Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Satılsın 2.191 44,41%
Satılmasın 2.674 54,20%
Kararsızım 69 1,40%
Katılımcı sayısı: 4934. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Alt 26.12.2008, 22:48   #131
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1167 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
M. Yıldızın da istikbali düşünülsün bence. Satılmasının hem kulübe hem kendine yararı olacak. Bence satılsın.
Liderde oynamak istikbalsizlik mi?
Alt 26.12.2008, 22:56   #132
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1167 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

"Şartlar uygun olursa"

Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.

Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği ''Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi''ne katıldı. Odyakmaz, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, ''Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok'' dedi.

Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti:
''Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.''
İZMİR TAKIMLARI
Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti.
Sivasspor'un başarısında istikrarlı bir yönetim ve teknik heyetin payının büyük olduğunu belirten Odyakmaz, İzmir takımları için de şunları söyledi:
''İzmir'in köklü takımları var. Büyük başarılara imza atmış kulüpleri var. Son yıllardaki Süper Lig'de yer alamamalarının istikrarlı yönetim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir başkana güvenip, ona destek vererek oluşturulacak iyi bir takımla İzmir takımlarından birinin Süper Lig'de yer alacağını düşünüyorum.''

İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
Alt 26.12.2008, 23:28   #133
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

şampiyonluğa oynuyorsak satılmasın yerini dolduramazsak işler tersine döner pişman oluruz sezon sonunda olabilir.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 00:05   #134
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
Alsancak stadindaki o olayli mac unutulmaz Hayatimda en cok sevindigim Sivasspor maciydi..Karsiyaka yine yapmisti yapacagini ama skor Karsiyaka 1-3 Sivassporum
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 00:11   #135
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum.Birkaç gündür Sivasspor Türkiye'nin gündemine oturdu.Bence Sivasspor yönetimi bilerek bu olayı gündemde tutuyor.Amaç Sivassporun tekrar geçen yıl olduğu gibi Türkiye gündemine girmesini sağlamak.Bu olayla hem Sivassporun hem de Sivas'ın reklamı yapılıyor.Transfer meselesine gelinceünyada her oyuncunun bir fiyatı vardır.Eğer şartlar uygun olursa ,Sivassporun da çıkarları na uygun teklif gelirse bu Mehmet YILDIZ'da olsa her oyuncu satılıktır.Yalnız ben Mehmet YILDIZ için istenen bonservis fiyatının az olduğuna inanıyorum.Bursaspor Sercan için 10MİLYON EURO istiyor.Ankaraspor ise gündemdeki oyuncu için o da 8-10 milyon euro istiyor.Bence Sivasspor değişik takımlarla görüşerek Mehmet YILDIZ'ın hem piyasasını hem de fiyatını artırıyor.Bana göre Mehmet eğer satılırsa ya Fenerbahçe'ye ya da sürpriz bir Avrupa takımına satılacaktır.Sürpriz ülke Rusya;Plase :Bir İngiliz takımı.Benden söylemesi.Bunlar olmazsa hiçbir takıma satılmayacaktır.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 00:32   #136
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Eğer mehmet gidecekse asla ve asla takas kabul etmemeli başkanımız.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 00:54   #137
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gençlerbirliği yıllardır futbolcu sattı da ne yaptı. şampiyon olabildi mi. sivasspor şampiyon olacak. arkadasında sivas var. mehmet yıldız satılmasın, bir kere değil, hep sivas kazansın.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN!!!
Alt 27.12.2008, 01:28   #138
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN!!!

bu transfer meselesinin Mehmet gitse de kalsa da tek etkisi olacak:
gs MAGLUBIYETI!!!

zira ocak ayinda ilk lig macimiz gs ile. su anda forveti en güclü takim olan gs'nin bizim takimin golcüsüne talip olmasi cok tuhaf degil mi? büyük ihtimalle almayacaklar ve tek amac olan ortaligi bulandirip bu ucuz ve cogu zaman ise yarayan taktikle Sivas'i yipratip zayiflatacaklar. alirlarsa, Mehmet gibi güclü bir forvet sahibi olacalar, almazlarsa da Sivas'a kafasi karismis bir Mehmet birakacaklar.

Yönetimin her oyuncuyu fiyatini bulmasi kosuluyla ve oyuncunun istemesi durumunda satmaya acik olmasina tamamen katiliyorum amaaaaa:
1 - zamanlamanin da bir kriter olarak gözetilmesi gerekmez mi? devre arasi lider durumdayken kötü bir zamanlama degil mi?
2 - gidecek oyuncunun alternatifinin takim öncelikle icinde saglanmis olmasi gerekmez mi? alternatif, devre arasinda gelecek bir oyuncu ise, gelenin hemen uyum saglayacagindan nasil emin olunabilir? Isters E'to gelsin, ne kadar iyi oyuncu gelirse gelsin, hemen basarili olacagindan nasil emin olunabilir?
3 -Mehmet'in gitme veya kalma yönünde bir egilimi vardir illaki, ki bence dogal da karsilanmalidir. Bunun, yönetim-oyuncu isbirligiyle acikca ortaya konmasi gerkmez mi? Sivas'in menfaatleri vs. hikayelerini bi kenara birakip, ya Mehmet de gitmeye sicak bakiyor, biz de en uygun kosulda satmak istiyoruz, ya da Mehmet gitmek istemiyor ve dolayisiyla pazarlik yapmiyoruz denmesi gerekmez mi?
4 - Mehmet'in gitse de kalsa da performansini koruyacak önlemler aliniyor mu (örnegin psikolojik destek).
5 - Sivasspor icin yönetim ve hocanin saglamak istedigi destek acaba böyle bir "blöf" vasitasiyla mi saglanmaya calisiyor?
6 - Baskan, hoca ve basin sözcüsünün tek agiz olarak aciklama yapmasi gerkmez mi? Biri satmiyoruz diyor, biri anlasmaya yakiniz diyor,...vs. Her birinden farkli cikan haberler (vaya asaragas haberler) ile Sivasspor'da kimsenin kimseden haberi yok havasi yaratilmiyor mu? Burada acil müdahele lazim.

Umarim benimkisi gereksiz huzursuzluk ve kuruntudur ve hersey kontrol altindadir. Eger bu haberler üzerine bir de gs maci kaybedilirse kahrolurum (Mehmet gitse de gitmese de!).

Bence de herkes gönderilebilir veya gidebilir, herkese hizmetleri icin tesekkür edip güle güle deriz, sevgiyle yad ederiz. Ama su durumda, hele hele önümüzde gs maci varken takimin düzeniyle oynananip basarisi düsürülürse, gidene de gönderene de kirginligimiz olur.
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı MOS-BY-58'a Teşekkür Ediyor...
İstanbul’a hazırım’
Alt 27.12.2008, 08:20   #139
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart İstanbul’a hazırım’

‘İstanbul’a hazırım’

Sezon başında Intertoto Kupası’nda Sivasspor formasını giyen Mehmet Yıldız, Galatasaray’a transfer olursa statü gereği UEFA Kupası’nda görev yapabilecek.

Galatasaray’ın resmen istediği Mehmet Yıldız, “Benim için, ‘küçük takım golcüsü’ diyenleri yanıltacağım. Skibbe ve Feldkamp’ın hakkımda söyledikleri gurur verici” dedi

Süper Lig ve UEFA Kupası’nda çifte şampiyonluk hedefine ulaşmak için yıldızlar topluluğu kadrosuna bir takviye daha yapma kararı alan Galatasaray’ın, Sivasspor’dan resmen istediği Mehmet Yıldız, Milliyet’e özel açıklamalar yaptı.
Başarılı futbolcu, kulübüne para kazandırarak ayrılmak istediğine dikkat çekerek, kendisine güvendiğini söyledi.
Sivasspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet, “Benim için, ‘küçük takım golcüsü, Sivasspor’dan başka yerde oynayamaz’ diyorlar. Deneyip görmek lazım. Daha önce kimler denenmedi ki? Böyle düşünen insanları yanıltacağım. Kendimi İstanbul için hazır hissediyorum. Sonuçta futbol her yerde aynı şekilde oynanıyor. Başka oyuncular ve başka sahalara çıkmıyorsunuz. Galatasaray’a ara transferde gitmem ilginç bir tesadüf olur. Çünkü ilk maçım beni bugünlere getiren Sivas’a karşı olacak. Fakat biz sonuçta profesyoneliz ve çıkar oynarım” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bir süre önce “Mehmet beğendiğim bir forvet. Takımı adına çok iyi işler yapıyor” diyerek övdüğü tecrübeli golcü, Alman hocanın sözlerinin kendisini sevindirdiğini kaydetti.
Teknik danışman Karl Heinz Feldkamp’ın da gözdeleri arasında yer alan Mehmet Yıldız, “Skibbe’nin benimle ilgili kullandığı ifadeler gurur verici. Büyük bir kulübün teknik direktörü benimle ilgili bu şekilde konuşuyorsa bu onur vericidir. Geçen yıl da Feldkamp benzer ifadeler kullanmıştı. Demek ki onlar beni kendilerine uygun bir isim olarak görüyorlar” diye konuştu.

