Gönül ister ki biz en zirvede bitirelim ligi ama şuan ki kadro yetersiz 1. olmak için. Carlos'un yapacağını söylediği 3 transfere göre bu durum farklılık kazanabilir.
Şuan ki kadro yapılarına göre tahminlerim. Mersin takımının kesin düşeceğini düşünüyorum başında Rıza hoca olmasına rağmen ligin en dandik transferlerine imza atıyorlar. Ligin bu sene ki Antalyasporu. Balıkesirspor'un 4 5 transferini beğensem de ligde tutunacağını sanmıyorum. Gaziantep'in başında Okan Buruk olduğu için başarılı olacağını sanmıyorum. Hem geçen sene ki kriz devam ederse kesin düşeceklerdir.
şu anda böyle tahminde bulunmak ,fal bakmaktan başka bişey olmaz,sağlıklı tahmin yürütmek için enaz 7 8 hafta geçmesi gerekir,yada ilk 2 3 haftada tüm takımları seyretmek lazım,ilk 9 içinde olabilecek muhtemel takımlar,fb gs,bjk,ts,sivas,bursa,eskişehi r,kasımpaşa,başakşehir, olarak görüyorum,antep,akhisar,erciye s,rize,balıkesir,mersin ,gençler ,karabük düşmeme mücadelesi verirler diyorum
Bu site nezamandan beri falcilik oyununa soyundu bu tamamen yanlis ve insani vesveseye endeksleyen konu henüz lig baslamamis kim ne transfer yapmis oyun sitilleri ne bilen yok gören yok ama bolkeseden laf ola bunu lig basladiktan üchafda veya bes hafta sonra olsa gayet normal ama suan mümkün olmayacak bir durum bu bir nevi Nasrettin Hocanin göle yogurt mayalamasina benziyor