bilicanin iyice psikolojisini bozdular ben o adam ile sivastayken fotograf cektirdim bal gibi adamdi ne halle getirdi fener boyle kulup batsin
bilica kacmis adeta artik sivasspora yararmi oda ayri bir sozkonusu
bu arda hic bir transfer haberi yokmu yaa hayalkafe kayiplarda
Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşlar Brazilya'nın Ceara takımında bulunan bu isimlerin mutlaka araştırılması gerekiyor ve en kısa zamanda bir şekilde yönetime iletebilecekler varsa aramızda, bu üç futbolcuyu bir aldık mı- gelde bu ligi izleme. Ki adım gibi eminim Sivassporumuz şaha kalkar. Ki çok ucuz maaliyetleri de var. Şuan yazacağım 3 oyuncun yaşları ise 24,25,24 yaşlarında...
Diego Macedo - 24 yaşında. Sağ bek ve sağ açık mevkiini bir kullanan ve çok genç yaşta olan bu oyuncunun bedeli 400.000 Euro. Sivassporumuza kazandırılması gereken bir oyuncu ve geleceğe yatırım olarak nitelendirebiliriz.
Osvaldo : 24 yaşında. Sağ ve Sol ayağını etkili kullanan ve Forvet mevkiinin iki bölgesinde de oynayabilen genç ve çok ucuz bir oyuncu bedeli ise çok komiktir ki bir kere izleseniz bu genç forveti ne demek istediğimi anlarsınız. Bedeli ; 200.000 Euro. Diego ile muhteşem anlaşıyor ve Thiago ile de muhteşem üçlü oluşturuyorlar.
Thiago Humberto - Ofansif Ortasaha - 25 yaşında. Muhteşem ötesi teknik ve seri paslarla rakip defansın kafasını dağıtan ve Osvaldoyu defalarca boş alan yaratan bir oyuncu. Bedeli ise 400.000 euro.
|
bence forvet olarak osvaldo dusunulebilir
Osvaldo : 24 yaşında. Sağ ve Sol ayağını etkili kullanan ve Forvet mevkiinin iki bölgesinde de oynayabilen genç ve çok ucuz bir oyuncu bedeli ise çok komiktir ki bir kere izleseniz bu genç forveti ne demek istediğimi anlarsınız. Bedeli ; 200.000 Euro. Diego ile muhteşem anlaşıyor ve Thiago ile de muhteşem üçlü oluşturuyorlar
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Sandro'nun Hacettepe'de güzel maçları olmuştu ama şu andaki durumunu bilmiyorum.
Abdullah Yiğit, Sandro kalacak demişti. Gitmesi muhtemel ilk isim Diallo gibi görünüyor.
|
senin dedigine katiliyorum keske sandro beklenmedik bir patlama yapar insallah
arkadaslar diger rakiplerimizin transferleri cok korkutucu mesela cinconda sevet-ujfalusi ikilisini karsisinda goren forveti allah korusun
yani demek istedigim dozer gibi olmaliyiz