Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Futbol Kültürü
Alt 31.03.2013, 17:19   #1
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Futbol Kültürü

Arkadaşlar bo konuyu Açmamın sebebi Futbol Kültürünü Anlatmaktır.

Sivasta malesef Futbol kültürü yok bu görmekteyiz Şehir Takımına gerektiği kadar sahip ve destek Çıkmıyor tv58 de dinledim para yardımı toplamak istemişler mesaj yolu ile ilgi az tek buda değil Maç olduğu zaman Şehirde hissettirmesi lazım.

Süper ligin kıymetini bilmiyoruz malesef İzmirin takımları senelerce çıkamadılar onlarda güzide kulüplerdi,Ayrıca Kocaeli ve Sakarya takımları kayboldular ,Adananın takımları lige çıkamıyorlar Ankaragücü düştü durumu kötü onun durumuda vahim ptt1.ligdende düşecek büyük ihtimal,daha nice takımlar var inanın saymadığım takımlarda dahil inanın ateşli seyircileri var.

Bunları niye anlattım diye soracak olursanız bizle ne alakası varki diye sorabilirsiniz bir söz vardır Bir şeyi Kaybettiğinde Değerini anlarsın yıllarca bu takımlar Süper ligin özlemini çekiyorlar ama çıkamıyorlar.

Biz ise gerekli desteği yapmıyoruz takıma ben de dahil Stad fiyatla Makul konumda olmasına rağmen Kale arkası Sigaradan ucuz nerdeyse orası boş hemde saatin uygun olması 19:00 da olmasına rağmen niye böyleyiz acaba hiç düşündünüzmü.

Gidenlere gelince iyi hoş gidip dolduruyorlar Ama yetmez Takıma Bilinçli destek olmaları lazım çekirdek yemekle olmaz bunuda geçtim Oyunculara ve teknik drektöre küfür ediyorlar yensekte ordu maçını yanlış bence Taraftarın görevi önce destek.

Taraftar gurupları var ama sönük durumda Geçen maçta Ordu seyircisinin sesini duydum utandım şahsen bu duruma.

Sivasta Futbola İlgi düştü gelenlerde belli kesim Ayrıca çoğu yaşlı kitle geliyor bunun ortalama olması lazım o zamanda destek olmuyor bilinçli ben bunuda görüyorum çoğu zaman.

Bizimkiler ne zaman dolduruyor biliyormusunuz oda üç büyüklerin maçlarında onlarıda görmeye geliyorlarda ondan.

Futbol kültürü takımı gerektiği kadar destelemek yeri geldiğinde yardım etmek,stadı her ne olursa olsun doldurmaktır.

4 Büyükleri saymıyorum Futbol kültürü en iyi Eskişehirsporda var onuda görmek lazım.

O zaman diyorum bizdeki Futbol Kültürünün Gelişmesi için ne yapmamız lazım Hep Teknik drektörü ve oyuncuyu Eleştirmek içinmi gidilir maça anlamadım gitti maça gidenlerin hepsi kendini Teknik drektör zannediyor ama taraftarlığını ve desteğini unutuyor o zaman ne oluyor küfürler oluyor sanki bu takım her sene şampiyonluğa oynuyor.

Bu böyle devam ederse Süper lig bize lükstür Başka Söze gerek yok.

Yorumlarınızı bekliyorum.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı H_Turan'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Futbol Kültürü
Alt 31.03.2013, 19:21   #2
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Futbol Kültürü

