Alıntı:
selahattin kip Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kokomo sen 42 yaşındasın bu olaydan 5 sene sonra doğmuşsun ama maaşallah herşeyi çok güzel izah etmişsin ben 61 yaşındayım söylenecek çok şey var ama yarayı kaşımanın faydası yok ben emekli vergi müdürüyüm yanlış anlaşılmasın sen bu bilgileri bazı resmi yerlerden almışsın ama büyük bir kısmı yanlış (sivaslılar hesap ödememiş lokantaları talat etmiş V.S) bunlar işin aldatmacası olaylar sivas seyircisinin stad dışından taşlanması sonucu meydana gelen panik sonucu ezilme stad tuvaletlerinde havasızlık ve ezilmedir PETKOVİÇ isimli kardeşim simitçi olayı ile başladı diye yazman küllüyen yalan ilk defa böyle saçma bir şey duyuyorum sen sen ol her duyduğuna inanma araştır inşallah böyle bir facia bir daha olmaz Allah dan 41 şehidimize rahmet diliyorum mekanları cennet olsun
|
Sevgili Selahattin Abi - öncelikle saygılarımı sunarım.
Evet, bilgileri internetten alıp yazdım. Bilgiler arasında YANLIŞ olanlar olabilir.
Ama diğer yandan bu maça bizim aileden Öz dayım ve Eniştem gitmişler. Onlardan çok dinledim bu olayları. Hem lokantada para ödememe olayı hem de bazı kadınlara laf atma olayları gerçek maalesef. Yapanlardan birisi de benim dayımın arkadaşı o kadar net bilgidir bu.
O maça Sivas'tan çok fazla taraftar gittiğinden, belki de sen görmedin yada duymadın bu kötü olayları.
Tabii ki tek suçlu biz Sivaslılar değilmiş. Kayserililer de çok pislik yapmış. Sonuçta olmaması gereken şeylerdi.