Lazlar sana ne yaptı dostum , Kürtlere bile açılım var siz hala genelleme yapıyorsunuz ?
YA SEN ÇOK LAZLARI SAVUNUR OLDUN HADDİNİ BİL SİVASSPOR SİTESİNDE LAZ LARI SAVUNMA O LAZLAR BU GECE TÜM SİTELERİ A. Z KADAR HEPSİ GECE KALMAZ HACKLENECEK ŞU ANDA SIRF ONUN İÇİN 25 KİŞİ GURUP HALİNDE ÇALIŞMAKTA... HERKES HADDİNİ BİLECEKKKKKKKKKK VE EN BÜYÜK SİVAS DİYECEK
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
Resmi site bakım aşamasında daha yeni yapılıyor bu yuzden de saldırılara karşı haliyle korumasız bu kendilerini uyanık sananlarda ne büyük iş yaptık diye övünüyorlar.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
ben trabzonluyum beyler sütten çıkma ak kaşık gibi konuşuyorsunuz onlar öyle yaptı böyle yaptı da siz çok berrak su sunuz doğru.
Ben size yapılan yada sizin yaptığınız saldırıları savunmuyorum Bakın Mübarek Ramazan ayındayız. İnsanların geneline bir hakaret içindesiniz AYIP !..
Sitenizi (resmi siteyi) adam akıllı bir şekilde yazılım bilen profesyonel bir firma yapmış olsaydı böyle basit saldırılarla sağa sola yazı atamazlardı.
Benim SÖZÜM KISA Ve ÖZ İNSANLARA HAKARET EDERKEN SİZİNLE ALAKASI OLANLARA EDİN EDECEKSENİZ GENELE YAYARAK DEĞİL . MİSAL BEN SİVASTA ŞAHSIN BİRİYLE KAVGA ETTİM VE TÜM SİVASLILAR BÖYLEDİR ŞÖYLEDİR VS. DEDİM DOĞRUMUDUR ? DEĞİLDİR. Sizde Doğru olanı düşünün doğru olanı konuşun. Sağ duyulu olan , insan olan herkes böyle yapar.
Bu resmi sitenizin çökertilmesi konusundada yine sizin düşünmeniz gerekiyor neden bu kadar basite alındı diye. Saygılarımla Trabzon doğumlu TÜRK Vatandaşı Kartal Ofluoğlu.
Dün Agbetu Faruk bayar Murat erdogan nin revizyona ugradini ögrendik Bugün birinci resmi site haklanmasiyla Bouazza nin karsilikli anlasilip gönderilmesi ( sehri begenmedi) Ibrahim Ülüm ün diyarbakira gittigini. Ikinci Site haklanmasinda kimler gidecek merak ediyorum. gidenlerin yararli olup olmadigindan ziyade bu isimler icinde transef diye bize yutturulmaya calisilan 3 isim var. yarin kimler var oldu ki oldu su senin messin Ermani,Ugur Kavugunu ve Ersanidagönder.. zaten dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduki olduk hic degilse onlari görüp daha iyice cildirmayalim...