TS tarafından hazırlanan bir ankete göre katılımcılara "tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar ve horozun beni ilgilendirmez ben işime bakarım" şeklindeki uslubu 61 soru olarak yöneltildi.58 kişiye yöneltilen sorularda çarpıcı sonuçlar elde edildi ve bu kişilerin hepside 61 sorudan hepsine aynı yanıtı verdiler. eşi ve benzeri görülmemiş bu olay tüm istatistikçileri hayretlere düşürdü.bunu öğrenen abd başkanı barack hüseyin obama kamu oyu yoklaması anketini türkiyede hazırlatmaya karar verdi....
Aylardır herkesin merakla beklediği soru cevabını buldu.22/05/2011 tarihinde yapılacak olan "altın HAMSİ müzik festivali" nde yaza damgasını vuran parça açıklanacak.Edinilen duyumlara göre oyların %61 ini alarak finala ulaşan parça kuzeyin oğlu okusford mezunu "Temel Dursun" 'un "ŞİKAYETİM VAR" adlı eseri olacağı yönünde....
İletişimin doruk noktasına ulaştığı bu günlerde telefon operatörlerinden ilginç kampanyalar gelmeye başladı.Bunlardan en ilginci HAMSİ adlı telefon operatöründen.operatör şirketinin kampanyasına göre kullanıcılar "SAMPİYON" yazıp boşluk bırakıp "5861" e gönderdiğinde sivas deplasmanında 8000 kişiden biri olmaya hak kazanıyor...
Sivas 4 Eylül Stadının ismi karabük necmettin şeyhoğlu stadından güzel Bizim oynacamız stadın adıda güzel olsun diye hem Obamaya hem hamsi severler derneğine şikayet mektubu yazdı
trabzonspor sivası gelecek sezon için her ihtimale karşı şikayet etti yapılan açıklamada: " biz her ihtimale karşı şikayetimizi yaptık en kısa sürede uygun bir gerekce buluruz,akıllıca davrandığımızı düşünüyorum;yanlışmıyım?" denildi!...
Bu Konuda *elli8*goksel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı şu mübarek günlerde bir yardım rezaleti daha yaşandı. TÜRKİYE' nin gözde kulüplerinden "SİVASSPOR" tarafından gariban spor kuluplerine yönelik planlanan "süper lig puan" dağıtımında izdaham yaşandı.yine bildik görüntüler objektiflere yakalandı dağıtılan puanlardan " 1 " puanda olsa almaya çalışan TS ve FB liler birlerini ezdi olan yine TRABZON'a oldu...
trabzon sivası yanlışlıkla fenerbahceli YOBOya şikayet etti yapılan açıklamada "küçük bir isim karışıklığı yaşadık itirazı Fiba ya yapacaktık sonradan öğrendikki Fiba'da yanlışmış, işin içinden çıkamıyoruz!!" denildi...
Türkiye de şu çılgın türkler dedirtecek bir olay daha yaşandı.Süper Lig'de son haftaya girilmesinin ardından gözler TÜRKİYE ye çevrildi.TS' nin Sivasspor' u şikayet etmesinin ardından olayları yakından takip eden beyaz saray teyakkuzda. her an kendilerininde bu kusursuz ŞİKAYET'le karşı karşıya kalmamaları için washingtonda geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı...yeşil olan alarmın durumu penbeye çıkarıld,havaalanlarında giriş çıkışlarda güvenlik önlemleri artırıldı.yaşanaları kaygıyla takip eden FB bu tür olayların bir daha yaşanmaması için bekçi HURŞİT in eline münevver verdi.bekçiye tanımadık kişilerin şikayet dilekçeleriyle tesislere girmeye çalışmaları halinde vur emri verildiği öğrenildi....
Geçmişte küçük çapta yapılan ihale kamu ihale kanunu kapsamına alınarak daha kar getirir hale geldi.ilkkez açık ihale usulünün uygulandıgı bu ihalede 61.000 dolarla en yükse teklifi "TS & FB HAMSİ&KANAR-YA ANONİM ŞİRket ortaklığı" verdi.şu anda ihalenin değerlendirilmesi aşamasına geçildi.TV58 mikrofonlarına açıklamada bulunan TS & FB ortaklığı başkanı eğer beklentileri karşılar bir gelir elde edersek bu ihaleyi her yıl düzenlemek istiyoruz. dedi...