Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
türkiye ligi şampiyonluğu kaç necati ateş,kaç mehmet güven,kaç aydın eder.
hani 7 milyon sivaslıyı temsil ediyorduk hani büyük kulupdük.
şimdi takımın ilk yarıyı lider bitirecek şampiyonluğa gidecek en önemli futbolcunu rakibine vereceksin bunun akıl mantıkla bir alakası yok.
şimdi diyelim mehmet yıldız gitti lig sonu şampiyonluğu kıl payı kaçırdık bu taraftarın bu şehrin vebalını kim alacak yıllar yılı kabuğunu kıramamış bir şehrin kaderiyle oynamaya kimin hakkı var 3.5 milyon euro vede sıradan üç futbolcu için
bir sivaslı olarak övündüğümüz tek bir değerimiz var oda SİVASSPOR onuda sıradan bir anadolu kulubu gibi yapmayalım.
trabzon şehri bizden daha büyük bir şehirmi trabzon halkı bizden dahamı çok hak ediyor şampiyonluğu onlar takıma takviye yapıyorlarda hemde 6 sefer şampıyon olduğu halde.
ben yıllar sonra 2008.2009 sezonunda şampıyon olurduk eğer mehmet yıldızı satmasaydık demek istemiyorum.
ben yıllar sonra sivasspora büyük başarılar kazandıran yönetimi başkanı hocasını kaçan şampiyonluğun sorumlusu olarak görmek istemiyorum.
soğuk ,kar, kış, demeden aç susuz istanbuldan.sivasdan deplasmanlara giden taraftarlarımızın sezon sonu şampiyonluğu kutlamak hakkı değilmi.
hangi takımın taraftarı bizden daha üstünki biz kimden hangi şehirden daha az hakediyoruz bu şampiyonluğu.
gelin hep beraber yıldızımıza sahip çıkalım sonra kimse BELKİ MEHMET YILDIZI SATMASAYDIK ŞAMPİYON OLURDUK DEMESİN
|