‘Rakamlar doğru değil’
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Mehmet Yıldız’a talip olduklarını doğrularken, medyaya yansıyan rakamların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Polat, “Mehmet isteğimiz bir oyuncu, fakat basında çıkan rakamları kesinlikle vermedik” dedi. Yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel de kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

milliyet
Cevap: gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OL
Alt 27.12.2008, 08:28   #140
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OL

Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu transfer meselesinin Mehmet gitse de kalsa da tek etkisi olacak:
gs MAGLUBIYETI!!!

zira ocak ayinda ilk lig macimiz gs ile. su anda forveti en güclü takim olan gs'nin bizim takimin golcüsüne talip olmasi cok tuhaf degil mi? büyük ihtimalle almayacaklar ve tek amac olan ortaligi bulandirip bu ucuz ve cogu zaman ise yarayan taktikle Sivas'i yipratip zayiflatacaklar. alirlarsa, Mehmet gibi güclü bir forvet sahibi olacalar, almazlarsa da Sivas'a kafasi karismis bir Mehmet birakacaklar.

Yönetimin her oyuncuyu fiyatini bulmasi kosuluyla ve oyuncunun istemesi durumunda satmaya acik olmasina tamamen katiliyorum amaaaaa:
1 - zamanlamanin da bir kriter olarak gözetilmesi gerekmez mi? devre arasi lider durumdayken kötü bir zamanlama degil mi?
2 - gidecek oyuncunun alternatifinin takim öncelikle icinde saglanmis olmasi gerekmez mi? alternatif, devre arasinda gelecek bir oyuncu ise, gelenin hemen uyum saglayacagindan nasil emin olunabilir? Isters E'to gelsin, ne kadar iyi oyuncu gelirse gelsin, hemen basarili olacagindan nasil emin olunabilir?
3 -Mehmet'in gitme veya kalma yönünde bir egilimi vardir illaki, ki bence dogal da karsilanmalidir. Bunun, yönetim-oyuncu isbirligiyle acikca ortaya konmasi gerkmez mi? Sivas'in menfaatleri vs. hikayelerini bi kenara birakip, ya Mehmet de gitmeye sicak bakiyor, biz de en uygun kosulda satmak istiyoruz, ya da Mehmet gitmek istemiyor ve dolayisiyla pazarlik yapmiyoruz denmesi gerekmez mi?
4 - Mehmet'in gitse de kalsa da performansini koruyacak önlemler aliniyor mu (örnegin psikolojik destek).
5 - Sivasspor icin yönetim ve hocanin saglamak istedigi destek acaba böyle bir "blöf" vasitasiyla mi saglanmaya calisiyor?
6 - Baskan, hoca ve basin sözcüsünün tek agiz olarak aciklama yapmasi gerkmez mi? Biri satmiyoruz diyor, biri anlasmaya yakiniz diyor,...vs. Her birinden farkli cikan haberler (vaya asaragas haberler) ile Sivasspor'da kimsenin kimseden haberi yok havasi yaratilmiyor mu? Burada acil müdahele lazim.

Umarim benimkisi gereksiz huzursuzluk ve kuruntudur ve hersey kontrol altindadir. Eger bu haberler üzerine bir de gs maci kaybedilirse kahrolurum (Mehmet gitse de gitmese de!).

Bence de herkes gönderilebilir veya gidebilir, herkese hizmetleri icin tesekkür edip güle güle deriz, sevgiyle yad ederiz. Ama su durumda, hele hele önümüzde gs maci varken takimin düzeniyle oynananip basarisi düsürülürse, gidene de gönderene de kirginligimiz olur.

Arkadaşım bu hassasiyetin için tebrikler. Umarım bahsettiğin mevzularda gerek yönetimimiz gerek futbolcularımız uyanık olurlar ve kendilerini leş kargalarına yem etmezler.

Geçen yıl Kayserispor başkanı GS ve Adnan Polat için bir açıklama yapmıştı belki hatırlarsınız. Demişti ki, Adnan Polat bir sonraki maçı kimle yapacaklarsa, rakip takımın yıldız futbolcusuna veya teknik ekibine bir şekilde teklifte bulunuyor ve rakibin motivasyonunu bozuyor. Daha sonra maç oynanıyor, gs galip geliyor ve tabii ki Adnan Polat amacına ulaşmış vaziyette arazi oluyor. Bu sebepten Adnan Polat'ı Fifa'ya şikayet edeceklerini söylemişlerdi.

Yine hatırlarsanız geçen yıl Adnan Polat İBB maçı öncesi Abdullah Hocaya ve Kayseri maçı öncesi Gökhan Ünal'a teklifte bulunmuştu. Yani anlayacağınız adamların parası yok, dünya kadar borcu çok, ama şeytanlık dedin mi bir numaralar!

İş bu halde bütün sorumluluk Sivasspor yönetimindedir. 17. hafta belki de bizim için bir rakibi diskalifiye etme ve şampiyonluk yolunda ya fener ya trabzonla başbaşa kalma maçı olacakken, bu oyunlara gelinmesi halinde bir hüsran maçı da olabilir.

Aman dikkat!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dİyenler, gİtmesİn, gİtsİn, mehmet, satilmasin, yıldız

Seçenekler Arama
Stil