YİĞİDO SÜPER OLACAK
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan taraftarlara yeni yıl müjdesi.
Başkan Otyakmaz “İkinci yarıda Sivasspor başarıdan başarıya koşacaktır“ dedi.
Türkcell Süper liginde mücadele eden ve averajla 6.sırada yer alan Sivasspor’un ikinci yarıda başarısızlıkları bertaraf ederek başarıdan başarıya koşacağını dile getiren Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz taraftarların takıma destek vermesini istedi.Sivasspor Başkanı Otyakmaz “1967 yılında kurulan ve bu sezon Türkcell Süper liginde mücadele eden Sivasspor ilk yarıda hedeflenen yerde ligi tamamladı. Son beş maçımızda puan kaybıyla karşılaştık.Hakem hataları ve şansızlıklar biran olsun peşimizi bırakmadı.İkinci yarıda şansızlıkları bertaraf ederek gerek kendi sahamızda gevrekse deplasmanda puanları alacak ve zirveyi zorlayacağız “dedi.
TAKIM SÜPER OLACAK
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarıya Sivasspor’un güçlü bir kadro ile gireceğini de sözlerine ekleyerek “ Taraftarlarımızın özlediği kadroyu oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.İkinci yarıda süper bir takım ile mücadelemize devam edeceğiz “ dedi.
CEM CAN TAMAM
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarının devam ettiğini, takıma süper oyuncular kazandırmak için çaba harcadıklarını da sözlerine ekleyerek “ İstanbulspor’dan Cem Can imza attı. Mohammed Ali Kurtuluş’u Diyarbakırspor’a verdik.Karşılığında Serdar Samatyalı ve kaleci Oğuz’u aldık. Serdar Samatyalı’yı İstanbulspor’a Cem Can karşılığında verdik.
Cem Can ve Oğuz’un ardından yerli ve yabancı sporcu arayışlarımız sürmektedir. Pazartesi günü Manavgat’ta kamp başlıyor. Kamp süresince takıma kazandırılması planlanan sporcular denemeye alınacak. Ardından karar verilecek. Sivasspor kampta düzenlenecek olan 4 lü futbol turnuvasının ardından Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.Taraftarlarımızın takıma destekci olmasını istiyoruz.Sivasspor’un başarılı olması Sivas’ın başarılı olması demektir “ dedi.
|