Cevap: TSL/Sivasspor-İst.B.B Maçı Tahmin ve Yoruml
Aslen hayli koyu Fenerbahçeliyim; ama anne tarafım Sivaslı olduğumdan Yiğidoları TSL'ye geldikleri günden beri destekliyorum.
Bu sene FB'nin yarattığı hayal kırıklığı ortada. Sivas'ın şampiyonluğu hem mutlu eder hem de teselli olurdu. Ne var ki iç saha avantajını hem de IBB gibi sportmence mücadele etmeyip anti-futbol oynayan bu denli kötü biçimde harcaması hayal kırıklığı oldu...
Kaybedilmiş büyük bir avantaj var ama umut sürmekte. Zira bjk'nın önünde 3 zorlu lig maçı var ki biri gs diğer ikisi de düşme hattında olan takımlarla. Puan kaybı kuvvetle muhtemel görünüyor. Kaldı ki kovalamanın psikolojik yükü, korumanın getirdiğine kıyasla daha tolere edilebilir birşey...
Bu düşünüldüğünde kadrosunda şampiyonluk yarışı tecrübesi olmayan hayli futbolcu barındıran Sivasspor'un daha rahat olacağını düşünüyorum. Diğer taraftan son dört senenin hezimetleri ve son dakika düşüşleri düşünüldüğünde bjk'nın üzerindeki stres bence hayli yüksek olacak... Şaka maka, asıl dikkat edilmesi gerekenin ts olduğunu düşünüyorum.
Bu noktada Sivasspor taraftarının yapması gereken kendini salmadan, kızgınlığa ve kırgınlığa gelmeden takımına sahip çıkmak, desteklemeyi ve umut etmeyi sürdürmek...
Hayırlısı diyelim...
|