Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı
Bu macta su seyler on plana cikiyor.
1. Sivasspor Ligde Evinde Bayadir Mac Kaybetmiyor
2. Fenerbahcenin Sampionluk Maci , Ve Gecen Sene Olaylarin Tekrarlanmasini Istemiyolar.
3. Sivassporun Iddaasi kalmadi.
4. Fenerbahce ve Sivasspor camiasi birbirine yakindir ornegin Baskanimiz.
5. Sivasspor Sampionlugun Diger Adayi Trabzonsporun Sampion Olmasinida Istemiyor.
Benim icimden Fenerbahce bu maci alacak gibi geliyor, fakat abartmadan 0-1 , 0-2 skor ile  Konyaspor macina bakilirsa, gorunen koy kilavuz istemez hesabi..
|
Bana göre de bu maçta şunlar ön plana çıkyor.
1) Sivassporumuz evinde kolay maç kaybetmiyor.
2) Şampiyonluğun belirleneceği maç,belki tüm yılın televizyon yayınlarının en yüksek izlenme oranını alacak, tüm pazar günü hatta hafta boyu Sivas'tan bahsedilecek,gazeteciler,tvcil er hep burda olacaklar.
3) Sivassporumuz her maça galibiyet için, puan ya da puanlar için çıkar. İddiası olmayanın bu takımda işi olmaz.
4) Başkanımız,'Sivasspor benim onurumdur,şerefimdir 'dedi. Başka söze gerek yok.
5) Sivassporlular, kendi duruşlarına bakarlar. Başkalarının yanlış tavırlarına göre duruşlarını değiştirmezler. Herkese karşı mesafeli, Sivassporun menfaatlerini ön planda tutan bir yol izlerler.
Benim içimden bu maçta ;
Kalecimiz Korcan'ın değerini hakettiğini gösteren enfes toplar çıkardığı, defansın Beşiktaş ve Kayseri maçlarındaki gibi rakibi ağlattığı, orta sahanın rakibe oyunu kabul ettirdiği, forvette Kamil'in , Erman'ın,Eneramo'nun ve Pedriel'in pozisyonlara girip rakibi hırpaladığı bir maç olacağı geçiyor. Görünen köy bu, kılavuz istemez!