Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar buradan da sesleniyorum, imzamdaki sayfada yapmış olduğum paylaşımları kaynak belirterek sivasspor.com'mumuzda dilediğiniz gibi paylaşalabilirsiniz. Lakin ismi 'w' ile başlayan mağlum bir site var. Reklamını yapmak istemiyorum. Bu emeğe saygısı sıfır diktatör sitede asla paylaşmayınız. Resimlerimi neden kaynak belirtmeden paylaşıyorsunuz dediğimde sorgusuz sualsiz beni siteden attılar. Yine bişey demezdim ben reklam derdinde değilim. Ama bu denli saygısız ve dikta yönetimleri çok ama çok zoruma gitti. Tekrar rica ediyorum o sahtekar sitede sayfamdan aldığınız hiçbirşeyi paylaşmayınız. Çünkü kaynak belirtseniz dahi silecekelerdir. Yalnızca sivasspor.com'a helali hoş olsun. Burada paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.
|
Paylaşımlarını hem buradan hemde kurmuş olduğunuz sosyal (f.b) medyadan takip ediyorum. Her şekilde bizimle bu güzellikleri paylaşabilirsiniz. Üyelermizi bilgilendirip işleyişten haberdar edebilirsiniz. Şahsım adına sizi destekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kolay gelsin...