Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 243 88,04%
Beşiktaş Kazanır. 19 6,88%
Berabere Sonuçlanır. 14 5,07%
Katılımcı sayısı: 276. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 12.04.2016, 00:08   #1
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş isterseniz andınızı bozmayın,çünkü alıntı yaptığınız her konuyu ,ya yanlış anlıyorsunuz ,yada ben anlatma zorluğu çekiyorum,yazıda tüpçünün sivassporu düşürmek için uğraşacağı ile ilgili bir cümlem yok,daha öncede örneklerini söyledim bu bjk sivasssporu çoğunlukla hakem marifetiyle yenmiştir,inanmayan tüm bjk -sivasspor maçlarının özetlerine bakabilir,sivassporun nerde olduğunu, kim olduğunu gayet iyi biliyorum,kimin nasıl nerde gördüğü önemli değil,sivasspor yandaşlığını kusura bakmazsan bırakmam mümkün değil,bursaya verilen penaltı heralde bu yılın en komik penaltısıdır yazık olmuş ,tamda bunu demek istiyordum aslında,bjk ne kadar pozisyon bulmuş ö.değil,maç 2-2 biterdi bjk şampiyonluk yolunda takılmış olurdu,barış şimşek gibi,korkak,karakter yoksulu ,hakemliğin yüzkarası,eyyamcı ,büyütülmüş takımları kollayan,tff nin tetikçisi hakem yakmış vesselam,sivasspor maçı için de bir tetikçi ayarlar diyorum,özetlersem tüpçünün sivassporu düşürmek için özel çaba sarfedeceğini değil,bjk nin şampiyon olması için uğraşacağından korkuyorum dedim,dolayısıylada sivassporun hakeme takılma riski olduğunu düşündüğümü yazdım,umarım şimdi anlamışşınızdır.
Sizin Sivassporluluğunuzu sorgulayacak en son kişi benimdir herhalde ..Kaldıki bu benim haddimede değildir...Siz konusundaki Sivassporluluğunuzu anlatan yorumlarım olmuştur açıp yorum arşivlerinede bakabilirsiniz....Hep yanlış anlaşılmaktan anlamamdan anlatamaktan bahsediyorsunuz oysaki bir çok yorumumda ''sizi tenzih ederek '' yani sizi kasdetmeyerek yorum yaptığımı atlayıp size yazdım gibi cevap veriyorsunuz oda sizin gözünüzden kaçan en büyük olgu bence...Herneyse...İkazınız üzre tekrar yorumunuz okudum...Gerçektende bir parça yanlış değerlendirmişim bu konuda özrümü kabul ediniz...Yanlız size akıl verme gafletinde bulunmayarak ufak bir ricam olacak anlatılmak istenilen konuyu daha net anlatırsanız anlamamız daha kolay olacaktır...''Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz...Şunuda bilmenizi isterim sizin yorumlarınıza cevap vermeme andı mecazı anlamda kullandığım bir terimdir...Burada küskünlük dargınlık alınganlık gibi huyumuz asla olmaz...Öncesinde olan polemiklerede asla takılan bir kişi değilimdir...Cevap vermeme söylemim ya yazdıklarınızı anlayamamdan yada anlatamamnızdan kaynaklanıyor...Farklı bir durum sözkonusu değildir...Selamlar..
Alt 13.04.2016, 21:14   #2
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin yorumlarınıza cevap vermemeye ant içtim ...ama zorluyorsunuz...Demirörenin Sivasla ne işi olur Allaşkına bunu açıklayınız...Sivassporu düşürmek Demirörene ne kazandırır...Konu fb gs falan değilki ....Öyle olsa tüpçü bir şeyler yapacaktır..Konu Sivas ...Bizim Bursa bile olsa demirörenin işi olmaz... FB gs b jımnastkten baskasını kaale almaz...Alsada düşsün diye uğraşmaz çünkü umurunda olmaz...Biz Sivassporu gönlümüzde baştacı yaptık ama Sivasında Bursanında nerde olduğunu biliyoruz....Öyle yorumlar okuyorum ki sanırsınız yorumunuzu yaptığınız takım barcelona...Artık bu sözde Sivasspor yandaşlığını bırakınız...Tek bir Sivasspor var ve o Sivassporun ne olduğunu nerde olduğunu kim olduğunu değil siz herkes biliyor....Gönüller haksızlığa uğranmasın istiyor... hep istiyoruz...açıp bu gunkü b jımnastık Bursa macındakı penaltıya bakınız haksızlık nasıl oluyor dıye..Ama oluyor....Şimdi burda tüpçü Bursa avrupaya gitmesin diye değil Bjk sampiyon olsun diye haksızlık yapar...Sivas bjk macındada tüpçü Sivas düşsün diye değil jımnastık yurusun dıye bir şeyler yapar...size katıldığım tek konu bu musabakada tüpcunun b jımnastığe yandas olabileceğidir ...Benimse anlatmak istediğim konu tüpcunun Sivassporun düşmesiyle alakadar olmadığını anlatabilmektir...
Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2016, 22:57   #3
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...
Alt 14.04.2016, 09:11   #4
sedohan58
Acemi Yiğido

