Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
hocam benden buyksunuz saygı duyarım size zorla gel oku yorum yapan diyen yok fikirlerineze de saygılım lakin siz burada saygısızlık yapıyorsunuz bundan önce de transferlerle alaklı birçok kişi birçok konu açtı sizin benimle ne derdiniz var anlayamadım muhbirlik de size yakışır ayrıca
ayrıca şimdi de yazmışssınız ki ersen martinin gideceğini uçan kuşa sorsanız bilir diyorsunuz madem öyle ben bunu konu açıp yazınca muhbirlik mi oluyor madem herkes biliyorsa? söyledikleriniz sizin art niyetli olduğunuz gösteriyor ve kendinizle çelişyorsunuz
|
Kardeş senle ilgili bir derdim yok... İstanbul gazeteleri gibi haberler olmasın sitemizde.. Kesinleşmiş ,imza atmış, formayı sırtına geçirmiş kişilerin haberini yapalım.. Bu yazdıkların olmayınca tüm taraftar bu sefer bak yönetim şunu alamadı, parası yetmedi vs. vs bir dolu sebeplerle yönetime kızacak.. Ne gereği var.. Saygızsızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Bence sen burdaki başlığınla bindiğin dalı kesiyorsun.. kesinleşsin, gelen adamların istatistiki bilgilerini, back raundunu yaz, o bilgileri ver onlar daha aydınlatıcı olur, siteye takılan ve bizleri okuyan herkes için....