Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 22.09.2013, 13:39   #111
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Macin en iysi Costa.
En kotuleri korcan kadir umit ( bunlarla bu sezon bitmez )
Aatif idare eder gecen sene daha iydi ziyada oyle.
Carlos oyuna mudahale etmiyor anlamiyorum aklinda ne var.
Kafasinda kesinleis bir sistem yok.
Kisaca ben memnun degilim Sivassporun performansindan.
Inisli cikisli grafik bizi hedefe asla götürmez
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 13:40   #112
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Bu takıma sonuna kadar güvenmeliyiz.Kasımpaşa maçının ilk yarısı hariç,her maçta çok iyi oynadı.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 13:43   #113
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kasımpaşa bu ligde bize ters gelecek takımlardan birisi, çok hızlı hücum hattı var ve inanılmaz çabuk kaleye gidebiliyorlar. Fener maçında Şota nın hatalı değişiklikleri maçı kaybettirsede bu maç bizim için çok zor olacak. Beraberliğe üzülmem aksine sevinirim...
Kasımpaşa Maçı tahmin ve yorumları - başlıklı habere maçtan 5 gün önce bu yorumu yapmıştım. Bizim gibi sıradan bir taraftarın gördüğünü maalesef Carlos göremedi ve gerekli önlemi alamadı. Hızlı oyunculardan kurulu bir Hücüm Hattına karşı defansı bu kadar ileri çıkartmada ki taktiğin mantığı nedir anlamıyorum.

Kasımpaşa 8 kişi ile kapandı ve nerdeyse ceza sahasından hiç çıkmadı biz sadece duran toplarda pozisyon bulmaya çalıştık, Duran toplarda iyi yer tutan bir çok gol atan Hakan ARSLAN gibi oyuncumuz var ve Carlos bunu hiç değerlendirmiyor....

Carlos çok geç oyuncu değişikliğine gidiyor, Forvetsiz oyun bizim eldeki futbolcu yapısına tamamen ters, Rengifo hazırlık maçlarında bile yoktu, gereksiz yere kadroda olan yabancı sayımızı dolduran birisi tıpkı Navratil gibi... Bu adamlara oynamadıkları halde neden para veriyoruz ???

Ziya her geçen gün daha geriye gidiyor, Hayrettin'in gitmesinden sonra kendini vazgeçilmez görmeye başladı...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.09.2013, 13:49   #114
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Oldukça serin ve yağmurlu bir hava var Sivas’ta. Oturduğumuz Cafe’nin hemen karşısındaki durakta bembeyaz keten elbisesi, hasır şapkasıyla sırılsıklam olmuş bir beyefendi. Garson arkadaşa, ‘Kim o karşıdaki sucuğa dönmüş kişi?’ dedim. Cevap verdi; ‘bizim şehrin meteoroloji müdürü!’ Ama dün tahminlerinde yanılan, önlem almayan sadece meteoroloji müdürü değildi ki! Roberto Carlos da, beyaz tiril tiril gömleğiyle çıkmıştı, hele hele savunması; sanki Copa Copadocya kumsalındaki turist İrlandalı! Önden, yandan, arkadan geçene sadece bakıyor ve Sivaslı futbolseverleri, ‘Arkadaş bunlar içimizdeki İrlandalı’lar mı acaba?’ diye sormak zorunda bırakıyor. Mesela Korcan’a geri pas verdin mi korkcan! Ayaklarıyla öyle işler üretiyor ki sanki Messi’nin tersi! Scarione dakika 19’da Babel’in ‘Mabel drajesi’ nefasetindeki pasını golle tatlandırdı: 0-1. Sonra Viudez’in Sivassporlular’ı peşine takarak attığı bir 2. gol var ki, savunma tedbirleri adına tamamen evlere şenlik: 0-2. Carlos’un imdadına da son anda, Da Costa yetişti ve duran toptan sağladığı ümitle devre 1-2 Kasımpaşa önde.

Carlos etkisi!

İkinci yarıya Roberto Carlos’un üzerine bir eşorfman alarak çıktığını gördüm. Bu tedbir takımının biraz daha hareketlenmesini sağlamış, Sivassporlu futbolcular sadece forma-şortla oldukları için ilk yarıya nazaran daha fazla koşmak zorunda kalmışlardı! Copa Copadocya kumsalında ‘Sambalamak’ veya uçan balonlara binmek varken, Roberto Cavalli ne arıyor Sivas’ta, çözemedim! Kendi akıl edemese bile, bari mebus şakirt yardım etse ve TMSF televizyonlarında oturduğu yerden keşke yorum üretse: 1-2 bitti.

Oğuz Dizer
Alt 22.09.2013, 16:03   #115
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bu yıl butakım ılk ona gırmesı mumkun degıl bır adım ılerı ıkı adım gerı boyle oyun duzenı ıle ancak boyle 5 haftada 6 puan alırız bence sıvasın ıyı bır kalecıye ıhtıyacı var korcanla boryanla boyle hayırlısı
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 16:44   #116
mksivas
Yiğido

86 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 mksivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

carlos rıza hocadan bıraz taktık ogrensın su an rıze 2 bursa0 mac devam edıyor boyle gıderse rıze kesın ılk 3 te olur
mksivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 17:23   #117
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mksivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar bu yıl butakım ılk ona gırmesı mumkun degıl bır adım ılerı ıkı adım gerı boyle oyun duzenı ıle ancak boyle 5 haftada 6 puan alırız bence sıvasın ıyı bır kalecıye ıhtıyacı var korcanla boryanla boyle hayırlısı

gardaşım dur hele biraz daha bekleyelim bu kadar çabuk kanaat getirmek takımımıza zarar.biraz daha bekleyelim inşallah siivasspor çok iyi yerlere gelecek.bizim dez avantajımız alınan forvetlerin takıma henüz oturamaması bi kaç maça gönlün rahat olsun herşey çok daha güzel olacak
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 17:32   #118
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne kadarda çokmuş arkadaş ağızdaki baklalar bir yenilgiyle takımı küme düşürdük resmen .hatırlayalım geçen yıl 5.haftada takımımız 8 puanla 8. sıradaydı çok bişey kaybetmedik geçen yıl takım ümit vermiyodu ama bu yıl takım gayet iyi .sabredelim desteğimizi esirgemeyelim bu iş olacak
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda batur0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.09.2013, 18:06   #119
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

**süper bir kadromuz var ,kaybedilen puanlar gec ve hic yapılmayan deşikllikler ve bide hafta da en az 2 hazırlık macı yapmamız gerekirdi.kanatlarda geliştirdiğimz ataklarda topu rakip oyuncu önünde beklemeyip arkasın da bekliyoruz.eğer rakipte sekerse golu ancak buluruz. utaka sakatsa cihan var,kadir durursa hakan var,adem yururse apo var,burhan kesilirse kamil var, bu yıl kadrumuz geniş
***en sonunda kamilin son 30 dak. oyuncusu olduğunu fark ettik güzel bir gelişmedir.
***korcanın tekrar kaleye gecmesi güzel bir karar.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2013, 20:57   #120
atabey58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 atabey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu rızayı ikider bir burda yazanları anlamıyorum rıza dan kurtulduk hala mı rıza gitsin nerde hocalık yapıyorsa yapsım yeterki burda yapmasın. ama kendisine başarılar diliyorum başarılı olmasını da isterim geçen yıl onun yüzünden futboldan soğuduk ya
atabey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda atabey58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil