Alıntı:
delikanli_58 Nickli Üyeden Alıntı
biraz ağır olacak ama bundan bir iki hafta önce bülent hoca istifa diyen ********ler nerde şimdi soruyorum bülent hoca gitti umarım gitmez ama gitti gözüküyor şimdilik peki bazı ********ler gitsin dedi okadar kimi düşünüyorsunuz acaba bülent hocanın yerine süper lige çıkardı intertoto ya gitti uefa ya gittik şampiyonlar ligine gittik bunları kim yaptı ayıp size sivaslı olduğumdan utanıyorum sizin yüzünüzden ama emin olun bülent hoca gitmiyecek umarım büyük başkan göndermez onu
|
ulan terbiyesizlik yapma azını topla gufil.sana tonla nameler dizedim şimdi ama buna hem bu site müsait değil hemde benim terbiyem.birde bugün maç kazanmışız uzun zamandan sonra onun mutluluğuda var...bülente yalakalık yaparak şerefli mi oluyosun lan hödük.bülent kadar kafanıza taş düşsün lan.İNŞALLAH haber doğrudur ve İNŞALLAHda yönetim istifayı kabul eder.şampiyonlar ligine gitmişiz uefaya gitmişiz;ulan gitmez olaydık,sanki çok büyük başarılara imza attıkta...ha bide bizi süperlige çıkarmış...sen yeni yeni takp etmeye başlamışsın SİVASSPORu belli.SİVASı süperlige çıkaran bülent albayraktır.bülent uygun 2006 yılında SİVASSPORun başına geldiğinde SİVASSPOR ligin 17. sırasındaydı ve 12 puana sahipti.öyle boş boş konuşma.şimdi biz 12. haftada acaba kaç puana sahip olacağız onu bilen var mı acaba???bu halka bu şehre karşı yapmadığı edepsizlik kalmayan bu adama sahip çıkmak ta bana göre ********liğin dik alasıdır.edebvinle yorum yapıyosan yap.yok eğer azından çıkanlara hakim olamıyosa senin yerin burası değil kirletme burayı