Cevap: Hem Şiş Yandı, Hem Kebap.. (!)
sadece Rıza Hoca'ya değil hiç kimseye küfür edilmesin bu ayrı mesele...ama teknik adamlığa gelirsek Sivasspor'a futbol manteletisi adına hiçbirşey katmayan bir adamı neden istemek zorunda olayım ki !!! ben her maç stada gider takımımı desteklerim...taraftar olarakta Rıza Hoca'yı beğenmiyorum...küfür ve hakaret etmedende bunu söylüyorum..SUÇ MU bu şimdi?? yada herkes hocayı beğenmek zorundamı?? o maçı çeviren ve oyuncu değişikliklerini yapan malesef hocamız olmamıştır...taraftar tepkisi maçı çevirmiş ve oyuncu değişikliklerini sağlamıştır...onca dakika Hayrettin'e sabreden, takımı topu şişirmekten ve şuursuzca panik içinde sahada dolaşan bir teknik adamın neden bu kadar meraklısısınız bende bunu anlamış değilim...ben eleştirilerime adam gibi bir üslup ile devam edeceğim...bugün başkan vardır, Rıza Hoca vardır öbürü vardır ama belki yarın yoklar...biz hep burda olacaz...en çok ben üzülürüm edebiyatınıda bıraksın artık...bu takımın haline taraftardan daha çok kimse üzülemez...ben maç kaybettiğimiz günlerde uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum canımın sıkıntısından..birazda Rıza Hocamız bizi düşünsün olmazsa !!!
|