Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!
Alt 23.12.2009, 15:44   #91
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: 3 Yabancı Gelebilir!

Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ersen Martın'in gideceğini uçan kuşa bile sorsanız bilir.. 5 yaşındaki çocukta.. Şayet senin dediğin oyuncular transfer edilirse yine sözümdeyim.. Sen burda harcanıyorsun.. Ya gazetelerin istihbarat servisinde çalış, yada muhabir ol.. Ama olsa olsa senden muhbir olur...
hocam benden buyksunuz saygı duyarım size zorla gel oku yorum yapan diyen yok fikirlerineze de saygılım lakin siz burada saygısızlık yapıyorsunuz bundan önce de transferlerle alaklı birçok kişi birçok konu açtı sizin benimle ne derdiniz var anlayamadım muhbirlik de size yakışır ayrıca

ayrıca şimdi de yazmışssınız ki ersen martinin gideceğini uçan kuşa sorsanız bilir diyorsunuz madem öyle ben bunu konu açıp yazınca muhbirlik mi oluyor madem herkes biliyorsa? söyledikleriniz sizin art niyetli olduğunuz gösteriyor ve kendinizle çelişyorsunuz
Alt 23.12.2009, 15:54   #92
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam benden buyksunuz saygı duyarım size zorla gel oku yorum yapan diyen yok fikirlerineze de saygılım lakin siz burada saygısızlık yapıyorsunuz bundan önce de transferlerle alaklı birçok kişi birçok konu açtı sizin benimle ne derdiniz var anlayamadım muhbirlik de size yakışır ayrıca

ayrıca şimdi de yazmışssınız ki ersen martinin gideceğini uçan kuşa sorsanız bilir diyorsunuz madem öyle ben bunu konu açıp yazınca muhbirlik mi oluyor madem herkes biliyorsa? söyledikleriniz sizin art niyetli olduğunuz gösteriyor ve kendinizle çelişyorsunuz
Kardeş senle ilgili bir derdim yok... İstanbul gazeteleri gibi haberler olmasın sitemizde.. Kesinleşmiş ,imza atmış, formayı sırtına geçirmiş kişilerin haberini yapalım.. Bu yazdıkların olmayınca tüm taraftar bu sefer bak yönetim şunu alamadı, parası yetmedi vs. vs bir dolu sebeplerle yönetime kızacak.. Ne gereği var.. Saygızsızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Bence sen burdaki başlığınla bindiğin dalı kesiyorsun.. kesinleşsin, gelen adamların istatistiki bilgilerini, back raundunu yaz, o bilgileri ver onlar daha aydınlatıcı olur, siteye takılan ve bizleri okuyan herkes için....
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.12.2009, 15:59   #93
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1053 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş senle ilgili bir derdim yok... İstanbul gazeteleri gibi haberler olmasın sitemizde.. Kesinleşmiş ,imza atmış, formayı sırtına geçirmiş kişilerin haberini yapalım.. Bu yazdıkların olmayınca tüm taraftar bu sefer bak yönetim şunu alamadı, parası yetmedi vs. vs bir dolu sebeplerle yönetime kızacak.. Ne gereği var.. Saygızsızlık yaptığımı düşünmüyorum.. Bence sen burdaki başlığınla bindiğin dalı kesiyorsun.. kesinleşsin, gelen adamların istatistiki bilgilerini, back raundunu yaz, o bilgileri ver onlar daha aydınlatıcı olur, siteye takılan ve bizleri okuyan herkes için....
anlayışınız için teşekkür ederim söylediklerinizde haklısınız evet daha öönce bir sürü haber atıldı ortaya doğru ve ben de ilk defa böyle haberlelrle ilgili konu açtım ama inanın haberin kaynağı çok güvenilir birebir konuşup öğrenmesem bu konuyu açmazdım zaten hatta daha başka isimler de söylendi ben onları da ortaya atıp iyice kafa bulandırmak istemem bunu yazmamdaki amaç şuydu: zaten bütün taraftarlar devre arasını ve transferleri bekliyor ve böyle bir haberi de direkt öğrenmiş olunca paylaşmak istedim ve şunu söyleyeyim görüşülen isimler var ve mutlaka bunlardan en az 2-3 oyuncu sivassporumuza gelecek sivassporumuza zarar verecek ve taraftarların zihnini bulandıracak birşey olursa eminim bundan en uzak duraacak kişilerin başında ben olurum iyi günler dilerim
Alt 23.12.2009, 21:20   #94
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Görüşülen 3 isimden ikisi şunlar :

