sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..
kardes soyledıklerının cogu kısmına katılıyorum...ama bursa trıbunu ve sıvas trıbununu karsılastırman cok abest kacmıs..ben de bılıyorum kı sıvas tribününde aktif 50 60 kısıyı gecmıyor...su an sivasda tribün kulturunden anlayan 150 200 civari insan vardir bunu da bılıyorum...bugun sivasda bir birlesme yada bır grubun cok ılerlesın ordakı ıst. ozentısı gruplardakılerden cogu sivas tribününe doner buna emın ol...üniversitedekı olusuma da donulurse bundan 5 6 sene once kale arkasında unıversıtelılerın olusdurdugu buyuk bır olusum vardi ama ne yazıkkı anadolu takım taraftarının yanında ıst taraftarı da oldugu ıcın guzel bır bırlıktelık olmadı...
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Adana'lı ir arkadaşımdan dolayı biliyorum ve bir kaç maçlarını takip etmiştim. Takımları 2. lig 2. kls. ama hala dimdik duruyorlar stadda. Onlardan feyz almak gerek. Adana Demir Spor
üniversiteden bi grup cikmasi zor cunku ogrencilerin cogu sivasli degil ve dogal olarak tuttukları takim baska. ben bursasporluyum ama sivasspor a da gereken destegi veririm..ama bunu butun ogrencilerden bekleyemezsiniz. istanbullu adama gel anadolu takimini destekle sampiyon biz olalim dersen sacma olur. universiteden medet ummak yerine bildigim bi kac grup var yigidogenclik genclik58 gibi..bu gruplar anlamsiz bi sekilde biraraya gelmiyolar. kale arkasi havuz da 20-30 kisi bagiriyo. gar tarafında 30-40 kisi. maratonda da 20 kisi falan var. bu sayılar kesinlikle yeterli degil ama en azindan bunlar birlesse biraz ses ciksa o statta yeni katilimlarda gelecektir.. birlesmemeleri icin bi neden var mi bilmiyorum ama benim dusuncem bu..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı taliperen2754'a Teşekkür Ediyor...
2 okul da okudum vede okuyorum sadece 2 meslek y.o ve besyo nun yaklasık % 70 80 i sivaslı....dıger fakultelerde de cogunda arkadaslarım var gordugum kadarıyla orda da %40 50 sivaslı var
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
CÜSSKB üye falan olabiliyor muyuz?
bende fizik bölümünde okuyorum....
aktivitelere katılmak gerekirse organizasyonlar düzenlemek için burdayım...
sivas için burdayım....