MİLLETT
ONU BUNU BOŞVERİNDE GUN RIZA HOCANIN GUNU OLDU ARTIK EEE GENC YETENEKLERIN MERAKLISI HANIII
BUNCA EKSIK VARKEEN VALLA YENİ ZİYALARI ALTYAPIDAN ÇOKTAAAN KADROYA KATTI BILE ANTALYAYA GOTURDUGU 3 GENÇTEN EN Az 1 yada 2 sını oynata bılır..
genç yetenekli yeni öz sivaslım yiğidoları görebiliriz şaşırmayın bu çocukta kımdı dıyee
insallah dedigin gibi olur ve o gencler patlama yapar
ooo tamam kadir geldiyse sorun yok
ozaman 3 lu gıbı gorunen ama gızlıden 5 lı olan bır savunma hattımız olacak
geride navratil sag ayak stoper özelliği olan rada ve sol ayaklı murat ın önünde kadir ve cihan yeterli önlerinde ise grosiçki memet eneramo kesin...
geridekı erman m.nas.kamanan sandro ve gencler artık boğusurlar iyi olan girer
ama ben antalyadakı saçlarını kazıtmıs. karizma bir çocuk vardı adını unuttum onuda bekliyorum kadroya gırer 2 hazırlık macında oynamıstı rıza hoca ustune tıtrıodu bunun adını unuttum
valla cumle cemaatı muslimi dua edekte allah koruya düşmeyek lakin eger düşmezsek bu kadroyla bu lıgın anasını aglatmazsa bu takım namerdim
bu arada hırçın stoperlere baayılırım..
AKILLANMIS BIR SEDAT VE NAVRATİL. BENİM AS STOPERLERİM BİLİNEE GECEN DE BİRAZ ZOR HANI SU QERAJMA BILE GELSE BU STOPERLERIMIZE DUVARA ÇARPMIŞ GİBİ GERİ DÖNER BUDA BÖLE BİLİNE
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
defansimiz masallah saglam, fakat bunu ortasaha icin söylemivem, ortada organize olamiyoruz galatasaray macinda grosickiyi daha fazla topla bulustura bilselerdi inan cok farkli bir skor cikacakti ortaya