Sitemize elbetteki isim olarak tanınmış kişilerde girer ama bence en önemlisi şu anda başta Türk spor kamuoyu olmakla beraber tüm Dünyadaki YİĞİDO lar takip ediyorlardır ve sitemiz bence en ünlü sitelerden biri olmuştur tabikide yorum yapan arkadaşlarımızda..
belki cok gerekli bir konu degil ama ilginc. yani konunun acilmasini sacma bulmuyoum ama yazilanlar cok gereksiz ve sacma (bu yazi da onlara dahil edilebilir). ilk 6 sayfaya baktim topu topu bi tane ünlü (!) üyeymis ki oda kendi girmiyormus. hos, ne kadar ünlü oldugu da ayri bi mevzu. neyse buna da sükür. yani diger sayfalara bakmaya gerek yok, cünkü ünlü isminden baska hersey var. ha bi de Mecnun baskan üyeymis, etti iki.
konu ilginc olmasina ragmen malesef amacina ulasmamis.
ünlülerin hepsi giriyo bu siteye ya. valla billa giriyolar biri ikisdi degil hepsi. tabi kimi az, kimi cok.
en cok da a, e, , i, ü. ara sira da o, u, nadir de olsa I ve ö de giriyorlar.
arkadaşlar siz beni tanımıyonuz galiba ben çok ünlüyüm geleceğin başbakanı olacam. sizlere dahaa güzel b site yaptıracam... istediğiniz oyuncunun transferinde dewreye girecem... 4 buyuk kalmayacak 1 buyuk olacak o da sivasspor
inşallah kardeş dilegin tutar......................... neden olmasın sivasatn bir başbakan....hemde krallı olur...............