı.Ama herkes şuurlu şekilde sustu.Aman dedi takımıma zarar vermiyim.Biz bi bu köşelerde aman dedik takımın durumu kötü.İstatistik olarak da en kötü top oynayan takım dedik son derece şuurlu olarak.Derken böyle böyle zurnanın zırt dediği yere gelindi.Akhisar belediye'ye öyle bi maç kaybedildi ki ben seyrederken utandım ve teknik direktörü ile beraber takımın sadece biraz daha fazla utanma duygusuna ihtiyacı var dedim ve son maçtada nitekim sanırım o duyguyla son beş dakikadadaki bir gayretle de adeta takım, ateşlerden biraz uzaklaştı.Hem de kimin golüyle.Sezon başından beri şu Pedrieli bi de ilk 45 de başlat dediğimiz ve son saniyelerde bu sezon attığı 3 golle bize 7 puan kazandıran futbolcunun golüyle aldık.Ve dedik ki siz bu Rıza beye bu kötü futbolu oynatırken kaç lira veriyorsunuz,Dortmund, teknik direktörüne ne veriyor dedik son derece şuurlu olarak.Rıza beyin 3. golden sonra tribünlere yaptığı o şuurlu hareket de sanırsam kendisini eldeki verilerle istifasını isteyen bizlereydi.Kimse bu takımı buraya Mecnur başkan getirmedi demiyor ki.Aman 'Mecnur başkan götürmesin yine' diyor o kadar.Kendisi de yorulduğu için bahane arıyorsa hiç zorlamasın çünkü takıma daha çok zarar verir.Galibiyet primi bu ligde 1 milyon dolar.Maddi zorluk yok.Yeter ki Mecnur başkan gibi şerefli biri olsun herkes idare edebilir aslında.Bi de Rıza nın arkadaşları yorumcular, istifayı duyup Sivaslılara seslenip.Aman Rızaya destek verin sizin bütçeniz ne ki demedi mi ona ifrit oldum.Ben onlara da şuurlu bir kol hareketi yapıyım da onlar çalışanını kovmasın öyle mi.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 12:03   #130
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Hakan Şükür :

"Rıza Hocanın kararı çok gereksiz. Seyirci artık doldu ve bu maçta patladı. Bu takımı bu konumdayken bırakmamalısın.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa

Seçenekler Arama
Stil