Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı
ama bence iyi bir amigo lazim tum taraftarlari kaldirmalilar
|
Öncü dediklerimiz yıllardır çevresine baktılar. Tüm taraftarlara Yeniçeriler, Yiğido gençlik adı altında toplanın denilmemeliydi. Bizim lakabımız Yiğidolar. İsim belli. Bana Yeniçeri Alemdar mı veya genç Alemdar mı denilmesini istiyorsunuz. Bir gün YÇ, birgün YG üzerine duruşumuz yanlışmış. YİĞİDOLAR pankartını açacaksın ya ALLAH diyeceksin.
Alıntı:
sıvaslıgenç Nickli Üyeden Alıntı
Bence en önemlisi iyi bir amigo ve çevresinde toplayacagı sağlam gençler ama o gençlerde tribün kültürünü gerçekten bilmelilerdir. Tribincü olmak sadece hakeme futbolcuya koro halinde küfür etmek değildir kendimizie has beste ve marşlarla bunu desteklememiz lazım.Yönetim gercekten bu konuda fedakar 5 tlye bilet bulmak imkansız tribün grupları tek yerde birleşip tek ses olup 90 dk boyunca takımın itici gücü olması lazım.
|
5 TL.
Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar bir anda olacak şeyler değil. Bir bjk,bir gs,bir fb kaç yıllık takımlar ? Onlarda bir anda ateşli taraftarları olmadı. Zaman lazım bunlara..
|
Kendi 10 yıl. Abileride 15 yıl. Elde var SIFIR. YENİÇERİLERİ bırakma nedenim since 1995 yazmaları bu tırtların. 1992 de kuruluş açıklaması yapıldığını biliyorum. Ama şekil a hava basılıyor yine. Ne ilginçtir YÇ kurulurken 3 tanede Sakaryalı vardı. Hava gazı yapma Can
Tarihini karıştıranlar size abilik yapmış. Bana kızma. Biz bırakırken 1992 de kurulduk bayrak sizlerde dediğimizi biliyoruz. Tırtsın tırt evladım. Yeniçeriler döndü, Efsane Yeniçeriler geri geldi diye diye, sonrada faaliyet durdura durdura milletin toplanma arzusunu kırdınız. Bu durumda Yiğido Gençliği etkiledi. Yani onlarda yıl 2020 olur 200-300 kişiyle yola devam ederler. YİĞİDOLAR adı altında toplan. Senin adın Yiğido. Yaşlı, Genç ekleri olmasın.
Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı
20-25 senelik 1.lig geçmişimiz olsaydı çok daha iyi durumda olabilirdik bence.
Mesela Göztepe,Karşıyaka,Sakarya,Koca eli,Adana Demir verilebilecek en iyi örnekler.
|
2020 yılında gruplarımızın sayısı 500 kişiyi geçmeyecek. İddaaya giren var mı?
Çılgınlar 58 Grubu çalışmalarını durdurduğunda 21 yaşındaydı. Ve 750 kişilik demirbaş eleman vardı. 21 yıllık bir gruptan bahsediyoruz. Devamında Yiğido Gençlik kuruldu. Yiğido Gençlik 2017 de 10. yılını kutlayacak. Sayısı 750 yi geçmez. Bana kızıyor adama bak. 10 yıllığım diyor. Üste çıkmaya çalışıyor. Grup Gardaşlar kurulduğunda ilk maçı için koşa koşa gidiyorum ve tribünde karar veriliyor ikinci maçını görmeden faaliyetlerini durduruyorlar. O zaman Çılgınlar ve 1967 lilerin sayısı kadar ilk maçlarında. Çalışmak çalışmak çalışmak. Boş konuşmamak. Bir haftalık grup şuan sayı olarak sizden önde. Tırt seni. DOST ACI SÖYLER. Bana ne kızıyorsun gardaş. Tık yok sizde.
Alıntı:
KIZILCAN Nickli Üyeden Alıntı
Bu konu cok kez gundeme geldi.değişen birsey olmadi,olmayacak.
|
Benden 1,5 yaş büyükmüsün. Elini öpebilirmiyim gardaş. Bravo katılıyorum.
-
Bu işi biz yaparız. Yönetim bizden korkuyor. Sizden değil TIRT kardeş.
Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
sivas'ta tribünün gelişmesi için sivasa deniz getirilmeli
|
Yorumlar kendini aştı. Sivasa uzaylıların gelmesi lazım.
Yani burda bana bişey demiyorlar demeyin.
Alıntı:
nostalgiaplatz Nickli Üyeden Alıntı
Kimse kusura bakmasın ama Gerçekten Sivas'ta tribün kültürü denen birşey yok.
Bunlara birkaç örnek vereyim ;
-Takım galip yada mağlup durumdayken takımı desteklemeyi bırakıp misafir takımına çocukca küfürler etmek,
-Futbolcu çağırırken "gel gel gelmeyen .pne" diye bağırmak,
-Meydandan maça giderken ağıza alınmayacak küfürlerin edilmesi,
-Mağlup durumdayken bütün stadyumun susması, ne olacakca olsun artık bitsinde gidelim bekleyişi,
Allah aşkına bunlar nedir ya.
|
1 saatlik çalışmamızı durduran üstdüzey kişiler oldu. Rica ettiler kırmadık. Şuanki durumu malum kişiler istiyor zaten. İlk yazımı okurmusunuz. Tırtlar değil deliler adamı korkutur. 50.yıl kutlamalarımız başlayacak ilerleyen yıllarda. Kalite denilen birşey yok tribünlerde. Bu konuda son yorumumdu.