PERULU DEFANS ORLANDO
MALİLİ ORTASAHA OYUNCUSU SULEIMANE KEITA

10 NUMARA POZİSYONUNDA OYNAYACAK OYUNCU İÇİN BREZİLYALI BİRİ DİYORLAR AMA DENENMEK İÇİN GETİRİLEN DA SİLVA DEĞİL
Alt 23.12.2009, 21:22   #95
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sivasta top oynayacak futbola ac kisiler getirilmeli..
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2009, 23:01   #96
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ersen martin haberimizin çok şükür doğru çıktığını gördük inşallah ilk etapta görüşülen bu üç yabancının da bir aksilik çıkmazsa geleceğini tahmin ediyorum bunlardan ikisinin adın ı yazıyorum brezilyalı oyuncunun adı hakkında bigi alamadım ama denenmek çin getirilen da silva değil diğer isimler şunlar

1)perulu defans: orlando
2)malili orta saha oyuncusu süleimane keita

bunlar ilk görüşülen isimler aksilik olmazsa bunlardan üçü de veya en az biri gelebilir.
İnternette bahsettiğin oyuncularla ilgili bir araştırma yaptım..Perulu defans oyuncusunun tam adı ve soyadını yazmadığın için bulamadım;Adı Orlando olan Perulu bir oyuncu var;onun da soyadı Orlando;yalnız bu oyuncu forvet oynuyor...Tam adı da Orlando Antonio ORLANDO...Bu oyuncu genç bir oyuncu..1988 doğumlu...Diğer oyuncu Süleimane KEİTA hakkında ise çok bilgi var...1.85 m. boyunda bir orta saha oyuncusu...Mali asıllı bir oyuncu...Vikipedide hakkında çok bilgi var...Cezayir takımlarında yıllarca oynamış ;hatta 2007-2009 yıllarında Cezayir takımıyla ligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncu..Oyuncunun asıl başarısı da Arap Ülkeleri Şamp. liginde olmuş..Keita'nın takımı 2007 ve 2008 yılında üstüste 2 yıl Arap ülkeleri Şamp. ligini kazanmış...Keita'da bu başarıda pay sahibi olmuş..Keita 2005 yılında bir ara Fransa'ya da bir uğramış ama Lig 2takımı Ajaccio da 3 maç da oynayıp geri dönmüş...Bu oyuncuyu izlemedim ama iyi bir oyuncu izlenimi edindim...Keita Arap ülkelerinde aranan,piyasası sa olan bir oyuncu...Hiçbir oyuncu imza atmadan Sivassporda diyemeyiz...Hoca bu saattlerde belki de G. Afrika'ya doğru yola çıkmış da olabilir...Önümüzdeki hafta Sivassporun transferlerinin kesin olarak belli olacağını düşünüyorum..Eğer Kamanan'ın giyme durumu olursa 4 değil 5 hatta 6 tane transfer de yapabiliriz...Forvet için benim gönlüm Etyopyalı Fikru TEFERA'dan yana..Bu oyuncunun G. Afrika'da attığı o röveşata golünü çok beğendim...Bize çok faydalı olacak bir oyuncu...Bakalım haftaya kimleri transfer edeceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2009, 00:13   #97
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşın bahsettiği perulu Orlando Contreras sanırım
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda armn'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2009, 00:48   #98
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yigido camiası için güzel şeyler olacak hayırlısıyla kimse korkmasın
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ercan58.a'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2009, 11:39   #99
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

GELECEK İSİMLER NETLİK KAZANDIMI ?
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2009, 11:49   #100
KOCYIGIT
Yeni Yiğido

KOCYIGIT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 KOCYIGIT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

diallo kiralik diyarbakirda geri getirsinler elimizdeki stoperlerden cok daha iyi oyuncu. bulent uygun bu adami kadrada istemedi nedense? belkide menajerligini alamamistir
KOCYIGIT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alacak, ara, ataĞi, borsası, dışı, dönemi, ersen, futbolcu, fİlİpe, gelebilir, kadro, kazanıyor, manisada, martin, milli, netlik, sivasspor, transfer, transferler, yabancı, youla

Seçenekler Arama
Stil