GAMZEDEN BİR ÖYKÜ SİZLERE
arkadaşlar kendim yazdım umarım beğenirsiniz
Aşk Acısı
Yıllardır hasret kalmış sevgiye ,öyle özlemle beklemişki gerçek seven birini,zaman akıp gitmiş hayatından birgün karşısına çıkacağı yakısıklı onun dünyasını bir anda değiştirmiş.Gamze yıllara meydan okurcasına güzelliğini hiç yitirmemiş ,hiç evlilik yasamaıs hayatında.Bazı sevgileri olmuş ,ama o aradığı mutluluğu hiç bulamamış taki o telefonda duyduğu sese kadar.Ses o kadar etkilemiş ki onu biranda ses tonuna aşık olmuş.Çalıştığı ortamda Halkla ilişkiler bölümmündeymiş.Bu işe başladığında çok heyecanlıymış ama o kadar basarılı olmuşki halkla ilişkiler müdürlüğüne yükselmiş.Ve çalıştığı şirketlerle birebir görüşmeler yaparken tanımıs askı Berkay’ı .Sonra sohbetleri olmuş ,kadermi bilinmez ama yüreklerinde sıcak bir aşk doğmuş.Berkay önceleri evli olduğunu saklamış gamze’den ,berkayın da yüreği aşkla yanınca açıklamayı yapmış .o an yıkılmış gamze ama elinden ne gelir bir kere asık olmuş bu gence birbirlerini msnden görmüşler çünkü berkay başka sehirde gamze başka sehirdeymiş.Gamze izmirde ikmatgah ettiği için Berkayını hiç görmemiş ,msn den gördüğü kadarıyla ayrıca mail yoluyla resimlerle .Berkay istanbul’da bir şirkette müdürmüş.Zaman geçtikçe daha çok sevmeye başlamışlar birgün görmek için sözleşmişler ve Berkay İzmire uçakla gelmiş.Gamze o gün çok heyecanlanmış ve Berkayın kaldığı otel’e doğru ilerlemiş.İlk karşılastıklarındaki duygu seli mükemmelmiş.o anı yasamak o kadar etkilemişki gamzeyi bütün vucudu titriyormus adeta.Merhabalaşıp sımsıkı sarılmışlar.Sanki yıllardır tanıyorlarmıs birbirlerini.Ve saatler geçmiş onlar artık öyle derin sohbetlere dalmışlarki zaman su gibi akmış ve berkay 3 gün sonra dönmüş İstanbul’a.Gamze aşkı için ölümüne sevdalanmış.O kadar çok sevmişlerki birbirlerini hiç bitmemiş özlemleri.zamanla daha çok tutulmuşlar ama unuttukları bir olay varmış Berkay evli ve bir kızı var.Ve berkayın ilk aldatısı imiş.Çünkü eşinden görmediği sevgiyi gamzede bulmuş.o kadar mutlu zamanları geçerken birgün ufak bir tartışma sonucu darılmışlar.Berkay pişman olduğunu söylemiş .Eşini aldattığı için ,kızının ve eşinin yüzüne bakamıyormuş Berkay bunu gamzeye söylemiş gamze yıkılmış sadece gururu kırgın yüreği yaralı olunca elveda demiş askına
Ve birde mektup eklemiş arkasından mail yoluyla:
Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?
Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardı, bizim için ballanırdı meyveler, ekinler bizim için bereketli, sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemi, sürüklenmekteyim.Demiştim yar sana ölümüne sevdim seni,biliyordumki başkasınınsın ama banada özeldin.
Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum. Rahat mısın, mutlu musun, bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun? Anlamış değilim.Seninle yasadığım aşk öyle derinki silinmez aşkım silinmez.
Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?.. Ben burada, terk edip gittiğin yerdeyim. Seninle geçirdiğim onca anıların içinde boğulmuş viraneyim.Gamzelim sensiz gamzen soldu.Biliyorum beni sevmiştin.bunu biliyorum ve bu mutlulukla öleceğim ömrümün son nefesine kadar seni hep seveceğim.
Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana..
yazar :sevgi
|