Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
Alt 02.03.2009, 03:22   #101
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''

YAHOCA ALLAHAŞKINA SUÇBENİM YETMİYOR SEN KADIKÖYDE OYNUYORSUN BUKADAR AÇIK OYNANIRMI KAPANIP KONTURATA OYNASAN MAÇBİZİM YAPMA ABİYA HAYELERİMİZLE OYNAMA KURBAN OLUMSANAYA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 03:37   #102
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

YA ARKADAŞLAR F B MAÇINDA MEHMETİN OYNADINA İNANANIZ VARMI ÇOK MARAK EDİYORUM YASEN BİR KAPTANSIN VE ŞAMPİYONLUA OYNUYORSUN BÜLENT HOCA DA ARTIK GÖR BUNU YA OYNATMA KARDEŞİM ŞARTMI YA
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 07:36   #103
ÇAĞLAR GİYİM
Yiğido

ÇAĞLAR GİYİM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 ÇAĞLAR GİYİM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam canın saolsun sen işini bilin şu uyuz takımı yenelim kupada bir
25 sene daha alamasınlar kupayı
Alt 02.03.2009, 13:28   #104
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım dediğin yenildiği halde yine 1. olandır.
kredimizi kullandık hepsi o kadar.
feneri korkuttuğumuz yeter...
bülent hocanın da suçu muçu yok, canı sağolsun , telafi edecektir , hatta bu yenilgi takıma bir aragazıdır.
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2009, 13:34   #105
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam sen sivasın tarihine geçmiş birisin.sen değil bir maç mazallah 10 maç kaybetsen bile sana olan sevgimiz bitmez.sen generalsin sen askersin sen inşallah kupada telafi edeceksin.sana güveniyoruz.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 16:23   #106
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''

3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2009, 17:40   #107
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

"bence boyle demesi dogru degil ilk yari iki kere one gectik havalara girdik hatali defans isi yaptik havaya giriincede fener 3-2 yapti ikinci yarida hic bir yerde yoktuk cok ayip bir lider adina"sivaslitaner58
BENDE KATILIYORUM BU SÖZE.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 17:46   #108
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

******** güruhunun sivasa ettiği küfürleri inşallah bu çarşamba ağızlarına tıkayacağız..takımımıza inanıyoruz, güveniyoruz... bu pisliklere cevabı sahada verceğiz...onlar gibi salya akıtarak küfür ederek değil...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 17:51   #109
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
bilmezler tabi o günleri...trabzon telekom denen dandik takımın bizi içerde dışarda yendiğini...yeni yetmeler sivassporu oldum bittim süperligde sanıyorlar...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 18:29   #110
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
istanbulgs1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent uygun febe ye karşı motive olamıyor anlaşılan. ölü fenerden bile 4 gol yedi sivas yazıklar olsun. bundan sonra sivas çöker
Kendi takımına bak. Fbnin en kötü zamanında 4-0 yenildiniz ve geçen hafta kocaelinden 5 yediz rezil sizmisiniz bizmiyiz. Biz 2 farkla yenildik
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benim, bütün, suç, uygun

Seçenekler Arama
Stil