Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar stad bitse bile yoldur çevre düzenlemesidir yine bitmez, yani gelecek yaza kalır gibi geliyor bana. Ya da Marta falan. Ben bir de Sami beyi anlamıyorum adam sanki belediye başkanı seçildiğine pişman olmuş gibi bir havası var. Ne icraat var, ne heyecan. Geçen telefonla bağlandı. Yol falan konusunda geç kalındı dedi. De hadi o zaman sen başlat, bir yerden başlayın neyi bekliyorsunuz.
|
Zamani geldiginde Sivasli Sami baskani topa tutmasini bilir.O simdilik otursun ve olaylara seyirci kalsin.Sivasli bir insani bir göreve getiripte karsiligini alamazsa onu bir rezil etmedigi kalir.Onun mimarligi Sivasliya sökmez,mademki o göreve secildi Sivasli icin calismaya mecbur.Taraftar camur icerisindemi stadyuma gelip gidecek?.Hadi stadyumun disindan cevre düzenlemesini TOKI yapip stadyumu teslim edecek.Ya alt yapi yollar ve stadyuma kadar yol güzergahindaki aydinlatma isleride belediyenin isi.O isleri kim yapacak?.
Bu olaylar su an itibariyle hic bir Sivaslinin gözünden kacmiyor.Orada stadyum yapiliyor,belediye oturuyor neyi bekliyorlar bilinmez.
Yeni stadyumda Sami baskana güzel göndermeler yapar bu taraftar,bakalim o sözlerin altindan nasil kalkacak.
Sivasspor kongresinde boy göstermeyemi gitmisti Sami baskan stadyumun alt yapisini yapmayacaksa?.