Cevap: Kayserispor - Sivasspor
Benim ilk 11 im şöyle ;
Setkus
Kone--Oumari--Boye--Ziya
Yiğit--Etzaz Hussain
Burhan--Aatıf--Beykan
Texeira
En ideal kadronun böyle olacağını düşünüyorum. Bakkal amca muhtemelen defansta Boye'u sağ beke çekip İbrahim Öztürk'ü stoper oynatacağını düşünüyorum. Eğer ki böyle bir defans ile çıkarsa İbrahim efendi memleketine büyük sürprizler yapar ve bizi küme düşürür. Şuana kadar İbrahim Öztürk yüzünden kaybedilen maçlar yüzünden de buralardayız, ince hesaplar yapıyoruz. Orta sahanın göbeğine gelecek olursak. Kayserispor dinç takım her ne kadar gol sıkıntısı yaşasalar da orta sahada güçlü oyuncuları var birde Samba Sow takıma dönmüş sanırım. Ofansifte orta sahada başarılı olabilecek kapasitede bir oyuncu. Eğer ki orta sahada yine Mehdi'yi oynatırsa hiç bir şey yapamayız. Yahu adam bu Etzaz Hussain bu kadar mı kötü ya ? Oynat şu adamı ALLAH aşkına ya. Ofansife gelecek olursak, Beykan'ın kesinlikle ama kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten sonra oyuna hareketlilik kattı. Ayrıyeten yetenekli bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Forvette ise David Texeira oynamazsa takımımızın çok yorulacağını ve ileride pek etkili olacağını sanmıyorum. İleride baskı yapan bir forvet oyuncusu her zaman takımına avantaj sağlar, her zaman defansı hataya zorlar. Kayserispor ligin en az gol yiyen takımlarından birisi haliyle kötü bir defansları yok, onları defanstayken hata yaptırarak gol bulmanın en mantıklı yol olduğunu düşünüyorum
Yiğidolarımızın dediği gibi eğer ki Tanase, Hasan Kabze ile başlamazsak başarılı oluruz. Bir de hiç bir fiyakası olmayan Adem'in sonradan oyuna girmez ise tabiki..
|