Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sivasspor - Kayserispor
Gençler maçından alınan 3 puanın çok daha değerli olması için ,bu gayseriyi yenmek gerekir,normal şartlarda, sivasspor gayseriden daha iyi oynuyor gayseri son haftalarda aldığı galibiyetlerle yukarı çıktı,enson akhisar maçınıda resmen hakemle kazandılar,umarım bizim maçımızada öyle hakem verilmez,atıfın olmaması kim nederse desin sivasspor için çok büyük handikap olacaktır,okan hoca yerine kimi oynatır bilemiyorum, mehdiyi tercih etmesini bekliyorum,rakipte çok önemli oyuncular var,başta bisesvar ,derley,yakubu,barış özbek,t.şahin,oğuzhan,diego,s. sow gibi ,ancak ataklaRı şekillendiren ,takımı ileri taşıyan bisesvar ,buna okan hoca önlem aldırmazsa başımıza çok iş açar,ayrıca defansdaki oyuncularda ceza sahasında dikatli olmalılar,taraftarımız rakip taraftarla uğraşmayıp kendi takımına destek vermeliler,benim düşüncem yenemesekde, yenilmeyeceğimizdir,yenersek zaten sivasspor bu sezon çok rahat ligde kaldı demektir,kupadada oynayacak olan gayseriyi yenip, üstelik ortasahanın yükünü çeken zeki yavru ve furkan ö.diye 2 önemli oyuncusu yokken ,biran evvel yukarılara çıkmalıyız,son sözümde ,sözde sivaslı geçinen ,bu toprağın ekmeğini suyunu, yiyip içen,ancak sivasa zerre kadar katkısı olmayanlara,bu trübünler dolmazsa ,hemde böyle bir önemli ,hayati maçta,bundan sonrada bu stada hiç gelmesinler ,istisnalar hariç [hastalık ,iş,seyehat vs vs] ogün 2 saatini sivasspor için ayırmalarını bekliyorum ,bu takımı süperligde görmek isteyen kesinlikle destek olmalı ,futbolcularımızda galibiyet halinde tüm herkesin hatalarının üstüne çizgi çekeceklerini bilerek vargüçleriyle mücadele etmeliler ,kazanacağımıza olan inancım tamdır,el clasiko olur.
|