Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.07.2005, 10:26   #101
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=2] Sevgili yiğidolar. Takımımız, yorum yapan bir çok arkadaşın bahsettiği gibi bence de iyi yolda değil ama bana göre bunun sorumlusuda Lorant değil. Takımda adam akıllı, takımı sırtlayıp götürecek dört-beş tane futbolcu yoksa bu teknik direktörün değil yönetimin suçudur.

Bazı arkadaşlar diyorlar ki 'Lorant yerine bir Türk teknik direktör getirseydik daha iyi olurdu.' Ben bunu söyleyen arkadaşlara katılmıyorum. Bir düşünsenize takımın başına bütün işleri güçleri bütün Anadolu kulüplerini gezmek olan, üç ay bir takımda , beş ay bir takımda, en fazla bir iki yıl bir takımda, sıradan vasat takımları çalıştıran Sakıp Özberk, Güvenç Kurtar, Yılmaz Vural vs gibi adamları getirmek bizim takımımıza ne katardı? Eğer Sivas'ın başına bu adamlardan birisini getirseydik, bizim takımımızında Akçaabat'tan, Samsun'dan, Ankaraspor'dan farkı kalmazdı. Ben bu takımları küçümsemiyorum ama söylemek istediğim şu ki eğer büyük olmaya talip isen büyük adamlarla oynayacaksın, kadronu büyüklerden müteşekkil bir hale getireceksin. Bizim eksiğimiz bence işte bu noktada ortaya çıkıyor: Taraftar büyük, takımın ismi büyük, hedefler büyük, isim yapmış kendi alanında büyük bir hoca fakat ne yazık ki vasat anadolu takımlarından toplanmış vasat futbolcular. (Tabii ki bir-iki kaliteli futbolcumuzun hakkını yemeyelim.)

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ki eğer bu takım büyükse, bu taraftar büyükse, bu hoca büyükse, bizim hedeflerimiz büyükse; sahaya çıkıp oynayacak olan futbolcularımızda büyük olmalıdır. Vesselam..
..
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 10:30   #102
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu macta cektigim tüm fotograflari kale arkasindaki trübünden cekmis bulunmaktayim.
Uzaktan cekildiginden mac resimlerinin kalitesi fazla güzel olmadi.

RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 10:33   #103
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

BOUN [size=7][/size]AYNEN KATILIYORUM
E RÜSTÜ ABI COK GÜZEL FOTOGRAFLAR ELLINE AYGINA SAGLIK
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 10:54   #104
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Birazda taraftar resimlerini gösterelim.

RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 10:57   #105
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

COK GÜZEL FOTOGRAFLAR
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 11:00   #106
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar bu kadar karamsarlığa kapılmaya gerek yok.Geçen seneki Cumhuriyet kupasındada şampiyon olmamıza rağmen takım hiç beğenilmemişti.(baştada ben).Ama lige fırtına gibi başlamıştık.
Yalnız ,özelliklede defansa birkaç kaliteli oyuncu almamız gerekiyor.
Ben Sivassporun süper ligde çok başarılı olacağına inanıyorum VE HERKESİDE KARAMSARLIĞA KAPILMADAN TAKIMI DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2005, 12:48   #107
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rustu abi bende fotocektim amma pek guzel cikmamis yawww
Alt 25.07.2005, 13:39   #108
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 775 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
[size=2] Sevgili yiğidolar. Takımımız, yorum yapan bir çok arkadaşın bahsettiği gibi bence de iyi yolda değil ama bana göre bunun sorumlusuda Lorant değil. Takımda adam akıllı, takımı sırtlayıp götürecek dört-beş tane futbolcu yoksa bu teknik direktörün değil yönetimin suçudur.

Bazı arkadaşlar diyorlar ki 'Lorant yerine bir Türk teknik direktör getirseydik daha iyi olurdu.' Ben bunu söyleyen arkadaşlara katılmıyorum. Bir düşünsenize takımın başına bütün işleri güçleri bütün Anadolu kulüplerini gezmek olan, üç ay bir takımda , beş ay bir takımda, en fazla bir iki yıl bir takımda, sıradan vasat takımları çalıştıran Sakıp Özberk, Güvenç Kurtar, Yılmaz Vural vs gibi adamları getirmek bizim takımımıza ne katardı? Eğer Sivas'ın başına bu adamlardan birisini getirseydik, bizim takımımızında Akçaabat'tan, Samsun'dan, Ankaraspor'dan farkı kalmazdı. Ben bu takımları küçümsemiyorum ama söylemek istediğim şu ki eğer büyük olmaya talip isen büyük adamlarla oynayacaksın, kadronu büyüklerden müteşekkil bir hale getireceksin. Bizim eksiğimiz bence işte bu noktada ortaya çıkıyor: Taraftar büyük, takımın ismi büyük, hedefler büyük, isim yapmış kendi alanında büyük bir hoca fakat ne yazık ki vasat anadolu takımlarından toplanmış vasat futbolcular. (Tabii ki bir-iki kaliteli futbolcumuzun hakkını yemeyelim.)

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ki eğer bu takım büyükse, bu taraftar büyükse, bu hoca büyükse, bizim hedeflerimiz büyükse; sahaya çıkıp oynayacak olan futbolcularımızda büyük olmalıdır. Vesselam..
..
[/size]
cok guzel yazmıssınız tebrıkler......

Seçenekler Arama
Stil