ortada olmayan kültürdür. ne taraftarda bir kültür var ne kulüpte,gol sevinçlerinde bile kendini iyice belli ediyor olmayan kültür
Alt 31.03.2013, 20:08   #3
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Başkan isterse olur Taraftarla yönetim arasın da vede Tesislerin uzak olması en önemli etken
Alt 31.03.2013, 20:31   #4
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Taraftar yas ortalamasinda zirvedeyken bu kultur olusmaz. Mesela yonetim takma disi olana bilet.bedava diye kampanya yapma kulup batar. Taraftar genclessin kultur olusur
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 22:44   #5
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kafadan 3 büyük zihniyetin silmen gerek kardeşim..
Bu nasıl olacak ilk başta yöneticin,teknik direktörün ve futbolcun bu büyütülmüşlerin sempatizanlığını yapmayacak...
Biz her ne kadar taraftar olmayı beceremesekde seyirci Potansiyelimiz vardır mesele bunu tekrar kazanmakta,hepimiz görüyoruz ki hersene stada gelen taraftarımız azalmakta ACABA NEDEN?
Bu sene süper ligde 8.senemiz,ligde 2 sene şampiyonluğa oynamamız taraftarımızı mest etmiştir ve sonrasında ilgi azalmıştır bu normal karşılanabilir fakat bu kadar da seyirci potansiyeli düşmemeliydi..sürekli ligde tutunmak gibi bir hedef ortaya koyarsan,topçu izleyip izlettirip almazsan heyecan olmazsa taraftar küser neden ÇÜNKÜ FUTBOL KÜLTÜRÜ YOK.. bunu zamanla kazanmak gerekir hemen olmaz zaten bunun farkındayız..
Futbol kültürü oluşsun diyor isek; adını mahkeme sürecinde öğrendiğin bilmem nereli yöneticin şikeye bulaşıyorsa ve bunun cezası tüm sivasspora ve sivaslıya ödetiliyorsa önce hesap soracaksın bu adam kim diye?
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;getirdiğin teknik adam beni şu takım isterse giderim,aklım fikrim orda,her zaman amacım a-b-c takımını çalıştırmak derse o takımın taraftarına futbol kültüründen bahsedemezsin.
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;getirdiğin kiralık oyuncu amacım her zaman a -b-c takımıdır onlar için burdayım diyorsa ve buna sessiz kalınıyorsa futbol kültürü değişmez.
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;yanlış ilk 11 ya da 18 tercihi olduğunu ilkokul talebesi bile söylerken senin teknik kadron bunu çözemiyorsa taraftar küser orda futbol kültürü oluşmaz oluşamaz
Futbol Kültürü Oluşsun diyor İsek;maratonda maç izlerken "oturun lan "deyip " sizi mi izleyecem maçımı izleyecem" diyen heriflere arkasındaki gürüh da destek verirse futol kültürü değil bildiğimiz tiyatro oluşur...

benim diyeceklerim şimdilik bunlar çok kızgınım hemşehrim, tüm sivassor sevdalılarını sevgiyle gurbetten selamlıyorum...
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2013, 15:29   #6
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Burası Zonguldak.. Amatör kümede bugün oynanan Zonguldak Kömürspor- Ankara Adliyespor maçından bir kare..

Kupa yarı finalinde oynadığımız Trabzonspor maçından daha kalabalık Zonguldaklı taraftarlar..

Yorum sizin.. Sahip olduğumuz değerin farkına varalım ve artık sahip çıkalım..
Facede Paylaşılmıştı bende sizlerle paylaşmak istedim.

Çok doğru yazmış Sivas seyircisi niye böyle hiç destek olmuyor Süper lig değersizmi arkadaşlar sorarım size süper ligde olamayan takımların seyircisi bile iyiyken söylenecek söz bulamıyorum

Bende Dahil Kendimize Çeki düzen vermeliyiz böyle olmaz
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2013, 15:35   #7
polis5834
Yeni Yiğido

19 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 polis5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

taraftarın desteğine ihtiyaç duyduğumuz maçta tribünlerden çıt yoktu, bu durumu yazdığımda bazıları tepki gösterdi. Dün oynanan maçta ordu tribünlerini gördüyseniz o zaman ne dediğimi anlarsınız. Taraftar dediğin takımın gol attığında 2 dakika sivas sivas diye bağırmak değildir.
polis5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2013, 15:55   #8
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ibbden sonra en kotu taraftar bizde. Onlarda duserse liderlik bizde
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2013, 21:03   #9
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

Yazılanlar doğru ama eldeki malzeme bu ne yapalım bilmem
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2013, 21:18   #10
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ibbden sonra en kotu taraftar bizde. Onlarda duserse liderlik bizde

dOĞRU SÖZE NE DENİR.....
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
futbol, kÜltÜrÜ

Seçenekler Arama
Stil