Cevap: Stad'yumma' Gözünü !
Arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez. Mail adresleri, gazete haberlerinin altı, forum sayfası, facebook sayfası vs farketmez, lütfen aralıksız bir şekilde bu konudaki taleplerimizi iletelim. Kimseden lütuf beklemiyoruz, hakkımızı istiyoruz! Sesimiz gür çıksın!
Az evvel bakanımız İsmet Yılmaz'a facebook sayfasından aşağıdaki mesajı gönderdim, bakalım ne cevap gelecek:
Sayın Bakanım bizzat Sayın Başbakan tarafından 4 yıl önce Sivas'a 35 bin kişi olarak sözü verilen, daha sonra seçimler öncesinde Toki sitesinde 33 bin kişi olarak ihale ilanı çıkan, ve ardından sizin tarafınızdan 33 bin kişi yapılacağı teyidi verilen stadyumumuzun kapasitesinin 25 bine düşürülüp bu şekilde ihale ilanı çıkmış olmasını kabullenemiyorum ve sizlere yakıştıramıyorum. Bu ülkenin başbakanının ve bakanının sözlerine güvenemeyeceksek kime güvenelim artık? Sizden verilen sözlerin takipçisi olmanızı ve Sivas'ın hakkını kimseye yedirmemenizi bekliyoruz. 30 binin altındaki kapasite kabul edilebilir değildir. Bu durum Sivas'ın geleceğinin çalınmasıdır. Uluslararası turnuvalardan vs Sivas'ın soyutlanması anlamına gelir. Sivas'ın, Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Antep'ten, Samsun'dan eksiği nedir? Yıllardır bu şehirde hedefler hep küçültüldü, insanların hep daha azıyla yetinmesi istendi. Biz bu çarkları ne zaman kıracağız? Ekmek parası ve gelecek uğruna benim gibi gurbet ele çıkmış insanların yüreğinde Sivas hep kanayan bir yara olarak kalacak mı? Ya da bir lider çıkacak ve bu gidişe dur mu diyecek? Sizden Sivas'ın haklarını savunmanızı ve Sivas'ın lideri olmanızı bekliyoruz. Lütfen beklentilerimizi boşa çıkartmayınız!