Alıntı:
effenberg Nickli Üyeden Alıntı
Türbülent hakinda iste gercekler bazilarimiz niye anlamiyor!!
|
Bazı arkadaşlar hala duygusal davranıyor ve gerçkeleri görmüyor
bazı arkadaşlarda Bülent Uygun'un sanki bize büyük bir iyilik, büyük bir jest yapmış gibi hareket ediyor.
Bülent Uygun'u başarılı yapan bu takımdır. Sivas olmasaydı Bülent Uygun belkide silinip gidecekti.
Bülent uygun sivas'ı düşündüğü için değil kendi kariyeri için yapmıştır birçok şeyi.
FB yönetim'i gel diye haber gönderse Sivas'ı ilk önce satacak kişi bülent Uygun'du.
Bülent Uygun mert ve kaliteli bir insan olsa takımını yarı yolda bırakıp kaçmazdı.
Kendi kurduğu takımın bile arkasında duramayan ve kariyerinin zarar görmemesi için ilk fırsatta kaçan birine hala hayranlık duyanları anlamıyorum.
Madem sivas'ı seviyordu niye kurduğu takımın arkasında durmadı, kaçmak yerine neden yaptığı yanlışları düzeltmeye çalışmadı.
Çünki kurduğu kadronun yetersiz olduğunu kendide biliyordu ve kalsaydı işler dahada kötüye gidecek kendi zarar görecekti.
O ise kendisinin zarar görmesi yerine Sivas'ın zarar görmesini tercih etti ve yaptığı yanlışları başkasının sırtına yıkarak korkakça kaçmayı tercih etti.
Korkakları ve Bencil insanları savunmak vefa ise ben vefasız biri olmayı tercih ederim.