Cevap: Bilica Sivas'a mı?
Colin Kazım'ın biletini kesip Gökhan Ünal'ı kiraya veren Fenerbahçe, Fabio Bilica'yı da göndermek için gün sayıyor.
Ancak Aykut Kocaman'ın ikinci yarıda takımda görmek istemediği Bilica'nın ayrılmaya niyeti yok. Sambacı futbolcunun "1,5 yıllık daha sözleşmem var. Hiçbir yere gitmiyorum." dediği öğrenildi.
-Kadrosunda Diego Lugano, Joseph Yobo ve Fabio Bilica olmak üzere 3 yabancı stoper bulunduran Fenerbahçe, bu oyuncuların içindeki en zayıf halka olan Bilica'nın ipini kesmek için kararlı. Sarı-Lacivertli yönetim, ligin ilk yarısında yaptığı basit hatalarla hem Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın hem de taraftarın gözünden iyice düşen Bilica'dan kurtulmanın yollarını arıyor. Yönetim, kulüple 1,5 yıllık sözleşmesi daha bulunan Bilica ile önümüzdeki günlerde son kez masaya oturarak Sambacı'dan kendisine bir an evvel takım bulmasını isteyecek. Buna karşılık Fenerbahçe'nin gönderip sol kanada veya orta sahaya takviye için transfer kontenjanı açmayı planladığı Bilica'nın ayrılmaya niyetinin olmadığı öğrenildi. Özellikle Aykut Kocaman'ın kendisini ilk 18'e bile almamasını hazmedemeyen ve bu yüzden Sarı-Lacivertli yönetimi zor durumda bırakmak isteyen Bilica'nın, yakın çevresine "Sözleşmem bitene kadar Fenerbahçe'den ayrılmayacağım. Başka bir kulüple herhangi bir transfer görüşmem olmadı. Kalıp sonuna kadar forma mücadelemi sürdüreceğim." diye konuştuğu bildirildi. Eski takımı Sivasspor'un yanı sıra Eskişehirspor'un da talip olduğu Bilica'nın bu sert çıkışı karşısında şoke olan Sarı-Lacivertli yönetimi ise gerekirse Brezilyalı oyuncunun tüm alacaklarını ödeyip bu krizi çözmeye çalışacak.
|