34 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 sedohan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla
sedohan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sedohan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.04.2016, 21:43   #5
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu maçtan puan almanın tek yolu akıllı oynayıp gol yememek, eğer ki golü yersek çıkartmak için uğraşıp daha da fark yiyebiliriz o yüzden iyi savunma iyi savunma iyi savunma öncelik bu olmalı zaten gol kısırı bir takımız kendimizi kasmaya hiç gerek yok es kaza atarsak atarız atamazsak gol için risk almak çok gereksiz.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2016, 06:45   #6
Okka
Acemi Yiğido

53 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 452 Okka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursaspor maçında gordugum bjk yenileyecek takım değil. Quaresma nin olmadığı törenin sakatlıktan çıktığı bjk kanadı kırık kuş gibi...

Orta sahayı elimizde tutup bireysel hata yapmazsak bu maci alırız. Oğuzhan ve Sosa ya özel önlem şart... Ortadan etkili olmaya çalışacaklar. Defanslari ciddi anlamda açık veriyor.

O seyirci önünde o stadda açılış maçında o hakemle maçı zar zor alıyorsa bjk kimse kaliteden bahsedemez. Bizim orta sahada sıkıntı var yiğit cezalı kone yeni çıktı sakatlıktan. Mehdi en son sakatti. Mecbur Adem ve Hussein ile başlayacaktir hoca. Ne diyeyim Hakan Arslan nasıl gönderilir bu takımdan aklım almıyor. Adam yedek kalmayı problem etmez oynattigin zaman maksimum katkı verir gizli golcun olur ama sen o adamı yok pahasına kiralarsin. Yönetim hatası.
Okka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2016, 08:06   #7
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İç sahada maç kazanamazsak ligde kalmak hayal olur.Taraftarın desteği şart.Bu kadar düşmek için herşeyi yaparken kader şans üstüne şans veriyor.Değerlendirelim artık.Eskişehir+Mersin+ 1 maç daha kazansaydık şu anki yerimizi düşünüyorum,üzülmemek elde değil.Gerçekten bu işi koparmalıyız bir an önce..
Alt 12.04.2016, 08:30   #8
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Beşiktaşın yumuşak karnı defansı binaenaleyh bunu değerlendirmeliyiz.Ortasahada pas bağlantılarını kesmek için Kone ve Mehdiye çok iş düşecek.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2016, 08:48   #9
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu maç var olma yada yok olma maçı.. Evet çok sert bir maç olacak. Sinirlerine hakim olan maçı 11 kişi tamamlayabilen maçı alacak..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2016, 09:40   #10
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sakin sakin sakin.Macın özeti budur.Taraftarlarımız sakin olacak,oyuncularımız sakin olacak.Yanlış anlaşılmasın hiç susmadan doksan dakika destek sürecek.Ancak hata yapan oyuncuyu yuhlamadan,ona küfür etmeden.Beşiktaş ne kadar kolay gol atıyorsa o kadar da kolay gol yiyor bunu unutmayalım.Oyuncularımıza yapılan her harekette faul olsun olmasın hep birlikte tepki vermeliyiz bu korner,aut,faul ve hatta bir taç bile olsa birlikte tepki vermeliyiz.Hakeme küfür ederek baskı oluşmaz bunu unutmayalım.Bundan sonra evimizde oynayacağımız maçları düşünerek hareket edelim.Zaten az olan seyirci sayısını tribün kapatarak daha da düşürmeyelim.Sadece beşiktaşı seyretmeye gelenlerin ve sadece fenerbahce için Sivasspor'u desteklemek için gelenlerin oyunlarına gelmeyelim.Futbolcularımız zaten ekstra motive ile maça hazırlanıyorlar ve öyle de sahaya çıkacaklar tekrar söylemekte yarar var oyuncularımızı sakın ha sakın yuhlamayın.Hep destek tam destek olumlu destek.Unutmayalım,bundan sonra Başakşehir deplasmanı var evimizde gibi oynayacağız arkasından iki hafta üst üste evimizde oynuyoruz.Her şey bizim elimizde bu avantajımızı kötü tezahurat yaparak kaybetmeyelim.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
beşiktaş, sivasspor

Seçenekler Arama
Stil